Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, nemyslí, je to totiž poměrně dost inteligentní a empatický jedinec.
@Hulu i kdyz my maminy pracujeme 24hodin denne…:-) zvladame vsecko:-)
Ja teda nevim holky, co vsechno vsechny delate, ale… kdyz jsme bydleli na byte, doslova jsem si uzivala veget, neco malo pres rok - byt naklizeny, navareno, nakoupeno a to jsme vsude porad trajdaly - hernicky, kavicky, prochazky, navstevy… ![]()
Můj by byl radši celý měsíc nonstop v práci než dva dny doma místo mě ![]()
přesně
, taky furt slyším, ale já chodim do práce, ty jsi na mateřský
![]()
@socina píše:řekla bych mu, že na to není potřeba 2 X, stačí jedno
Můj chlap si myslí že péče o dítě je vrozená věc, asi se přenáší chromozonem X. Genetická výbava každé ženyvždycky když to řekne tak bych ho kopla
@monca114 tak jasně, je to o tom jak si to doma nastavíte. Jasně, že každej má jinak náročnou práci a jinou pracovní dobu. Jen jsem chtěla poukázat na to, že mi chlap pomáhá a kdyby měl jinou pracovní dobu, bude mi pomáhat i tak, akorát za jiných podmínek.
Některý chlapi se chovají, jako by děti vlastně ani nebyli jejich, ale pouze jejich partnerky mi připadá…
Příspěvek upraven 03.07.13 v 21:13
Můj muž mi často opakuje, že ví, že to mám těžké, a že jsem moc šikovná, jak to krásně zvládám. Většinou to říká, když se chystá nebýt večer doma a nechat to tu všechno na mně a má pocit, že projevením empatie mě vlídně naladí ![]()
Dostává mě řečmi „Vždyť si někam zajdi, já děti pohlídám“, ale když se skutečně někam vydám (třeba na hodinovou pochůzku do města), tak mě přivítá byt vzhůru nohama a totálně zdecimovaný tatínek, který mi hodí děti a po zbytek dne s nimi už nechce mít nic společného ![]()
Tak muj chlap si to nemysli. casto mi rika, at si odpocinu, ze to musi byt zahul.
@Gladys píše: řekla bych mu, že na to není potřeba 2 X, stačí jedno
, už vidim mého chlapa výraz při týhle odpovědi ![]()