Tak konečně jsem se dočkala :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
18.7.11 18:04

No, já mám termín za týden a za týden bych měla jít ještě na ultrazvuk, beru celé těhotenství prášky na tlak, tak doktorka chce ještě biometrii, ale myslím si, že ten ultrazvuk ani už nestihnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 20:04

neni to tim ze tam maji jine nareci? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.7.11 20:25

Ahoj na východe Slovenska máme jiný nařečí.:-) to je fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.7.11 20:32

No ja jsem si také říkala,že ta váha miminka je nějak divná.počítala jsem stím, že už bude mít aspoň tři kila.A ten vysokej tlak,no ja nevím pri trochu vyšší,ale pri je to normálny.Mám radost,že už mám aspoň nějakej nález,a že koněčně za chvíli budu mít drobka u sebe,ale také sem si řikala,kurnik proč jsem mněla vysokej krevní tlak ,proč ta křivka bila špatná a ta váha mimiska.No uvidíme za týden.Snát už to bude lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.7.11 20:34

Ahoj tak přeji vše nej nej.Držím palečky a ať moc netrpíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.7.11 20:35

Děkuji.Moc se těšim,ale také bojím co bude ,co přijde a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.7.11 20:36

Děkuji mocinky moc.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.7.11 20:43

Pri tlak byl malinko vyšší,,ale pri je to normálny.Ale když jsem bila na druhe kontrole v Bohunicích, tak tlak už bil uplně v poho i prostě vše.Jen mně malinko zaskočilo,že moje mudr mi podle měřeni řekla, že ma malej 2810g a v Bohunicích opět něco jinýho.Tam byl o něco míň menši jenom 2600g.Tak jak to vůbec počítaji?ale vím, že to není přesny,tak uvidíme co za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.7.11 20:43

No mě zjistili vyšší tlak těsně před otěhotněním a s těhotenstvím mi lítal i na 180/100, tak jsem chodila ke kardiologovi a nakonec beru 4× dopegyt a 0,5 sectral denně, ale ten tlak je v pohodě teď, mívám kolem 130/80. Dneska jsem byla na ctg, malej furt spal, ale nakonec dobrý. Nález… to zjišťujou jak? Asi je to blbá otázka, ale já fakt nevim, jestli podle té spodní křivky na ctg, nebo vnitřkem? Mě už 3 týdny vnitřně nekontrolovala, ale jsem měsíc otevřená na 1,5 prstu. A k té váze mimča, je to cca 5 týdnů co jsem byla naposledy na ultrazvuku a malej měl 2185g, jsem zvědavá, kolik může mít teď, ale podle biometrie malej byl vždycky velikostně o týden pozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.7.11 20:49

Ahoj tak to máš taky za pár..neboj to Ti uteče.:-)Tak snát zítra nějakej nález budeš mít a když Ti mdr řekl, že bys nemněla přenášet,tak snát by to aj tak mnělo být.Ale asi víš jak to chodí a jak tady píšou holky, že se maminky těhulk moc teši na mimčo, že si každou chvíli řeknu, že už to bude a nakonec přenášime. :-(No jinak držím palce ať vše dobře dopadně..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 20:57

aha to je slovensko :oops: tak to jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat