Taky máte tak křupavé děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1650
4.2.19 22:12
@Lu1234 píše:
@Mala.ještěrka ano i moje dvouletá dcera křupe. Třeba když ji zvedám do náručí. Taky jí vržou klouby. Jinak je normální :lol: Červenou kůži nemá.
… A také jsem lehce hypermobilni a dcerka hodně hubená.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
4.2.19 22:21

Tak koukám, že nakonec to bude celkem běžný jev. Akorát že náš malej tedy rozhodně není hubený (ale ani tlustý). A všem děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
5.2.19 14:24

Syn, hubený, lehce hypermobilní, křupe od mala, teď už to moc nepozoruju (4r). Dcera buclaté mimino, teď průměr a křupe taky. A narostly jí stoličky a zase začala vrzat zubama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.2.19 20:22

Jen ještě přihodím svou zkušenost. Dcera křupala už snad v břise, vždycky takové lupnutí v břiše, jak když křupnou klouby :mrgreen: jinak křupe stále, ale to má po mě, já mám hypermobilní klouby a jsem křupan. A zčervenání kůže jsem tu už kdysi řešila, protože ji má, vždycky třeba na plavání vypadala, jak týrané dítě. Jmenuje se to dermatografie. Věkem se jí to začíná velmi pozvolna zmírňovat. Je to ale neškodné onemocnění kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
17.2.19 20:35

@Mala.ještěrka 16 měsíců a taky občas křupne… :D Hlavně asi kycel… :think: nenapadlo mě to nějak řešit, i když je pravda, že vždycky zpozorním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí