Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já zrovna chtěla založit toto téma
Tak kdo kouká, co na to říkáte? Za mě zatím dobrý, ale moc se mi nelíbí že z chlapů dělají takové hrdiny, když se týden starají. Zatímco maminky to musejí dělat celý život.
Holky já se fakt děsně bavím jaká jsou někteří chlapi nemehla…asi si budu muset víc hýčkat toho svého.. @kubykula taky jsem uvažovala nad přihláškou..ale mě by nevybrali, byla by to nuda, můj chlap je na to moc schopný
škoda ![]()
@Xiraxinek píše:
Taky koukám a už se tlemim![]()
nejlepší bylo to s tou pračkou..on ji bude raději přemlouvat než aby se mrknul třeba na návod k té pračce..dnes je na netu všechno - ale asi tam umí jen jezdit s tankama. Jinak oba chlapi zatím zvládají vcelku dobře řekla bych. Na každodenní úklid já bych se vyprdla třeba ![]()
Je to super, já se mooc bavím, tohle někdo vymyslel přesně pro ženský. Jinak si myslím že ty chlapi budou svoje ženský po tomhle nosit na rukou, fakt i když občas remcám, tak zlatej můj muž, ten by dokázal některý věci lépe, ale jak tak na to koukám, tak oni ti chlapi mají naprosto stejný postoj k věcem, jako vaření kuřete na paprice mě rozsekalo
![]()
Jééé holky to je fajn reality co?
Taky bych šla na týden na wellness