Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Týja píše:
Já si myslela, že budu brečet i o patnáctinách…Právě, že to MOJE miminko je už tak velký
To mně pobavilo… Úplně jsem si představila, jak na tebe bude Kájinka v pubertě koukat
![]()
Jinak mně taky dojímají každý narozky. Minulý rok jsem brečela celo výrobu dortíku
A nakonec se stejně každý narozky přistihnu, jak čučím do alba s fotkama, jakej byl malinkej
![]()
Týja píše:
Já si myslela, že budu brečet i o patnáctinách…Právě, že to MOJE miminko je už tak velký
To mně pobavilo… Úplně jsem si představila, jak na tebe bude Kájinka v pubertě koukat
![]()
Jinak mně taky dojímají každý narozky. Minulý rok jsem brečela celo výrobu dortíku
A nakonec se stejně každý narozky přistihnu, jak čučím do alba s fotkama, jakej byl malinkej
![]()
A Kájince vše nejlepší, hodně zdravíčka a ať hezky roste ![]()
nám bude 11 m. a já jsem už špatná teď, jak to strašně rychle uteklo a že už to dáávno není to moje miminečko dovezené z porodnice, co mě tak nervovalo ![]()
navíc jsem znovu těhotná, tak mi hormony bijou…že brečím i u fotek, vzpomínám na porod…
Brečela jsem já, babička, prababička, teta
Hlavně když se nesl dort a zpívalo se, to jsme pro slzy neviděly na cestu ![]()
Karolínce přejeme krásné 1. narozeninky ![]()
Tak narozky mě ani tak nedojaly.. ale my se s manželem dojímáme snad pokaždé když jí vidíme nahatou - jak už je velká a dlouhá a jak by se mi ted už nevešla do bříška ( no prostě trapný jsme
)
Ale nejtěžší kalibr jsou školkovský besídky - to se mi chce brečet hrozně.. když tam to vaše dětáko stojí a pokouší se zpívat či recitovat - strašně dojemné..
![]()
Lizbeth píše:
Tak narozky mě ani tak nedojaly.. ale my se s manželem dojímáme snad pokaždé když jí vidíme nahatou - jak už je velká a dlouhá a jak by se mi ted už nevešla do bříška ( no prostě trapný jsme![]()
)Ale nejtěžší kalibr jsou školkovský besídky - to se mi chce brečet hrozně.. když tam to vaše dětáko stojí a pokouší se zpívat či recitovat - strašně dojemné..
![]()
To děláme s chlapem taky, tuhle jak bylo vedro tak ležel Davídek nahatý v postýlce a já stála u postýlky a asi 10minut vejrala jak nám vyrostl ![]()
ahojky -mě dojímají každé narozeniny mého zlatíčka…nedávno oslavila třetí…člověk na dětech vidí jak stárne…z malého uzlíčku je tu najednou slečna co vás nepotřebuje
tedy alespoň to říká Domíšek
Ahoj,
první narozky bych řekla, že jsou asi „nejhorší“
, já je obrečela u všech a pak jsem ještě nezvládla ( horší tedy jak její první ) třetí narozeniny té starší, nevím proč mi ten třetí rok přišel takový zlomový, ale bylo mi to hrozně líto, že to tak uteklo.
Brečela jsem jako želva ![]()
ale brečím,když na něj koukám,jk spí,když se mu něco povede,když poprvé zavolal mamííííí…pořád ![]()
prožívala jsem dětí narozeniny,první krůčky,první delší odloučení ,první den ve školce,ve škole,první školní akademii,první vysvědčení,prostě všechno,na den matek jsem plakala jak želva,jsem na své děti,které vychovávám sama strašně hrdá a když tak koukám tak je vidím jako malé uzlíčky ,které jsem si nedávno přivezla z porodnice a ono už to bude 8 a 5 let a to mne to čeká ještě dvakrát
,takže v klidu matko bude hůř
slzy dojetí jsou ty nejkrásnejší přece
Holky, děkujeme za všechna přání!
![]()
Oslava se nám vydařila, Kájinka byla tak šťastná, že má celou rodinu pohromadě. Já byla dojatá permanentně - jak krásně vozí kočárek, jak patlá v dortu a krmí se sama, jak leze do stanu a prolejzá tunelem…prostě doják ![]()
No, se školkou mě vůůůbec nestrašte, to snad ani nepřežiju ( a to jsem učitelka
), akademie musí být na nervy pořádný záběr!
A jak někdo psal, taky nechci mít děti hned za sebou právě proto, abych si mohla každý pořádně vychutnat!
Tak nás čeká první velká oslava v sobotu, dort je objednaný, všichni pozvaní a já jsem teda měkkota, a nevětší dárek pro toníčka? že bude mít ségru nebo brášku, třeba se to dozvíme zrovna na UTZ na jeho narozeniny a že bych si je neužila? už si to užívám teď a moc, jsem naměkko, jen si vzpomenu, že už má to naše miminko rok
![]()
Týja píše:
přesně tak já brečím skoro při každých a teď bude malé rok a chvilku na to té nejstarší 18 tak se asi ubrečím! ![]()
Šema píše:Lizbeth píše:To děláme s chlapem taky, tuhle jak bylo vedro tak ležel Davídek nahatý v postýlce a já stála u postýlky a asi 10minut vejrala jak nám vyrostl
Tak narozky mě ani tak nedojaly.. ale my se s manželem dojímáme snad pokaždé když jí vidíme nahatou - jak už je velká a dlouhá a jak by se mi ted už nevešla do bříška ( no prostě trapný jsme![]()
)Ale nejtěžší kalibr jsou školkovský besídky - to se mi chce brečet hrozně.. když tam to vaše dětáko stojí a pokouší se zpívat či recitovat - strašně dojemné..
![]()
jo jo já nedávno malou ňuchňala v náruči když usnula a říkala jí ať už mi neroste! No …