Taky si váš chlap myslí, jak se flákáme?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
3.7.13 21:04

Jo občas má nějaký blbý kecy. Jednou jsem mu ale uložila pověsit prádlo a udělat myčku a odešla cvičit. Když jsem se za hodinu a půl vrátila, byt byl jak po výbuchu a hotovo nebylo nic. Manžel ležel utrápeně na gauči a syn raboval ve skříních. Chvíli jsem stála jak Lotova žena a manžel na vysvětlenou prohodil, že se s prckem nedá nic udělat… No tak to je teď moje oblíbená věta :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048

Takovýho chlapa žádné nepřeju :,( Můj chlap vstává každé ráno do práce potichu aby mě nevzbudil, malého přebalí, převlékle, nakrmí a cca za hodinu mě teprve lehce vzbudí :) Odpoledne když přijde z práce, hraje si s malým, pak vykoupe, nakrmí, přebalí, dá spát (střídáme se samozřejmě). že se postará o malého stejně dobře jako já vím na stopro, proto si můžu dovolit odejít ke kosmetičce, kadeřnici, s kamarádkou na víno :) Takhle by to mělo být a naopak každej chlap by si měl vážit ženský za to, že dítě zvládla porodit a že se o něj zvládne celý den starat :) Chlapi, který jsou tak s prominutím zabedněný, že se domnívaj, že se ženská kope do zadku na mateřský a ještě za to nicnedělání bere velký? peníze, jsou opravdu naprosto mimo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Když jsem Muži navrhla, že se vrátím do práce a on zůstane s Trpaslíčkem doma, tak mě to rázně odmítl - že to je náročné a bude raději ve svém stávajícím zaměstnání :mrgreen:

Ale pomáhá co může :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
@PetaP píše:
Můj si to teda nemyslí a ani si to nemyslel.. takovýho bych určitě chtěla mít doma :roll:

Tak ono třeba záleží, jak náročnou práci vykonává… :)

• Citovat
  • Upravit
rokris
3.7.13 21:05
@chatwenna píše:
Ne, nemysli. Zadneho nemam. A takoveho bych ani nechtela :mrgreen:

Oni si to myslí skoro všichni, tak už dlouho nemám žádného. :D
Ale samozřejmě čest všem vyjímkám. Vím, že jsou. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
151

@holanda

:mrgreen: :mrgreen: klasický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970

Tak ten muj si to mysli uplne stejne! :pocitac: Jednou ale az seberu silu nechat mi nebohe ditko napospas ho vyvedu z omylu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
3.7.13 21:06

Můj chlap si myslí že péče o dítě je vrozená věc, asi se přenáší chromozonem X. Genetická výbava každé ženy :lol: vždycky když to řekne tak bych ho kopla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850

Nemyslí si to, naopak mě obdivuje, že mi ještě nehráblo. Jo a taky když přijde domů s láskou mu dětičky předám, aby si je taky užil a jdu si udělat kafe a trochu vydechnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
@monca114 píše:
Tak ono třeba záleží, jak náročnou práci vykonává… :)

jo to je fakt. můj muž má stavební firmu a občas když slyším jak s někým telefonuje tak si říkám, že jeho práci bych dělat nechtěla ani za zlatý prase. Já nerváček bych první den seřvala zaměstnance a druhý den řekla zákazníkům, že si vymýšlí kraviny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
3.7.13 21:07
@slunicko83 píše:
Takovýho chlapa žádné nepřeju :,( Můj chlap vstává každé ráno do práce potichu aby mě nevzbudil, malého přebalí, převlékle, nakrmí a cca za hodinu mě teprve lehce vzbudí :) Odpoledne když přijde z práce, hraje si s malým, pak vykoupe, nakrmí, přebalí, dá spát (střídáme se samozřejmě). že se postará o malého stejně dobře jako já vím na stopro, proto si můžu dovolit odejít ke kosmetičce, kadeřnici, s kamarádkou na víno :) Takhle by to mělo být a naopak každej chlap by si měl vážit ženský za to, že dítě zvládla porodit a že se o něj zvládne celý den starat :) Chlapi, který jsou tak s prominutím zabedněný, že se domnívaj, že se ženská kope do zadku na mateřský a ještě za to nicnedělání bere velký? peníze, jsou opravdu naprosto mimo :mavam:

Vzhledem k tomu, že můj chlap vstává kolen 4. ráno a vrací se večer, někdy ani to ne, tak těžko by tohle dělal. Navíc má tak fyzicky náročnou a nebezpečnou práci, že někdy potřebuje odpočinek a to mu prostě děcko na krk nepověsím :D

• Citovat
  • Upravit
31594

Otec dětí ví, že to není zas taková sranda, teď měl všechny tři přes noc a prý se moc nevyspal a mimino vyžadovalo neustále pozornost. Na druhou stranu bych z toho nedělala takovou kovbojku, není to přeci práce v kamenolomu, jen péče o malé dítě/děti a o domácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
@monca114 píše:
Tak ono třeba záleží, jak náročnou práci vykonává… :)

to je snad jedno jak náročnou práci vykonává ne? To není důvod k tomu, aby měl chlap blbý kecy na ženu na mateřské :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.7.13 21:08

@slunicko83

Máš pravdu a tvůj chlap je poklad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.7.13 21:08

Ne nemyslí, pomáhá mi se všim :) když přijde z práce, tak se nají, pak prcka nakrmí, spolu ho vykoupeme a uloží do postýlky. O víkendu k němu v noci vstává, abych se vyspala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí