Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Koukám, že oslavy probíhají u nás podobně. Maximálně tam najdu jednu osobu, která se se mnou baví a chápe mě. Jinak rodinné oslavy z přítelovy strany probíhají tak, že se pomlouvá nějaká část rodiny, pak rozebírají to, jak se starám nebo nestarám o malou, jak vypadá (tchýně jí říká vařbuchto a stále mi klade na srdce, že je tlustá), že jsme s přítelem tlustí a všelijaké pitomosti a drby…takže jsem z jakýchkoliv jejich oslav nesmírně nadšená.
draková-nemáš zač:-) tak byli ním zaujatí,dlouho ho neviděli,aspon měli o nějakou zábavu postaráno a nerýpali.Právě aby viděl jaká je.Najednou chce zapíjet když tak mluvila.Přesně tak a mělo by se jí to dát nějak navejo,slušně ale chytře.Třetí hodina,nejpříjemnější:-)
Jako taky se ohlížím že je starší,ale ona si taky do huby nevidí,a nebere ohled že já su cizí.Jak mě roztrhla ten sáček,tak jen co k nim přijdu jí ktomu před mým řeknu komentář.Někdy se začat musí,slušně a rozumně.Jsem sice mladší,ale to neznamená že si ke mě může cokoliv troufat,to si nemusím nechat líbit.
Pokaždé když neco udělá,tak ju za to spérovat,slušně.Nemá se tak chovat,má se chovat normálně.Ona ví že když něco provede tak já si jdu stěžovat za mým a tím narušuje ten vztah.Tak to ne kamarádka,to si budu řešit s ní. Některé holky takové jsou od huby a mají klid.
ty brdo-takže taky taková.Že jste tlustí,at se podívá na sebe.Ty to máš po dítkovi a manže to má že bu dobře vaříš a chutná mu.Pokud i ní byl hubený tak asi tak dobře nevařila když se pořádně nenajedl.Není vařbuchta!!
![]()
To máš pravdu ona mu moc nevařila, ani nepekla. Až se odstěhoval, tak najednou začala dělat jogurotvé dorty a štrůdly…ale to je její věc, jenom se mě snaží urážet.
vidiš to,v tom to je.Ona vidí že ty umíš líp vařit,a že mu chutná a proto se tak chová a snaží se tedy taky něco dělat.Takže je v tom závist,si myslim.
V tom případě mi asi závidí všechno. Závidí mi dceru, přítele…takže musí do všeho rýpat, aby všechno pokazila. Teď momentálně jsem v situaci, kdy přítel své mamince zobe z ruky a dává mi to pěkně sežrat.
![]()
Foxinka-jo vidíš taky na oslavě pomluvili rodinu hnedka na začátku a pak řešili vánoce a jak oslaví narozeniny malé a budou zapíjet naši malou co není jejich.
Je to síla slavná maminka by se měla starat o sebe,ale očividně je baví ničit vztahy mladých párů pokud není po jejím a ty se jí neplazíš nejspíš u nohou.Přeju,aby se to brzy aspoň trochu zlepšilo,i když to bude asi hodně těžké.
Nikoltea-oni se vídají každý týden,ale jako nevadí jak říkáš aspoň sem měla klid a nerýpali,ale až mi to přišlo divné ona totiž musí vše vědět a znát,a vzhledem k tomu,že se mě nikdo neptal řekla bych,že se o to postaral přítel což by mě tedy mrzelo hodně pokud to tak bude,ale třeba né,i když tomu nevěřím.
Jojo řekni tchýni at se zklidní a začne Tě brát vážně já taky budu pravidla určovat sama jelikož přítel se k ničemu nemá a pochybuji,že mít bude.
Jedna taková úsměvná story jela sem z kamarádkou pryč a zamčela všechny vchody na to,ale tchýně není zvykla tak sem zvědavá jakápak bude reakce,ale mohla být sranda,když se nedostala dovnitř ![]()
Vy snad máte uplně stejnou ttchýni jak já budoucí.Když přítelovi něco řeknu tak na mě vyjede:co zase proboha udělala?!!Že jsem přecitlivělá.Já?Až do něj někdo bude rýpat tak mu taky řeknu že je přecitlivělý.Řekla zeptala jsem se ho kolik vztahů mu takto odrovnala?A napsala jsem mu,dokud nebude mít holku podle maminčiných představ tak budou asi všechny přecitlivělé a budou si asi vymýšlet.Za to že jsem nešla žehlit tak jsem našla připravené povlečení smuchlané do klubíčka,ale přítel řekl že to tam hodil on,ze vzteku jak jsem si zase stěžovala mu co mě řekla o tom co bylo v časopisu o tom hubnutí.Taky jí zobe z ruky a ona dělá vše pro to aby vše pokazila,jen před ním se dělá dobrou.Tak jsem mu napsala a řekla že je smutné že věří víc mamince než přítelkyni a dokud si nenajde holku podle maminky tak zničí její dobrotou všechny jeho vztahy.
Proč ty tchýně musí být takové krávy?Proč se chtějí chovat jak blbky a ztrapnovat se a ničit vztahy?Proč ze sebe musí dělat pitomé husy?
![]()
Zajímala by mě odpověď na tvé otázky…A položím ještě jednu. Proč se synové od nich neumí odpoutat a žít pro svou rodinu?
To by mě taky zajímalo.Zase jsme si volali zas ta k.áva přišla že něco potřebuje-zrovna
když si voláme
když to není televize tak je to zase mobil
sakráááááááá odstřelte ju někdo na Mars!!!!!!!!!!!!Naštěstí nešel.Už bych se mu neozvala!
![]()
To je taková lemra!!!Já se omlouvám,ale jsem fakt už vytočená!!!!!!!!!!!
Nikoltea koupíme jim jednorázové letenky na Mars, ať se tam spolu mají dobře. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat