Tahá me za nos?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.18 15:36

Cely den akorát koukám na telefon a čekám jestli se ozve nebo ne. Tohle není k žití uz. Není půl hodina abych na nej nemyslela :(

• Citovat
  • Upravit
3248
9.11.18 15:59
@Anonymní píše:
Cely den akorát koukám na telefon a čekám jestli se ozve nebo ne. Tohle není k žití uz. Není půl hodina abych na nej nemyslela :(

A Ty jsi nemela jiny vztah?Kolik Ti je let a kolik jemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 16:09
@Kralikcek píše:
A Ty jsi nemela jiny vztah?Kolik Ti je let a kolik jemu?

Jistě ze měla :) 29 a jemu 35

• Citovat
  • Upravit
3248
9.11.18 16:15
@Anonymní píše:
Jistě ze měla :) 29 a jemu píše: Více

Já bych na něj nečekala, být Tebou, ale žila život podle sebe…neříkám , ať si obratem někoho najdeš, ale ať se zabavíš tak , že na něm nebudeš až tak závislá…Ono to moc přitažlivé není a ikdyby Tě měl rád, tak to dosti často spíš je na škodu, než opak …

Si představ, že se po několika letech rozvedeš, konečně máš svobodu zas jak za mlada a nějaký muž na Tebe čeká, aniž bys Ty třeba ho o to žádala, či to chtěla a jakkoliv si toho cenila…

Dělala jsem stejnou chybu jako Ty, nevím, zda zamilovanost tak zatemní mozek :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 19:21

Ted jsme si psali a prý jde s ženou na veceri ze pro nej ma postu a nejaky veci…tak jsem mu napsala stroze ať si to užije a prý jsem skodoliba :roll: asi to bere jako nepříjemnou situaci ale nevim jestli proto ze z toho není venku nebo proto ze třeba chtějí řešit nepříjemný veci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.18 19:55

No takže jsem se podívala na není Facebook a na všechny ty fotky který teda skončily před 2 lety a je mi úplně hrozne, vypadali tak šťastně spolu :roll:

• Citovat
  • Upravit
7375
9.11.18 19:57
@Anonymní píše:
Ted jsme si psali a prý jde s ženou na veceri ze pro nej ma postu a nejaky veci…tak jsem mu napsala stroze ať si to užije a prý jsem skodoliba :roll: asi to bere jako nepříjemnou situaci ale nevim jestli proto ze z toho není venku nebo proto ze třeba chtějí řešit nepříjemný veci

ne, protože si užijí pěkný páteční večer
chudák jeho manželka, jestlipak tuší jakého slizského hada si hřeje na prsou, ještě aby ji nakazil breberama.. a ty si na to dávej bacha taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.11.18 20:32

Na mě to celé dělá dojem, že se snaží udržet manželství a získat zpátky manželku a v tom mezidobí si užívá sex s různými ženami.
Každopádně je jasné ( a myslím, že i zaklatelce), že do ní zamilovaný není. To by se choval úplně jinak.

• Citovat
  • Upravit
14723
10.11.18 00:43
@Anonymní píše:
Ted jsme si psali a prý jde s ženou na veceri ze pro nej ma postu a nejaky veci…tak jsem mu napsala stroze ať si to užije a prý jsem skodoliba :roll: asi to bere jako nepříjemnou situaci ale nevim jestli proto ze z toho není venku nebo proto ze třeba chtějí řešit nepříjemný veci

Skutečně se nechodí s ex-manželkou na večeři proto, aby mu dala pár dopisů. Opravdu ne.
Muži chodí s nezadanými ženami na večeři proto, že mají chuť s nimi trávit čas nebo je sbalit a není jim líto za ní utratit peníze.
To se ve Tvém a jeho případě neděje a Ty to nedokážeš rozklíčovat tak, že dnešní večer věnuje ženě, kterou opustil.
Chce ji znovu získat. Hodí se mu to tak nejlépe a proto nemá žádný závazný vztah s jinou, proto jich má více - to mu pomáhá se citově neuvázat.
Má vše, má kam zasunout než se bude moci milostivě vrátit k exce a užívá si druhé namlouvání. Ono jim tak zle není, oni se možná budou mít rádi více než dříve.
To ho bude stát ještě mnoho večeří, a exka si to hezky užije, dostane spoustu péče a dárků, ale ona nakonec není exka, ona je jen na pauze, jelikož není rozvedená. Rozvod bylo nutné „pozastavit“, aby to nebylo nezvratné.
To předtím znamenalo, že jsi hloupá. Urazit se k tomu klidně můžeš, ale on Ti ubližuje více než já nebo ostatní zde.
Až zmoudříš, tak pochopíš a urazíš se na tu správnou stranu. Možná dokonce budeš mít zlost na sebe i na něho. To bude velký pokrok.
Jsi už dost stará na takovou hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.11.18 09:49
@Anonymní píše:

Nepříjemnou situaci....... jsi fakt naivní. Žij svůj život, ne jeho život. Jednou ti ty roky budou chybět. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.18 20:32

A vy si vážně myslíte ze má naději manželství kde jsou dva roky od sebe, on má x jiných, vidaji se ale nespi spolu (tomu opravdu věřím), možná ji získat chce ale moc mu to nejde, protože to trvá dva roky a mají zásadní problém jménem dítě - ona chce děti hned, on ideálně vůbec, nebo nejdřív za 10 let a prý necouvne, ze teď je na vrcholu kariéry a pak si chce uzivat a nechce se nechat omezovat. Možná lze, dobre, ale nevěřím ze takový vztah jde vrátit do starých koleji a mít idylku. Říkal ze poslední doba s ni byl jen neustálý pláč a vydirani ze chce dítě až proste poznal mě, já byla neustale pozitivní a vysmata a on za mnou začal utíkat, pak to prasklo a šlo to už rychle no…a situace se nezměnila, ona porad chce dítě co nejdřív, dokonce mi tvrdil ze pokud si někoho najde tak je schopna s nim otěhotnět do par měsíců, ze dítě bere jako teď hlavní cíl, protoze je poslední z party kdo nemá dítě a ze ji z toho trochu hrablo.

Samozřejmě to všem mohou byt lži, nemusíte mě urážet ze jsem blba. Ono i vy jste někdy určitě měli růžový brýle :-) je to blby no.

• Citovat
  • Upravit
9243
10.11.18 20:38

Proč se nerozvede a nežije s tebou? Je to jen takhle jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.18 20:49
@Konnny píše:
Proč se nerozvede a nežije s tebou? Je to jen takhle jednoduché.

Dobre tak to možná nějaký čas chtěl ještě zachránit a možná porad chce, nevím. Ale nemyslím si ze úspěšně a i kdyby spolu nějak byli tak to proste nebude fungovat. V tuhle chvíli jsem už sice ze hry ale myslím ze sám ví ze ten jejich vztah je proste v haji a pauza už moc dlouhá na to aby to šlo obnovit.

• Citovat
  • Upravit
2098
10.11.18 21:01
@Anonymní píše:
Dobre tak to možná nějaký čas chtěl ještě zachránit a možná porad chce, nevím. Ale nemyslím si ze úspěšně a i kdyby spolu nějak byli tak to proste nebude fungovat. V tuhle chvíli jsem už sice ze hry ale myslím ze sám ví ze ten jejich vztah je proste v haji a pauza už moc dlouhá na to aby to šlo obnovit.

Najdi si na netu neco o prevoznicich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.18 21:08
@Saulus píše:
Najdi si na netu neco o prevoznicich..

Vim co to znamená a upřímně je to věc co
Mě napadla častokrát, ze nakonec nebudu ani já ani manželka ale úplně jiná žena, já jsem náplast na jeho možná zlomené srdce z rozchodu se ženou, který zapricinil on. A ze pak pozná nějakou do který se zamiluje ale už bude mít v sibe vyresenou minulost a pak se rozvede hned.. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky