Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marky9 píše:
Manžel říká, že si jde do práce odpočinout![]()
to můj říká taky:))
@tamata píše:ano ano, taky tak
ale ty ženy si takový mouly hledají samiJinak teda manžel doma pomáhá se vším, takže tyhle kecy jsem v životě neslyšela. A taky naopak občas řekne, že si půjde do práce odpočinout
@Barca12345 píše:
Ja teda nevim holky, co vsechno vsechny delate, ale… kdyz jsme bydleli na byte, doslova jsem si uzivala veget, neco malo pres rok - byt naklizeny, navareno, nakoupeno a to jsme vsude porad trajdaly - hernicky, kavicky, prochazky, navstevy…
no právě, mě to pořád připadá jako taková „dovolená“… vařit a prát budu i když budu chodit do práce a to že můžu být s malým a chodit spolu nakupovat, do herničky nebo do cukrárny, to beru jako bonus celkově, jsem za to ráda, a že bych vyloženě něco nestíhala nebo šílela z bordelu atd, to ne teda ![]()
@Hulu píše:
Ahoj holky
Něco na ulehčenou. Taky si váš chlap myslí jak se neflákáte na mateřský a ještě za to pobíráte „těžký“ prachy? Jakou nemáte pohodičku? Vždyt co je na tom, že jo, být s dítětem 24 h denně a přitom mít uklízeno a uvaříno. Oni jsou přece ty dříči
Co sis vzala, to máš.
Jedině se s ním na rodičovské vystřídat - jinak ti to nepochopí.
@monca114 píše:
Podle mě to jedno není. Já bych s ním teda určitě neměnila. Nezvládla bych ani desetinu toho, co on
to jsem přece neřekla - řekla jsem, že i když vykonává sebenáročnější práci, tak to není důvod k tomu, aby měl doma kecy o tom, jak se žena fláká apod.. ![]()
@PetaP no tak já mám ty malé tři a to už taková dovča jako u toho prvního není
takže mívám pocit že vyloženě nestíhám a mám doma bordel jak v tanku
a největší slast je když všichni tři najednou zvrací to pak nevím čí postel mám převlíkat dřív
naštěstí jsem si to nevzala, ale co čtu tak to má skoro každá doma ![]()
@anickadomnik píše:
@PetaP no tak já mám ty malé tři a to už taková dovča jako u toho prvního nenítakže mívám pocit že vyloženě nestíhám a mám doma bordel jak v tanku
a největší slast je když všichni tři najednou zvrací to pak nevím čí postel mám převlíkat dřív
Můj muž, když se opovážil vyslovit takovou připomínku, tak jsem mu dala dceru na krk a za úkol uvařit oběd, protože jdu uklidit ten bordel, na kterej si stěžoval
Za celou tu dobu měl takovou připomínku pouze 2×
@Barca12345 píše:
Ja teda nevim holky, co vsechno vsechny delate, ale… kdyz jsme bydleli na byte, doslova jsem si uzivala veget, neco malo pres rok - byt naklizeny, navareno, nakoupeno a to jsme vsude porad trajdaly - hernicky, kavicky, prochazky, navstevy…
No co asi, seděj u internetu. To je panečku dřina.
@Barca12345 píše:
njn, každá nemáme malý byt ![]()
Tak můj by se možná i rád staral, ale bohužel syna skoro ani nevidí…
@PetaP píše:
to jsem přece neřekla - řekla jsem, že i když vykonává sebenáročnější práci, tak to není důvod k tomu, aby měl doma kecy o tom, jak se žena fláká apod..
Jasný no, ten můj to nemyslí až tak vážně. I když má pravdu, ona mateřská je ve srovnání s jeho prací fakt brnkačka. A to musím podotknout, že jsem to měla hodně těžký ze začátku ![]()
@Hulu píše:
@Lesinanaštěstí jsem si to nevzala, ale co čtu tak to má skoro každá doma
Ještě to tak…
Dej pokoj, kdo by to doma chtěl? ![]()
Podle mě to jedno není. Já bych s ním teda určitě neměnila. Nezvládla bych ani desetinu toho, co on