Taky se někdy bojíte doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26583
4.11.19 01:52
@Banane18 píše:
@Peggy54 myslíš že budeš klidnější když se tvůj pes probudí a začne prostě jen tak vrčet?
Nebo si stoupne před zrcadlo, kouká na Tebe/za tebe a vrčí :mrgreen: jooooo to mě taky vždycky uklidní.
To je můj druhý pes co tohle dělá.
Tak já mám sousedy jen dole, tady na patře jsem sama :mrgreen:

Psa v uvahu vubec neberu. Kdyz jsem s nim byla behat a narazili jsme na medveda, choval se jako kdyby potkal nejvetsiho kamose. Naopak vrcel jak pominuty, kdyz kluci pred barakem postavili snehulaka :lol: kdyz se nahla zjezi a kouka z okna, uz si jen rikam, co za hruzostrasnou veverku zase zmercil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.11.19 01:52

@Lenka_Hal kanada? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.11.19 01:54
@Peggy54 píše:
@Lenka_Hal kanada? :palec:

Sever USA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.11.19 01:59

@Lenka_Hal to mas nejake severske plemeno? My chcem nemeckou dogu, ma ji teta a je to hlidac, maji doma firmu, kde zamestnavaji prevazne lidi z vychodu a dva se jim pokouseli vloupat do domu, dve hodiny je drzela u zdi a vrcela, nenapadla, oni pochcani, zmrzli, vytrestank, snad ta nase bude taky takova a ne ze by si popripadne zlodeje pozvala domu :roll: :D ex ma rotvika a ten teda hlidac neni…takovej moula mouchy sneste si me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.11.19 02:07

Mame mix lab a pointer. Dobrak od kosti a za svacu by zlodejum i odemknul. Nemame ho nastesti na hlidani, jen pro deti a jako clena rodiny. Na zlodeje by byla spis ta brokovnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.11.19 02:25

@Lenka_Hal jo to jsme meli takovou dalmatynku, ze by za kost ukazala kde je trezor, ale nesnasela deti, to mohly jit kolem plotu a vrcela jak bestie.. ale nikdy neublizila, me teda jednou kousla trosku do nohy, protoze sem na ni slapla ale ne do krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5156
4.11.19 05:15
@Banane18 píše:
@Peggy54 myslíš že budeš klidnější když se tvůj pes probudí a začne prostě jen tak vrčet?
Nebo si stoupne před zrcadlo, kouká na Tebe/za tebe a vrčí :mrgreen: jooooo to mě taky vždycky uklidní.
To je můj druhý pes co tohle dělá.
Tak já mám sousedy jen dole, tady na patře jsem sama :mrgreen:

To znam, manzel na nocni, pes zacne dole v kuchyni stekat a ja mam strach, jestli tam je nekdo zahrade, nebo jen steka ze spani :lol: zalezu hloubeji pod perinu a cekam az ztichne a doufam ze pripadneho zlodeje odradi :lol: Ale on je taky takovy ze od dveri/okna steka na kazdeho a na vse ale na ulici by byl s kazdym kamarad (krome postaka :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
4.11.19 06:18

Mame barak, dvouletou dceru a manzel dela nekolikrat tydne nocni. Ja jsem taky pos… z kazdyho zvuku nebo kdyz se mi rozjede predstavivost :lol: Ted jsem zacala spavat dole v obyvaku, kdyz neni v noci doma a mam lepsi pocit, ze mam prehled :mrgreen: obcas pri bource nam vypnou ve vesnici na par hodin elektrinu a to je hrozny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
4.11.19 06:46

@Banane18 malé holčičky v bílé košily jsou nejvíc nebezpečné :lol: těch se taky bojím víc než zlodějů… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
4.11.19 06:49

@Peggy54 jsem ráda, že kruh nezanechal následky jen na mně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122527
4.11.19 06:55

Doma se nebojím, ale u našich straší. Kočka nekdy vnoci vydává takové zvuky, že být tam sám, tak se pos… :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
4.11.19 07:07

Bydlím v paneláku v Praze. A můžu to říct, že zrovna včera jsem přemýšlela, zda nezaložim tohle téma. :mrgreen:
Taky se bojím a jsem poseroutka…spím rozsvíceným světlem ve vedlejší místnosti už hodně let v noci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.11.19 07:11

@Peggy54 jo bojim, ale jinak nez ty. Ty se evidentne bojis realnych veci, to ja ne. Nejak jsem se nikdy nebala, ze me ve vlastnim byte nekdo prepadne, znasilni nebo tak nejak. Jako, nez ze mne to nikdy nenapadlo, ale spis se bojim jinych veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
4.11.19 07:22

No v bytě je to ještě dobrý, rozsvítím všude a jsem relativně v pohodě. Ale než jsme přešli na topení plynem a já musela v noci jít do sklepa přiložit uhlí do kotle, to byl teprve horor. Nejhorší to bylo, když jsem zapomněla, že doma nikdo není a dívala se v TV na nějaký thriller nebo horor. No na infarkt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.11.19 07:25

Ja jsem ten typ cloveka, ktery se za zadnych okolnosti nesmi divat na zadne horory a ani strasidelne filmy, obzvlaste pokud se v nich deje neco nadprirozeneho. Obzvlaste citliva jsem na duchy, ale ono toho je vic. Bohuzel jsem jako dite par veci videla a zanechalo to sve stopy.

Vecer, obzvlaste kdyz jsem doma sama, tak rozsvecim kudy chodim. V noci bych si za tmy na zachod nezasla, proste neexistuje. Hlavni je na to nemyslet, protoze jak na to myslim, dokazu se vystupnovat do stavu, ze sedim uplne zkamenela hruzou v obyvaku zachumlana do periny a cekam, kdy manzel prijde domu. To mi pak dela problem treba i stat zady do otevrene mistnosti, protoze clovek nikdy nevi, co se k nemu priplizilo zezadu a otocit se bojim. Taky se v techto stavech bojim podivat do zrcadla, mam pocit, ze za mnou urcite neco stoji a kdyz se do zrcadla podivam, uvidim to.

Normalni tohle neni. Ted v pokrocile dospelosti to uz je lepsi, jako dite jsem se dokazala bat i kdyz jsem byla doma sama pres den. Dost mi na to pomahala TV. Pustim si TV a hned mam pocit, ze nejsem tak uplne sama, porad odvadi pozornost a ja se po chvilce uvolnim.

Ale jak rikam, alfa omega je se nekoukat na nic, co by prizivovalo fantazii a snazit se na ty veci myslet co nejmene.

Jinak… asi to bude geneticke, protoze moje 3 leta zacala poslednich par dnu mlit neco o duchovi. Zadneho samozrejme nevidela… jak jsem spravne tusila, babicka ji cte nejakou udajne moc pozitivni pohadku o duchovi holcicce, ktere se vsichni bali, protoze ji ve tme pouze svitila ocicka a tak ji zviratka usila saticky, aby duch holcicka byla lepe videt a lidi se ji uz nebali. Jasne, supr napad mami!!! Tak ted se mi decko boji ve tme a drzi se mne jako kliste a hleda svitici ocicka ve tme. Prej takova pozitivne ladena pohadka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný