Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ivuc píše:
anoli30: tak to ráda slyším. Mohu se zeptat, které přesně máte? A jeden dotaz - koukám na něj a nevím - když chci dolít vodu, musím vyndat tu nádobku na vodu, nebo je možné jí na kávovaru nechat a dolít z konvice?
My máme ten co dávali v reklamách je to tas4013. Jestli ti to pomůže.
A doléváme vodu jak kdy někdy dolejem jen z konvice a někdy vyndáme celou nádobku. Zkrátka podle toho jestli jsme zrovna líný nebo ne.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anoli: díky, na ten právě koukám. My máme brita konvici, takže dolejváme vodu z toho a já právě nevěděla jestli to jde jen dolít a nevyndávat nádobu - tak to je super že to jde - u toho DG co máme teď to nejde a mně to šíleně vadí - pro mě práce navíc to vyndávat…
Prosím tě, a jaký nový druhy kapslí teďky jsou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anoli: prosím tě, je to on? http://www.datart.cz/…S4011EE.html - ty píšeš číslo 13 na konci, to bude asi jiná barva jen co?
Jinak jsem to teď počítala, při klasické ceně kapslí 129kč je ten kávovar za 200kč, v akci bývají za 109 tak potom za 600kč - i tak mi to přijde pořád super.
A z kapsí si tedy můžu vybrat z těch 6 základních
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
anoli: díky, na ten právě koukám. My máme brita konvici, takže dolejváme vodu z toho a já právě nevěděla jestli to jde jen dolít a nevyndávat nádobu - tak to je super že to jde - u toho DG co máme teď to nejde a mně to šíleně vadí - pro mě práce navíc to vyndávat…Prosím tě, a jaký nový druhy kapslí teďky jsou?
Minule jsem zrovna tady na emimi narazila na reklamu a tam byly ty nové druhy, ale teď to samozřejmě nemůžu najít.
![]()
Tak jen co si vzpomenu to byly různé čaje, potom latté machiato neslazené a ještě jedno kafe, ale teď si fakt nevzpomenu. Zkusím zadat do vyhledávače tak chvilku vydrž snad najdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anoli, jestli enmusíš tak to hldat nemusiš - to je vpohodě, já myslela jestli si na něco vzpomenš jen z hlavy. Myslím že zásobu teď stejně budeme mít více než na rok ![]()
A ještě jeden dotaz - dá se vyndat úplně ten podstavec na který se dává hrneček? Já aby se tam dala dát i vyšší sklenička třeba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte o nějaké dobré akci? V Datartu mají za 129 … a to každou chvíli měli za kilčo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
anoli: prosím tě, je to on? http://www.datart.cz/…S4011EE.html - ty píšeš číslo 13 na konci, to bude asi jiná barva jen co?Jinak jsem to teď počítala, při klasické ceně kapslí 129kč je ten kávovar za 200kč, v akci bývají za 109 tak potom za 600kč - i tak mi to přijde pořád super.
A z kapsí si tedy můžu vybrat z těch 6 základních
jo je to on jen já musela mít samozřejmě červený. ![]()
Tak někomu se to může zdát drahý, ale když si vezmeš, že někdo třeba chodí do kaváren tak tam za kafe utratíš mnohem víc. My nikam nechodíme a radši si dáme dobré kafíčko doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markytkaaa píše:
Nevíte o nějaké dobré akci? V Datartu mají za 129 … a to každou chvíli měli za kilčo
Myslím že v Intersparu měli za 109 DG - kupovala jsem ale min. týden. Teď ale nevím jestli chceš DG nebo tassimo? Jinak Tassimo jsem dneska viděla v globusu v akci - nevím ale za kolik, taky 109?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
anoli, jestli enmusíš tak to hldat nemusiš - to je vpohodě, já myslela jestli si na něco vzpomenš jen z hlavy. Myslím že zásobu teď stejně budeme mít více než na rokA ještě jeden dotaz - dá se vyndat úplně ten podstavec na který se dává hrneček? Já aby se tam dala dát i vyšší sklenička třeba
Samozřejmě, že se to dá celé vyndat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anoli30 píše:
jo je to on jen já musela mít samozřejmě červený.
Tak někomu se to může zdát drahý, ale když si vezmeš, že někdo třeba chodí do kaváren tak tam za kafe utratíš mnohem víc. My nikam nechodíme a radši si dáme dobré kafíčko doma.
Vpohodě, já zase potřebuju tuto barvu ![]()
Pro mě je super že je to i jen na horkou vodu - využíváme maximálně. Já tím že mám DG tak bych si další už jen tak nekoupila - ale tím že dostanu 22 balení kapslí, tak to se mi mooooooc líbí a můžu si říct že mám kávovar jen ua 200 - no nekup to že jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před měsícem jsme byli v jednom elektru, ale teď si samozřejmě nevzpomenu kde a tam měli kapsle za 89Kč. Jenomže jsem zrovna neměla prachy ![]()
Teď si tady budete myslet, že jsem naprosto sklerotická, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
Vpohodě, já zase potřebuju tuto barvuPro mě je super že je to i jen na horkou vodu - využíváme maximálně. Já tím že mám DG tak bych si další už jen tak nekoupila - ale tím že dostanu 22 balení kapslí, tak to se mi mooooooc líbí a můžu si říct že mám kávovar jen ua 200 - no nekup to že jo
Jasný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markytkaaa píše:
Nevíte o nějaké dobré akci? V Datartu mají za 129 … a to každou chvíli měli za kilčo
Tak s globusem jsem měla pravdu http://www.akcniceny.cz/…imo-1048157/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anoli30 píše:
Před měsícem jsme byli v jednom elektru, ale teď si samozřejmě nevzpomenu kde a tam měli kapsle za 89Kč. Jenomže jsem zrovna neměla prachy
Teď si tady budete myslet, že jsem naprosto sklerotická, že?
Vpohodě, ten globus vím jen proto že jsem tam dneska byla. jinak pokud někde vlezu jednou za čas tak taky nic nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my jsme si ho měli vybrat k vánocům a taky zrovna k tomu byla akce. Ale jen tři balení. Bohužel v prodejně měli už poslední a kapsle jen stejné druhy takže řekli ať se pro to stavíme až příjde zboží. Ale já jsem horká hlava tak jsem řekla, že si ho půjdu koupit jinam. No když pán viděl, že semnou nehne tak mi dal k tomu takové kapsle jaké jsem chtěla a né ty co byly předepsané.
No líná huba holé neštěstí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit