Zneužitá povoďnová pomoc - hnus největší
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak tohle je hnus největší
http://tn.nova.cz/…omatech.html
Prostě kráva jinak se to napsat nedá.Je mi z ní na zvracení
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nechapu, jak to nekdo muze udelat
Asi jsem proste moc slusna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem to viděla,jedním slovem hnus,a když jsem ještě pak dotyčnou i viděla.....
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych jí poslala makat k lidem co byli opravdu vytopeni
At uklidí po řemeslníkách apod a makala by tak dlouho dokad si neodpracuje dluh který zpúsobila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
78mamina píše:
já bych jí poslala makat k lidem co byli opravdu vytopeniAt uklidí po řemeslníkách apod a makala by tak dlouho dokad si neodpracuje dluh který zpúsobila
Jestli je to ta reportáž ze včerejška, tak na to mohu pouze říci, že tihle lidi nikdy makat nebudou… A upřímně, já bych doma ani takovou pomoc nechtěla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už to jde.Já když zahlédla tu paní tak mě to nijak nepřekvapilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takový lidi byli, jsou a budou, to se asi nikdy nezmění. Jen poctivci neustále žasnou, jak jsou sprostí a bez skrupulí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
naši měli v roce 2002 v domě 8m vody. Bydlí hned u řeky. Naše obec se rozkládá na jedné straně údolí Vltavy, od řeky až nahoru na kopec. Nahoru přivezl někdo plné auto humanitární pomoci - čistící a úklidové prostředky, toaletní papír, ubrousky, košťata, kbelíky… Ani nevíme, co všechno v tom bylo, protože to nechali nahoře na kopci a rozebrali si to lidi, kteří na Vltavu ani nevidí, natož aby měli třeba v paneláku kapku vltavské vody
.
Další pecka byla s očkováním proti žloutence. Původně to měli dostat zdarma lidé vytopení, kteří čistili své příbytky. Já třeba jsem nárok neměla, protože jsem bydlela v nevytopeném domku po babičce (rodiče tam bydleli se mnou), i když jsem rodičům chodila na barák pomáhat. Ale ženská z OÚ, která nebyla vytopená a ani nechodila nikam pomáhat, to očkování dostala.....
Takže asi tak. Hyeny byly, jsou a budou ![]()
- Citovat
- Upravit
Já si myslim,že ty lidi to nabonzovali jen protože,že záviděli že ona to dostala hned aoni zatím nic!!Ale stejně je to hnus a doufam,že jí zavřou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit