Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@myslacek děkuji za fotečku…na denním světle je fialový..je moc hezký..
![]()
@iswet tak paní dnes odepsala, že kočárek je už prodaný..zajímavé však, že ho pořád inzeruje ![]()
Dobrý den, máte někdo ke kočárku Tako Monodi stoupátko? Zajímá mě jaké tam pasuje?
Děkuju ![]()
Ahoj holky, taky uvažuji o koupi tohoto kočárku, v červenočerné barvě. Máte ho některá? Zajímalo by mě jestli třeba přes léto nevybledne???Děkuji za odpovědi.
@Siimoonkaa Ahoj,a nechtěla bys černo-fialový? Mám na prodej
![]()
Maminky, nemáte některá doma Tako Monodi v barevné kombinaci černo-šedý nebo černo-světle modrý? Pokud ano, poprosím o fotku..děkuji ![]()
@Anet Č. Moc děkuji…já věděla, že si mám rovnou koupit tuto barvičku..hodí se ke všemu…nebudeš ho náhodu prodávat?
![]()
Ještě neebudu
Přesně tak, ta barvička se hodí ke všemu proto jsem si ji nakonec také vybrala. Můžeš mít pak různé dečky, fusaky atd. Ono i na té fotce to není ono. Také jsem se rozhodovala mezi tím sv. modrým a šedým ![]()
@Anet Č. @Anet Č. to máš pravdu..já koupila ten fialový a je spíš růžovej
takže ho potřebuju prodat a půjdu do toho šedivého
![]()
Ahojky holky, přidávám se k vám, dnes jsme koupili Tako Monodi v zelené kombinaci a pořád přemýšlím, zda jsme neměli objednat tu hnědou. Nemá někdo foto hnědo-černé varianty na denním světle? díky. Podle barev ve vzorníku se moc řídit nedá, v reálu to vypadá jinak.