Tahá me za nos?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2098
10.11.18 21:11
@Anonymní píše:
Vim co to znamená a upřímně je to věc co
Mě napadla častokrát, ze nakonec nebudu ani já ani manželka ale úplně jiná žena, já jsem náplast na jeho možná zlomené srdce z rozchodu se ženou, který zapricinil on. A ze pak pozná nějakou do který se zamiluje ale už bude mít v sibe vyresenou minulost a pak se rozvede hned.. :,(

No predevsim to odneses ty. Uz k tomu mas slusne nakroceno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.22 15:03

Ahoj, seznámila jsem se s jedním klukem, je mu 39 a má 7 letého syna údajně ne ve střídavé péči, nicméně syna má velmi často u sebe

viděli jsme se celkem 3× - kafe, pak kino a procházka, pak procházka a malá večeře

nicméně tento týden celý zase nemohl, údajně hlídal syna
měli jsme se vidět o víkendu, teď zase napsal, že může jen sobotu dopoledne, odpoledne prý jede na Moravu pro tátu, co má doktora ale až v pondělí ráno v Praze…

takže naše rande je změněno na od - do sobota, přesně 13 - 15 hod.

začínám mít silné podezření, že prostě mě tahá za nos a že dopoledne nejspíš budou nákupy s manželkou!

já nevím, proč jsem takový troublemaker prostě :zed:

• Citovat
  • Upravit
26887
11.2.22 15:25
@Anonymní píše:
Ahoj, seznámila jsem se s jedním klukem, je mu 39 a má 7 letého syna údajně ne ve střídavé péči, nicméně syna má velmi často u sebe

viděli jsme se celkem 3× - kafe, pak kino a procházka, pak procházka a malá večeře

měli jsme se vidět o víkendu, teď zase napsal, že může jen sobotu dopoledne, odpoledne prý jede na Moravu pro tátu, co má doktora ale až v pondělí ráno v Praze…

začínám mít silné podezření, že prostě mě tahá za nos a že dopoledne nejspíš budou nákupy s manželkou!

Tak to odpiskej a rande zrus. Najdi si nekoho volneho a bez zavazku, kdo na tebe cas mit bude a ty nebudes muset hrat druhe housle. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
11.2.22 15:55
@Anonymní píše:

proč si myslíš, že ti lže? Z toho, co píšeš, žádná lež přímo nevyplývá. Jestli jede na moravu pro tátu, asi jede z čech? To je celkem jasné, že nepojede v neděli odpoledne na otočku, ne? Dedukce o nákupech s manželkou je podivná. Máš důvod si myslet, že žije s manželkou a z tebe se snaží udělat milenku? Když jste spolu, má se na veřejnosti k tobě? Chytne tě za ruku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
11.2.22 16:04

Tak se zkus neozývat a uvidíš jestli projeví zájem.

• Citovat
  • Upravit
14127
11.2.22 16:12
@Anonymní píše:

A jak jste se seznamili, ze o nem ani nevis, jestli nema manzelku?

Jinak, jestli zije sam, tak v dobe, kdy ma dite a nema hlidani, fakt nemuze. Nebude kluka tahat na srazy s novou znamosti, to je logicke.

A ten vikend…no, hele, bud bude mit pozvolnejsi najezd a ty to budes muset vydrzet a diplomaticky posouvat (treba ho ani nenapadlo chodit na rande po snidani) nebo si najdi bezdetnyho (pro bezdetne doporucuji) a fotry prenechat mamkam, ktere to maji podobne.

Pokud randite ze seznamky, tak je tu jeste moznost, ze on poznava jeste nekoho. Ale to mi prijde nepravdepodobne, uz jste stravili dost casu

Ono, jestli spolu budete, tak to bude lepsi, az te seznami se synkem, ale to nebude hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.25 21:36

Ahoj,
Někoho jsem potkala hned na začátku mi řekl že má doma ex a její děti ale že už jim to neklape. Tak mi ale napsal ž má blbý den a musí si to promyslet a ukončil to sem OÚ že to s ní ještě zkusí uběhl týden kdy pořád psal a dali jsme to zase dohromady.
Představila sem ho rodině i synovi.
A dnes opět napsal mám blbý den a potřebuju přemýšlet…
Prý potkal šéfa který za něj zaplatil večeři a tak ho musel na něco pozvat taky…
A prý je hrozně unavený a ozve se zítra. vadi mu že u mě nemůže spát každý den.
Dělali jsme si srandu že ho má velkého 3 cm smál se i on ale teď mu to vadí a musí to rozdychat…
Kamarád si myslí že mě jen tahá za nos.
Bývalá u něj pořád bydlí ale prý už to řeší.

• Citovat
  • Upravit
1058
10.7.25 21:45
@Anonymní píše: Více

Proč tohle individuum představuješ rodině a ještě k tomu synovi? Pane Bože :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.25 21:50
@Pamaro píše: Více

Asi protože s ním chci být a neco s ním budovat

• Citovat
  • Upravit
1408
10.7.25 22:00

Dělali jste si legraci, že ho má 3cm velkého… představila jsi ho synovi i rodině a vadí ti, že u tebe nemůže spát každý den. On má doma manželku nebo partnerku. Kotě, pochopila jsi už v nějaké chvíli své existence, že se máš držet naprosto jednoduchých věcí, jednoduchých pokynů a jednoduchých řešení? Nezačínej si komplikované vztahy. Nezatahuj do svých vztahů syna nejméně jeden rok a ani svou rodinu. Nezačínej vztah s člověkem, co nežije sám. Tento vztah nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14680
10.7.25 22:09

Chlapa, který žije s jinou ženou, klidně představíš synovi a rodině? Co sis od toho slibovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
10.7.25 22:10

Jako tady s tím? On rozhodně nic budovat s tebou nechce a nebude…myslím, že syn bude znát každou chvíli někoho jiného…měla by si být trochu chytřejší vzhledem k tomu, že máš dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
10.7.25 22:13

Já to tady nemůžu číst, protože ten muůj ex, narcisticky, neurotický sobecký blb, který se zaseknul v pubertě mi tu pak vychází jako skvělý chlap tvl :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6886
10.7.25 22:14

On tě tahá za nos. I kdyby s tou ex mluvil pravdu chová se divně. Časem ti to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.25 22:40
@Lissima píše: Více

Má doma ex, která se ještě neodstehovala a jemu vadí že tu nemůže spát každou noc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky