Taky si váš chlap myslí, jak se flákáme?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
3.7.13 22:20
@monca114 píše:
@Barca12345 Kuchyň mám uklizenou. :D

Tak potom je vse v poradku a zadna nestihacka se nekona, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
3.7.13 22:21

@zuza2525 jo, to je fakt. Furt má člověk sebou to „zavazadlo“ :D
Ten stereotyp je na hlavu, to je fakt :D

• Citovat
  • Upravit
monca114
3.7.13 22:22

@Barca12345 ne, to ne. Nedá se říct, že bych nestíhala, ale sere mě to, že když uklidím, za pár vteřin je tu zase bordel, takže kdybych noc nedělala, tak se nic neděje, protože by to bylo v tomtéž stavu, jako po úklidu :D

• Citovat
  • Upravit
5342
3.7.13 22:26
@chatwenna píše:
Ne, nemysli. Zadneho nemam. A takoveho bych ani nechtela :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
Zaplatpanbu si nemysli, ze se flakam a nastesti ani doma neocekava fullservis. Je rozumny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
3.7.13 22:31

JJ, oni si mysli, ze kdyz jsme doma a nemusime do prace, tak si muzeme vlastne delat co chceme..kamkoliv chodit, na co si vzpomenes, ze bys chtela delat, to muzes…Ja myslim, ze jim uplne nedochazi, ze jste omezeny ditetem a ze ten ma nejaky rezim, napr. ze ma po obede spat atd…
muj byl v zime chvili doma, kdy nechodil do prace a myslim, ze se mu to teda nelibilo :mrgreen: :mrgreen: Takovy ten stereotypni chod domacnosti..Uz po par dnech se tesil do prace..
No a abych nekrivdila tomu mymu, myslim, ze by to zvladnul, fakt to neni zadna makacka ( ty, ktere maji vice deti nebo to maji jinak narocny, dobre, ty neberu),ale jak rikam..hrablo by mu z toho a jeste by rikal, ze je vic unavenej nez z prace :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
3.7.13 22:31

Pro chlapa to není až takovej problém na chvíli pohlídat, tedy u nás ne. Pustí dítěti pohádku, o kterou věčně holka škemrá a kterou ji maminka nechce z výchovných důvodů pustit, takže tatínek vyhoví dlouhodobé potřebě dítěte. To si kecne do křesla a čučí na pohádku, on zalehne vedle ní na gauč a usne. Spokojení jsou oba dva. Po těch dvou či třech hodinách se vracím do harmonické rodiny a můj odpočinutý muž nechápe, co je na výchově dítěte tak těžkého. A k obědu by udělal nějakou rychlovku na pánev, dítě by baštilo jak divé, ať je to zdravé či nikoli… Oni to prostě tolik neřeší jako my. Mají svých starostí dost, ona slušná práce za slušný peníz taky nebývá úplně bez nervů. CHápu ho, ale ty zbytečný kecy mě taky občas zvedají ze židle. Berte to tak, že to není na věky ;) Halt chlapi jsou z Marsu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
3.7.13 22:34
@lys píše:
Pro chlapa to není až takovej problém na chvíli pohlídat, tedy u nás ne. Pustí dítěti pohádku, o kterou věčně holka škemrá a kterou ji maminka nechce z výchovných důvodů pustit, takže tatínek vyhoví dlouhodobé potřebě dítěte. To si kecne do křesla a čučí na pohádku, on zalehne vedle ní na gauč a usne. Spokojení jsou oba dva. Po těch dvou či třech hodinách se vracím do harmonické rodiny a můj odpočinutý muž nechápe, co je na výchově dítěte tak těžkého. A k obědu by udělal nějakou rychlovku na pánev, dítě by baštilo jak divé, ať je to zdravé či nikoli… Oni to prostě tolik neřeší jako my. Mají svých starostí dost, ona slušná práce za slušný peníz taky nebývá úplně bez nervů. CHápu ho, ale ty zbytečný kecy mě taky občas zvedají ze židle. Berte to tak, že to není na věky ;) Halt chlapi jsou z Marsu 8)

Pškně napsané. Ovšem někteří chlapi nejsou z Marsu, ale z chlíva :D

• Citovat
  • Upravit
5473
3.7.13 22:38

Ne, nemyslí, je inteligentní a žije ve stejné domácnosti se stejnými dětmi jako já, tudíž ho taková kravina nemůže napadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl. nozu
3.7.13 22:39

Nemysli, protoze s peci o dite pomaha a pri nemocech hlida pomerne casto neb chodim do prace. Je uzasny :srdce:

• Citovat
  • Upravit
lys
6155
3.7.13 22:45

@monca114 jojo, mám doma jeden takový exemplář. Ale pak stačí být pozorovatelem při jejich nějaké hře a jsem naměkko, jaká láska mezi nimi funguje, a jsem ochotná mu odpustit jakýkoli výrok. Stejně se tím obvykle jen něčemu brání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
3.7.13 22:55
@Poison Ivy píše:
Ne, nemyslí, je to totiž poměrně dost inteligentní a empatický jedinec.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
4.7.13 05:49

Myslím si, že mají mnohdy pravdu. Ty, které při mateřské nepracujou a nemají postižené dítě to častojako dovolenou mají.

• Citovat
  • Upravit
vodnarka2013
4.7.13 06:50

PŘESNĚ.. JA SICE NEVAŘÍM ALE VŠE OSTATNÍ DĚLÁM :) a pro něj sem ta co má dovolenou…

• Citovat
  • Upravit
779
4.7.13 07:08

Můj muž si to bohužel myslí, jednou mi řekl že nechápe jak mě může unavit jedno dítě…pravda dítko máme zlaté a já stíhám mít barák vyleštěný a dítko spokojené, ale doufám každý den, že nastane den, kdy se mi dostane uznání, třeba až půjdu do práce na 12 hodin a manžel bude hlídat ( na to si troufne, jak on říká), počítám, že to bude dítku cca.1 rok, už ted se těším co mi řekne až přijdu po cca. 13 h domů a jak bude dům vyleštěný a dítko spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.7.13 07:22

Můj mi řekl, v momentě kdy jsem mu vysvětlovala, že do práce se mi nevyplatí jít, že „přece se nebudu další rok válet na prdeli“ :)) Má pravdu, „válela“ bych se už zadarmo, ale stejně se mi finančně nevyplatí do té práce jít. Každopádně mě naštval, že si myslí, že se válím, to jsem se s ním pohádala. Ale on to bere podle toho, že přijde domů a rozhodně není uklizeno, mě totiž nebaví 100× denně sbírat hračky apod., prostě to na té zemi nechám a uklidím to, až se nedá projít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí