Tak, maminko, budou čtyři!

2972
8.7.10 21:01

Tak, maminko, budou čtyři!

Holky, co vy na to? Kdyby mi doktorka řekla, že budu mít čtyřčata… Já bych se ZBLÁZNILA!!!

Příspěvek upraven 08.07.10 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
8.7.10 21:02

…jsem někde četl, že při umělém oplodnění je vícečetné těhotenství docela časté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.7.10 21:04
Jura007 píše: …jsem někde četl, že při umělém oplodnění je vícečetné těhotenství docela časté…

To asi ano, ale absolutně si nedokážu představit, co by následovalo…ŠOK!!! To se snad ani nedá slovy popsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
8.7.10 21:05

Taky mě hned napadlo, při přirozeném početí nepravděpodobné, při umělém oplodnění určitá pravděpodobnost je..

Nechápu smysl této diskuze. Nikdy nevíme, co nás může potkat..A většinou jde zvládnout „vše“, rozhodně daleko víc, než si myslíme. Protože se to zvládnout „musí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.7.10 21:08
Jana206 píše:
Taky mě hned napadlo, při přirozeném početí nepravděpodobné, při umělém oplodnění určitá pravděpodobnost je..Nechápu smysl této diskuze. Nikdy nevíme, co nás může potkat..A většinou jde zvládnout „vše“, rozhodně daleko víc, než si myslíme. Protože se to zvládnout „musí“.

Jistě, že se to zvládnout musí. Jen mě spíš zajímá, jak byste na to reagovali, pokud by vám dr něco takového řekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
8.7.10 21:10
Shílenka píše:
Jana206 píše:
Taky mě hned napadlo, při přirozeném početí nepravděpodobné, při umělém oplodnění určitá pravděpodobnost je..Nechápu smysl této diskuze. Nikdy nevíme, co nás může potkat..A většinou jde zvládnout „vše“, rozhodně daleko víc, než si myslíme. Protože se to zvládnout „musí“.
Jistě, že se to zvládnout musí. Jen mě spíš zajímá, jak byste na to reagovali, pokud by vám dr něco takového řekla…

první reakce by byla asi šok, pak šok, pak ještě jeden šok, pak bych asi měla velkou depku jak to všechno zvládnu, ale jak psala Jana206, ty věco se prostě musí zvládnou jinak to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
8.7.10 21:10

Ono taky záleží, kolik embryí ti při umělém oplodněním vloží. Když si někdo nechá vložit pouze 1 embryo, tak pokud se uchytí, tak budeš mít jedno dítě, max. 2, pokud se embryo ještě rozdělí. Já byla na ivf celkem 3×, z toho poprvé jsem si nechala vložit 3 embrya, páč byla špatné kvality a uchytilo se jedno, z něhož mám nyní nádhernou 3,5 letou holčičku, podruhé jsem si nechala vložit 2 embrya, páč byla naopak velmi dobré kvality a neuchytilo se bohužel žádné a potřetí jsem si nechala opět vložit 2 embrya, páč jich ani víc nezbylo (pokud by zbyla, tak si nechám vložit 3 embrya) a naštěstí se uchytilo 1 a za 7 týdnů se nám narodí mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.7.10 21:14

Karinko, gratuluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.7.10 21:16

O trojčatech a čtyřčatech jsem vůbec nepřemýšlela… Ale u třetího těhotenství jsem měla dost velký vítr z dvojčat. Samozřejmě bysme to museli zvládnout, ale rozhodně jsem si je nepřála.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
8.7.10 21:17

Taky jsem na to koukala :lol:
Noooo a asi bych se zbláznila. O výchově a starostech ještě mluvit nemůžu, když jediné dítě které mám je ještě u mě v břichu, ale asi by to nezvládlo moje tělo :roll: Bojuji teď a to čekám jedno…teda doufám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
8.7.10 21:22

Sice nemám zkušenost a obdivuji všechny vícenásobné maminky, ale myslím si, že jsou daleko horší a svízelnější situace, než narození trojčat nebo čtyřčat :-) ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.7.10 21:24

Tak když se stane, zvládnout se to musí, ale netoužila bych po tom… Dovedu si představit dvojčata, ale za sebe říkám upřímně klidně 7 dětí, ale raději po jednom :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
8.7.10 21:27
Jura007 píše: …jsem někde četl, že při umělém oplodnění je vícečetné těhotenství docela časté…
Jura007 píše:
Karinko, gratuluju…

Juro, moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
8.7.10 21:32

Nejdříve bych pohledem z okna u doktora hledala pevnou větev, která by mě unesla. Pak by se mi to ale uleželo v hlavě, čtyřčata bych donosila a rezervovala bych si místo ve cvokhauzu v nejbližším možném termínu :mrgreen:

Šok, šok a šok… Mého muže by po té novině už nikdo nevzkřísil. Ale co, aspoň by jsme to odchovali najednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.7.10 21:33
EvaOstrava píše:
Nejdříve bych pohledem z okna u doktora hledala pevnou větev, která by mě unesla. Pak by se mi to ale uleželo v hlavě, čtyřčata bych donosila a rezervovala bych si místo ve cvokhauzu v nejbližším možném termínu :mrgreen:Šok, šok a šok… Mého muže by po té novině už nikdo nevzkřísil. Ale co, aspoň by jsme to odchovali najednou :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin