Táta u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
7.1.20 19:01

Manžel nemá rad krev a fakt to zvladnul v klidu, byl celou dobu u hlavy a nevím jakou mas představu, ze vypadá dítě, ale syn měl na sobě asi tak tři kapky krve. Jinak jen ten bílý mazek… naopak byl naprosto dojaty a doteď tvrdí, ze to byl jeho nelepší zážitek a každému chlapovi, který má pochybnosti, tak říká, ať jde. Stejně si to musíte rozhodnout sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.1.20 19:04
@Verurizeckova píše:
Manžel nemá rad krev a fakt to zvladnul v klidu, byl celou dobu u hlavy a nevím jakou mas představu, ze vypadá dítě, ale syn měl na sobě asi tak tři kapky krve. Jinak jen ten bílý mazek… naopak byl naprosto dojaty a doteď tvrdí, ze to byl jeho nelepší zážitek a každému chlapovi, který má pochybnosti, tak říká, ať jde. Stejně si to musíte rozhodnout sami.

každému chlapovi, který má pochybnosti, bych řekla, ať se do ničeho nenechá tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.1.20 19:08

Porod sem mela vyvolavany, dodnes diky za partnera tam. Trvalo to 18 hodin a bylo to sileny :roll: Mohl byt porad se mnou, coz hodne psychicky pomohlo. Nakonec bohuzel cisar, takze ho na par minut poslali na chodbu a pak uz malou dostal do naruce ;) ted cekame druhe, termin v cervenci a uz ted se mi nechce rodit :roll:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
7.1.20 19:09

@Verurizeckova Ja bych chlapa nikdy nenutila, at sveho nebo ciziho. Kazdy musi rozhodovat sam za sebe, aj kdyz rodice jsou oba, tak ne kazdy to zmakne ;)

• Citovat
  • Upravit
36504
7.1.20 19:14
@shadowbabe píše:
@Verurizeckova Ja bych chlapa nikdy nenutila, at sveho nebo ciziho. Kazdy musi rozhodovat sam za sebe, aj kdyz rodice jsou oba, tak ne kazdy to zmakne ;)

každá porodila. Chlapa a dobrého rodiče nedělá přítomnost u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
7.1.20 19:28
@miskol
@miskol píše:
Zhnusila tím, že trpíš abys jsi porodila vaše dítě? Co mám zkušenosti od známých, tak si otec začal ženy více vážit. když viděl, co ji to stálo sil.

Ano náš známý si své manželky začal po porodu víc vážit, ale už s ní taky od té doby nespí :lol:
Za mě opravdu nechat svobodně rozhodnout partnera :palec: a netlačit na pilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
7.1.20 19:31

@shadowbabe @Burj Chalifa nikde jsem nenapsala, ze manžel někoho nutí, jen když se ho jiný chlap zeptá, tak řekne ať jde, ze on měl pozitivní zážitek a taky jsem napsala, ze si to musí rozhodnout sami… tak já už nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.1.20 19:41
@kavenka píše:
@miskolAno náš známý si své manželky začal po porodu víc vážit, ale už s ní taky od té doby nespí :lol:
Za mě opravdu nechat svobodně rozhodnout partnera :palec: a netlačit na pilu
:think: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.1.20 20:04

Já jenom poznamenám že třeba naše miminko nebylo vůbec kluzké a od krve, až jsem zírala jak byl krásně čisťounký a žádná jatka okolo… ale je pravda že je možná lepší počítat s tím horším, aby pak ten chlap nějak nevyváděl. Manžel měl taky nějaké obavy, ale hodně mu pomohly předporodní kurzy a co si budeme povídat, zkušenosti kamarádů kteří už to zažili. Nakonec byl z porodu naprosto nadšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.1.20 20:15

Mne teda docela vadilo, ze byl pritel jeste snad vic vydeseny nez ja a bylo to videt a slyset :lol: myslela jsem, ze bude fakt opora a pak jsem trosku litovala, ze jsem si nerekla nejake dule taky. Nakonec to skoncilo cisarem a snad jednou dalsi porod bude lepsi zazitek :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
7.1.20 20:27

Já po příjmu poslala chlapa domu, měla jsem pocit, ze teď tam potřebuji být sama a ze on by mi překážel :lol: volala jsem ho až při 8 cm :) a dojel na tlaceni. Pro mě i pro nej značka ideal. A joo je to cita a nedává krev a nemocnice. Ale nakonec byl tak hotovy z malý, ze si sedl k mým nohám s výhledem na to jak mě sijou :lol: říkám mu ať jde pryč, ze se složí :lol: a on jen kouknul a řekl, to je dobrý, však já už jsem vykuchal ryb :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
8.1.20 10:17

Dobry den, jsem po prve tehotna. S mym muzem jsme se uz o porodu bavili.Na jednu stranu si preji aby tam byl ale na druhou stranu chci aby az prijde k samotnemu porodu odesel.Mam velky problem se stydlivosti. A jak ho znam vse by zvladl.Ale co kdyz se intimne odcizime? Miminka zrovna nejsou uplne nejkrasnejsi kdyz vylezou co kdyz rekne ze je nepekny? To bych asi neprezila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.1.20 10:22

@Eliza.24 :D Jo takle si zase přítel děla srandu, že doktorka si tam určitě šije monogram :D a že to stačí jen aby to drželo pohromadě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
10.1.20 00:54
@Nikky121 píše:
@Eliza.24 :D Jo takle si zase přítel děla srandu, že doktorka si tam určitě šije monogram :D a že to stačí jen aby to drželo pohromadě :mrgreen:

Neneeeee :lol: taky srandista :palec: fakt podpořit umeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
10.1.20 01:35

Za mě ne, naprosto rusivy element. A pri tlačeni si tam chlapa už vůbec neumím představit.
Je to každého věc, za mě ale ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky