Taky vás dojaly první narozeniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3337
23.7.10 10:34
Týja píše:
Já si myslela, že budu brečet i o patnáctinách…Právě, že to MOJE miminko je už tak velký :cry:

To mně pobavilo… Úplně jsem si představila, jak na tebe bude Kájinka v pubertě koukat :mrgreen: :wink:

Jinak mně taky dojímají každý narozky. Minulý rok jsem brečela celo výrobu dortíku :roll: :oops: A nakonec se stejně každý narozky přistihnu, jak čučím do alba s fotkama, jakej byl malinkej :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
23.7.10 10:34
Týja píše:
Já si myslela, že budu brečet i o patnáctinách…Právě, že to MOJE miminko je už tak velký :cry:

To mně pobavilo… Úplně jsem si představila, jak na tebe bude Kájinka v pubertě koukat :mrgreen: :wink:

Jinak mně taky dojímají každý narozky. Minulý rok jsem brečela celo výrobu dortíku :roll: :oops: A nakonec se stejně každý narozky přistihnu, jak čučím do alba s fotkama, jakej byl malinkej :mrgreen: :mavam:

A Kájince vše nejlepší, hodně zdravíčka a ať hezky roste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.7.10 10:38

nám bude 11 m. a já jsem už špatná teď, jak to strašně rychle uteklo a že už to dáávno není to moje miminečko dovezené z porodnice, co mě tak nervovalo :mrgreen:
navíc jsem znovu těhotná, tak mi hormony bijou…že brečím i u fotek, vzpomínám na porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
23.7.10 11:23

Brečela jsem já, babička, prababička, teta :lol: Hlavně když se nesl dort a zpívalo se, to jsme pro slzy neviděly na cestu :wink:

Karolínce přejeme krásné 1. narozeninky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.7.10 11:49

Tak narozky mě ani tak nedojaly.. ale my se s manželem dojímáme snad pokaždé když jí vidíme nahatou - jak už je velká a dlouhá a jak by se mi ted už nevešla do bříška ( no prostě trapný jsme :oops: :mrgreen: )

Ale nejtěžší kalibr jsou školkovský besídky - to se mi chce brečet hrozně.. když tam to vaše dětáko stojí a pokouší se zpívat či recitovat - strašně dojemné.. :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
23.7.10 12:00
Lizbeth píše:
Tak narozky mě ani tak nedojaly.. ale my se s manželem dojímáme snad pokaždé když jí vidíme nahatou - jak už je velká a dlouhá a jak by se mi ted už nevešla do bříška ( no prostě trapný jsme :oops: :mrgreen: )Ale nejtěžší kalibr jsou školkovský besídky - to se mi chce brečet hrozně.. když tam to vaše dětáko stojí a pokouší se zpívat či recitovat - strašně dojemné.. :oops: :cry:

To děláme s chlapem taky, tuhle jak bylo vedro tak ležel Davídek nahatý v postýlce a já stála u postýlky a asi 10minut vejrala jak nám vyrostl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
23.7.10 12:06

ahojky -mě dojímají každé narozeniny mého zlatíčka…nedávno oslavila třetí…člověk na dětech vidí jak stárne…z malého uzlíčku je tu najednou slečna co vás nepotřebuje :think: tedy alespoň to říká Domíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
23.7.10 13:36

Ahoj,

první narozky bych řekla, že jsou asi „nejhorší“ :-D , já je obrečela u všech a pak jsem ještě nezvládla ( horší tedy jak její první ) třetí narozeniny té starší, nevím proč mi ten třetí rok přišel takový zlomový, ale bylo mi to hrozně líto, že to tak uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65455
23.7.10 13:41

Brečela jsem jako želva :mrgreen:
ale brečím,když na něj koukám,jk spí,když se mu něco povede,když poprvé zavolal mamííííí…pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
23.7.10 14:15

prožívala jsem dětí narozeniny,první krůčky,první delší odloučení ,první den ve školce,ve škole,první školní akademii,první vysvědčení,prostě všechno,na den matek jsem plakala jak želva,jsem na své děti,které vychovávám sama strašně hrdá a když tak koukám tak je vidím jako malé uzlíčky ,které jsem si nedávno přivezla z porodnice a ono už to bude 8 a 5 let a to mne to čeká ještě dvakrát :mrgreen: ,takže v klidu matko bude hůř :lol: :lol: slzy dojetí jsou ty nejkrásnejší přece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
23.7.10 21:00

Holky, děkujeme za všechna přání! :kytka: :kytka:
Oslava se nám vydařila, Kájinka byla tak šťastná, že má celou rodinu pohromadě. Já byla dojatá permanentně - jak krásně vozí kočárek, jak patlá v dortu a krmí se sama, jak leze do stanu a prolejzá tunelem…prostě doják :cry:

No, se školkou mě vůůůbec nestrašte, to snad ani nepřežiju ( a to jsem učitelka :oops: ), akademie musí být na nervy pořádný záběr!

A jak někdo psal, taky nechci mít děti hned za sebou právě proto, abych si mohla každý pořádně vychutnat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.8.10 20:26

Tak nás čeká první velká oslava v sobotu, dort je objednaný, všichni pozvaní a já jsem teda měkkota, a nevětší dárek pro toníčka? že bude mít ségru nebo brášku, třeba se to dozvíme zrovna na UTZ na jeho narozeniny a že bych si je neužila? už si to užívám teď a moc, jsem naměkko, jen si vzpomenu, že už má to naše miminko rok :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
3.9.10 11:15
Týja píše:

přesně tak já brečím skoro při každých a teď bude malé rok a chvilku na to té nejstarší 18 tak se asi ubrečím! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
3.9.10 11:17
Šema píše:
Lizbeth píše:
Tak narozky mě ani tak nedojaly.. ale my se s manželem dojímáme snad pokaždé když jí vidíme nahatou - jak už je velká a dlouhá a jak by se mi ted už nevešla do bříška ( no prostě trapný jsme :oops: :mrgreen: )Ale nejtěžší kalibr jsou školkovský besídky - to se mi chce brečet hrozně.. když tam to vaše dětáko stojí a pokouší se zpívat či recitovat - strašně dojemné.. :oops: :cry:
To děláme s chlapem taky, tuhle jak bylo vedro tak ležel Davídek nahatý v postýlce a já stála u postýlky a asi 10minut vejrala jak nám vyrostl :lol:

jo jo já nedávno malou ňuchňala v náruči když usnula a říkala jí ať už mi neroste! No …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí