Taky si váš chlap myslí, jak se flákáme?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ArankaC.
4.7.13 07:40
@Hulu píše:
Ahoj holky :mavam:
Něco na ulehčenou. Taky si váš chlap myslí jak se neflákáte na mateřský a ještě za to pobíráte „těžký“ prachy :D? Jakou nemáte pohodičku? Vždyt co je na tom, že jo, být s dítětem 24 h denně a přitom mít uklízeno a uvaříno. Oni jsou přece ty dříči :)

No já jsem celkem energická, takže mi nevadí dělat doma vše, ale vadí mi, když chlap příjde z práce, na oběd v týdnu čekal lepší lahůdku, následně mě upozorní na vlas pod stolem, i když je tu jinak téméř sterilně čisto pak se mě zeptá, co jsem celý den dělala. Většinou už odpovídám, že jsem si opět válena šunky na gauči. Chlapy tohle nikdy nepochopí.

• Citovat
  • Upravit
7240
4.7.13 07:49

Tvrdí, že nemyslí, ale jedná tak, že vidím, že myslí. :roll: Přitom on ztrácí nervy s malou po hodině a nechápe, že potřebuju aspoń chvíli ji neslyšet, prostě hvilku klidu. Nechápe, že když spí, je to sice supr, ale přoád musím hlídat, musím být u ní, protože se občas vzbudí a když tam nejsem, jekot a už neusne. Nemluvě o tom, že párkrát za noc ječí ze spaní..

Nejlepší je, že on si myslí, jaká je to pomoc, když je doma, jenže v reálu akorát uklízím ještě po něm. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
4.7.13 09:09

Nemyslí - říká, že by doma nevydržel ani dva dny. Upřímně - já si to taky nemyslím. Zvlášť teď, co je venku hezky a dají se s malou podnikat výlety, si to doma fakt užívám.

• Citovat
  • Upravit
4132
4.7.13 09:13

Nemyslí a ani by s tím doma nepochodil. Naštěstí to není žádný jouda z horní lhoty, ale inteligentní chlap, který mě naopak obdivuje a na rukou by mě nosil za to, že to zvládám a ještě mi nehráblo. :srdce: A když u nás padla otázka výměny, kdy on zůstane s dětmi, já budu pracující, řekl, že se omlouvá, ale má pocit, že by to nevydržel. :D Takže u nás panuje opačný názor, muž si myslí, že mateřská je peklo na zemi. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša_8888
4.7.13 09:21

Naštěstí nemyslí. A jediné co je na těch penězích, které pobíráme „těžkého“ je vyjít s nimi… :)

• Citovat
  • Upravit
11514
4.7.13 09:27
@Barca12345 píše:
@monca114
Myslis, ze je to o velikosti bytu? ;)
Ja myslim, ze ne… pak jsme se prestehovali na baracek a nic se nezmenilo… ted jsem s malou sama, chodim do prace, staram se o barak a zadne nestihacky taky nemam… ;)

Tak tady budu trochu oponovat. Je rozdíl se starat o 70 m2 a o 320 m2. Ale jinak s tebou souhlasím… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gogoňa
4.7.13 13:20

Mně teda nepřijde, že je to na mateřské dovolené těžké… a fascinuje mě, že si furt matky melou svoje, jak je to náročné :roll: Náročné to je, když si to neumíte zařídit. Pokud sedíte u děcka každou minutu a sledujete každý jeho pohyb, je jasné, že pak není čas na nic jiného. A když spí, je čas udělat spoustu věcí. jen by to chtělo nesedět furt za počítačem a stěžovat si :think:

• Citovat
  • Upravit
301
4.7.13 14:04

Já jsem se setkala s názorem kamaráda, že kamarádka s jedním děckem má mít doma uklizeno, navařeno, vyžehleno…no co sakra celý den dělá, že ani nestihle uvařit večeři? Kamarádka má holčičku, co jí od měsíce přes den nespí a když se jí člověk nevěnuje, tak běhá po stěnách a visí na lustru…
takovýho chlapa uškrtit posranou plenou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
4.7.13 14:07
@marky9 píše:
Manžel říká, že si jde do práce odpočinout :mrgreen: :lol:

Můj taky :mrgreen: Když má člověk jen panelákovej byt, tak se třeba dá i denně vytírat. Ale pokud má třeba ještě zahradu, nějakou brigádu, chlapa pořád v práci a další mimčo v břiše, musí se smířit s tím, že pořád uklizeno nebude.
PS. Za binec nepovažuju hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
4.7.13 14:30

@00000 přesně tak, máme zahradu, psa, 2králíky…fakt uklízet nestíhám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
4.7.13 14:38
@gogoňa píše:
Mně teda nepřijde, že je to na mateřské dovolené těžké… a fascinuje mě, že si furt matky melou svoje, jak je to náročné :roll: Náročné to je, když si to neumíte zařídit. Pokud sedíte u děcka každou minutu a sledujete každý jeho pohyb, je jasné, že pak není čas na nic jiného. A když spí, je čas udělat spoustu věcí. jen by to chtělo nesedět furt za počítačem a stěžovat si :think:

tohle určitě píše chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gogoňa
4.7.13 14:45

@koralina11 ne, to napsala ženská, která si umí poradit a nefňuká, když si to děcko už udělala 8)

• Citovat
  • Upravit
16783
4.7.13 14:48
@gogoňa píše:
@koralina11 ne, to napsala ženská, která si umí poradit a nefňuká, když si to děcko už udělala 8)

já taky nefnukám, zvládám vše v pohodě ale zas nejsem otrok aby tady bylo všechno naleštěný to už mě dávno přešlo a ono večer ještě obskakovat chlapa s jídlem a uklízet po něm bordel taky není žádnej med :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karin nepřihl
4.7.13 14:49

Nemyslí si to, protože si to často sám vyzkouží, jaké je to starat se o dvě slečny jenom sám, bez nějaké pomoci. Většinou mám noční služby, ale občas vezmu přes víken 16 hod službu a to ho máte vidět, jak leží zničený u televize ;). Sám se mi kdysi přiznal ve slabé chvilce, že ani po 2 směnách v práci není tak unavený, jako po 1 dni s holkami a to má docela náročnou práci ;). Všem chlapům bych povinně strčila občas na celý den děti a jsem si jistá, že by vám už takové hrdinské kecy neříkali ;). Jenže některé ženské si za to můžou samy, páč chlapa k děcku pomalu ani nepustí a když už jo, tak pak mají plnou pusu keců, že to dělá špatně, jako v nedávno založené diskuzi. Kdy se to jako má ten chlap naučit, když mu dáte dítě na hlídání jednou za čas?

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
4.7.13 15:35
@Karin nepřihl píše:
Nemyslí si to, protože si to často sám vyzkouží, jaké je to starat se o dvě slečny jenom sám, bez nějaké pomoci. Většinou mám noční služby, ale občas vezmu přes víken 16 hod službu a to ho máte vidět, jak leží zničený u televize ;). Sám se mi kdysi přiznal ve slabé chvilce, že ani po 2 směnách v práci není tak unavený, jako po 1 dni s holkami a to má docela náročnou práci ;). Všem chlapům bych povinně strčila občas na celý den děti a jsem si jistá, že by vám už takové hrdinské kecy neříkali ;). Jenže některé ženské si za to můžou samy, páč chlapa k děcku pomalu ani nepustí a když už jo, tak pak mají plnou pusu keců, že to dělá špatně, jako v nedávno založené diskuzi. Kdy se to jako má ten chlap naučit, když mu dáte dítě na hlídání jednou za čas?

Na tom hodně je :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí