Tchýně mi dluží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
8.7.22 18:05

@Janli opravdu? Takže když jí teď dám papír aby mi podepsala, že si ode mě pujčila. (K tomu lze přesvědčit, protože ví, že stejně nic nemá). Tak jí alespoň něco můžu? 🤔 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.7.22 18:06

A proc ji tedy nepujcil penize pritel, kdyz je na tom tak dobre? Ty jsi ji ty penize puujcovala bez jeho vedomi?
Jako promin, ale podlle me jsi zaslepena laskou a nevidis vubec realitu.

Příspěvek upraven 08.07.22 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11698
8.7.22 18:07
@Edovina píše:
@welovefashion no… víš jak. Kde nic není, ani smrt nebere. Má insolvenci a co vydělá hned utratí.

Pokud jsi to věděla, byla opravdu tvoje velká chyba, žes jí půjčila. Partner s tím nic neudělá, max. ti to může dát ze svého. On o tom věděl, že jí pujcujes a souhlasil s tím? Protože bych skoro řekla, že kdyby s tím souhlasil, řekla by si spíš jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.7.22 18:08

@prokr oni si ho tam tak nenápadně tahají, vždycky přijdou s výmluvou proč tam má jet. A i když z toho není nadšený, tak jede. Peníze od něj jsem razantně odmítla. Přijde mi nehorázné aby děti platili dluhy rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.7.22 18:08
@Edovina píše:
@Janli opravdu? Takže když jí teď dám papír aby mi podepsala, že si ode mě pujčila. (K tomu lze přesvědčit, protože ví, že stejně nic nemá). Tak jí alespoň něco můžu? 🤔 😍

Jestli si myslíš že Ti to podepíše, tak se prosím Tě prober.
Ta dobře ví, jak neriskovat, že bude muset něco vracet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.7.22 18:10

@Jana525 Přítel má dost pro sebe. Já mám dostatek navíc. Na to ona sázela. To nemělo co dělat s přítelem, ale s tím, že ona si umí hrát na chudinku. Věděl o tom, ale nadšený z toho nebyl, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11698
8.7.22 18:11
@Edovina píše:
@prokr oni si ho tam tak nenápadně tahají, vždycky přijdou s výmluvou proč tam má jet. A i když z toho není nadšený, tak jede. Peníze od něj jsem razantně odmítla. Přijde mi nehorázné aby děti platili dluhy rodičů.

Takže řešit to chtěl, dát ti ty peníze ze svého je jediný způsob. Jak by je asi dostal od tchýně, když je nemá? Nenič váš vztah tím, za co on nemůže.
Ať tě pozve na nějakou dovolenou, tím by se to dalo vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.7.22 18:11

@prokr ona s tím problém nemá, protože si myslí, že na ni nijak nemůžu. Takže podpis mi tam klidně mrskne. Jen jsem si myslela že mi bude houby platný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
8.7.22 18:13

Mas nějaký důkaz že jsi ji půjčila? Kde ko to píšeš, a ona to přiznává? Stím by se dalo pracovat. Pokud to bylo jen řečené slovo ústy, pak máš bohužel smůlu.

• Citovat
  • Upravit
5593
@Edovina píše:

No jak myslíš…mohla si peníze od něj uložit někde bokem a v budoucnu jste je mohli použít na něco společného. Pokud spolu nezůstanete, alespoň bys o ně nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45

@jita22 Mám peníze vydělané těžkou fyzickou práci a nemám je určené na výměnu za dovolenou. Ano, byla jsem blbá, ale pořád ve skrytu duše doufám, že je ještě někdy uvidím.
Nejde jen o peníze, jde i o to, jak se o mně vyjadřovala. Tady hlavně mi chybí jeho zastání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Proč děláš bankomat?
Jinak tomu nerozumím vůbec. Ty máš statek a šli jste do nájmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.7.22 18:14
@Edovina píše:
@prokr ona s tím problém nemá, protože si myslí, že na ni nijak nemůžu. Takže podpis mi tam klidně mrskne. Jen jsem si myslela že mi bude houby platný

Nepodceňovala bych ji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
8.7.22 18:14
@Edovina píše:
@prokr ona s tím problém nemá, protože si myslí, že na ni nijak nemůžu. Takže podpis mi tam klidně mrskne. Jen jsem si myslela že mi bude houby platný

Zruší ji insolvenci. Takže aspoň něco. :D

• Citovat
  • Upravit
65674
8.7.22 18:15
@Kelsey píše:
Proč děláš bankomat?
Jinak tomu nerozumím vůbec. Ty máš statek a šli jste do nájmu?

jejda, statek, nevšimla jsem si. Není to ta se svatbou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová