Taky si váš chlap myslí, jak se flákáme?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
monca114
3.7.13 21:15
@PetaP píše:
to je snad jedno jak náročnou práci vykonává ne? To není důvod k tomu, aby měl chlap blbý kecy na ženu na mateřské :roll:

Podle mě to jedno není. Já bych s ním teda určitě neměnila. Nezvládla bych ani desetinu toho, co on

• Citovat
  • Upravit
3142
3.7.13 21:15
@marky9 píše:
Manžel říká, že si jde do práce odpočinout :mrgreen: :lol:

to můj říká taky:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
3.7.13 21:16
@tamata píše:
ale ty ženy si takový mouly hledají sami :lol:Jinak teda manžel doma pomáhá se vším, takže tyhle kecy jsem v životě neslyšela. A taky naopak občas řekne, že si půjde do práce odpočinout :lol:
ano ano, taky tak :mrgreen:
@Barca12345 píše:
Ja teda nevim holky, co vsechno vsechny delate, ale… kdyz jsme bydleli na byte, doslova jsem si uzivala veget, neco malo pres rok - byt naklizeny, navareno, nakoupeno a to jsme vsude porad trajdaly - hernicky, kavicky, prochazky, navstevy… :nevim:

no právě, mě to pořád připadá jako taková „dovolená“… vařit a prát budu i když budu chodit do práce a to že můžu být s malým a chodit spolu nakupovat, do herničky nebo do cukrárny, to beru jako bonus celkově, jsem za to ráda, a že bych vyloženě něco nestíhala nebo šílela z bordelu atd, to ne teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.7.13 21:16

@Etcetera78

:mrgreen: :mrgreen: fakt je to skoro všude stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.7.13 21:17
@Hulu píše:
Ahoj holky :mavam:
Něco na ulehčenou. Taky si váš chlap myslí jak se neflákáte na mateřský a ještě za to pobíráte „těžký“ prachy :D? Jakou nemáte pohodičku? Vždyt co je na tom, že jo, být s dítětem 24 h denně a přitom mít uklízeno a uvaříno. Oni jsou přece ty dříči :)

Co sis vzala, to máš. :nevim: Jedině se s ním na rodičovské vystřídat - jinak ti to nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
3.7.13 21:17
@monca114 píše:
Podle mě to jedno není. Já bych s ním teda určitě neměnila. Nezvládla bych ani desetinu toho, co on

to jsem přece neřekla - řekla jsem, že i když vykonává sebenáročnější práci, tak to není důvod k tomu, aby měl doma kecy o tom, jak se žena fláká apod.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
3.7.13 21:18

@PetaP no tak já mám ty malé tři a to už taková dovča jako u toho prvního není :lol: takže mívám pocit že vyloženě nestíhám a mám doma bordel jak v tanku :lol: a největší slast je když všichni tři najednou zvrací to pak nevím čí postel mám převlíkat dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.7.13 21:18

@Lesina

naštěstí jsem si to nevzala, ale co čtu tak to má skoro každá doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
3.7.13 21:19
@anickadomnik píše:
@PetaP no tak já mám ty malé tři a to už taková dovča jako u toho prvního není :lol: takže mívám pocit že vyloženě nestíhám a mám doma bordel jak v tanku :lol: a největší slast je když všichni tři najednou zvrací to pak nevím čí postel mám převlíkat dřív
:mrgreen: tak jasně, je rozdíl s jedním a třema a více dětma, o tom žádná :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180

Můj muž, když se opovážil vyslovit takovou připomínku, tak jsem mu dala dceru na krk a za úkol uvařit oběd, protože jdu uklidit ten bordel, na kterej si stěžoval :mrgreen: Za celou tu dobu měl takovou připomínku pouze 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarieBoh
@Barca12345 píše:
Ja teda nevim holky, co vsechno vsechny delate, ale… kdyz jsme bydleli na byte, doslova jsem si uzivala veget, neco malo pres rok - byt naklizeny, navareno, nakoupeno a to jsme vsude porad trajdaly - hernicky, kavicky, prochazky, navstevy… :nevim:

No co asi, seděj u internetu. To je panečku dřina.

• Citovat
  • Upravit
1371
3.7.13 21:20

Nemyslí.
Lituje, chápe a pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
3.7.13 21:21
@Barca12345 píše:

njn, každá nemáme malý byt :lol:

Tak můj by se možná i rád staral, ale bohužel syna skoro ani nevidí…

@PetaP píše:
to jsem přece neřekla - řekla jsem, že i když vykonává sebenáročnější práci, tak to není důvod k tomu, aby měl doma kecy o tom, jak se žena fláká apod.. :nevim:

Jasný no, ten můj to nemyslí až tak vážně. I když má pravdu, ona mateřská je ve srovnání s jeho prací fakt brnkačka. A to musím podotknout, že jsem to měla hodně těžký ze začátku :D

• Citovat
  • Upravit
13073

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
@Hulu píše: