Tchýně mi dluží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
9.7.22 11:36

@Cuddy kvůli 40 000 ne, kvůli tomu jak se chovala, vyjadřovala atd. Nejsem jediná vůči komu se takhle zachovala, což vím bohužel až teď. A řekněme, že insolvenci úplně neuznával. Co sis půjčil - to vrať. A ne, není to člověk který je ve strašné nouzi. Barvy na vlasy, umělé nehty, výlety, kafíčka, 2 láhve vína každý večer a dovolené.
Je to jednoduchá politika.. já sice nic neuvidím, ale ti ostatní třeba alespoň ano, protože ta není schůdná splatit ani tu třetinu.
Chce to číst pozorně pěkně prosím, přítel vydělává hodně až od února a nevím proč by měl být kvůli tomu špatný. 🤷 Mně přijde zas zvláštní lézt partnerovi do financí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.7.22 11:45

@Agusaguss
Jasně no, vlezla jsem do diskuse, kde jsou ženský 🤷 moje chyba. Díky Bohu za těch pár co nejsou plný záště a pohrdání ostatmi vůči každé jiné kterou ani nezná…jinak teda..koukám že taky někdo, kdo sebere každý drobek. Tak pěkně prosím, jsou lidé, kteří si vzdělávají a ty peníze patří jim. Rozumíme? A potom jsou lidé, kteří nechtějí dělat nic a parazitují. Když máš statisícové investice, tak chceš mít všechny peníze pohromadě. A nevidím sebemenší důvod, proč by měl mít někdo moje peníze?
Vy mi něco tedy jen tak dáte? 🤔 Pár drobných? Třeba 60k mi stačí, to nic není ne? Jen tak. Asi se zkuste vzpamatovat.. já byla možná moc důvěřivá, ale ty máte tu hlavu vymetenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.7.22 11:52

@Fiveone vztah matky a syna není už pár let (cca 10) nejlepší. Za její chování se stydí a není na ní 2× hrdý. Celkově mu do života moc nepomohla, ba naopak. A v bytě bydlím kvůli tomu, že u nás baráku bydlí otec s přítelkyní a já chci soukromí. O přítelovo rodinu tu nijak nejde. Na statku mě čeká kompletní rekonstrukcie příští rok, takže to ještě chvíli v nájmu vydržím..je fakt za pár tisíc. A s farmou nemá tchýně nic společného, ta by si zlomila nehet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
9.7.22 11:54
@Edovina píše:
@Fiveone vztah matky a syna není už pár let (cca 10) nejlepší. Za její chování se stydí a není na ní 2× hrdý. Celkově mu do života moc nepomohla, ba naopak. A v bytě bydlím kvůli tomu, že u nás baráku bydlí otec s přítelkyní a já chci soukromí. O přítelovo rodinu tu nijak nejde. Na statku mě čeká kompletní rekonstrukcie příští rok, takže to ještě chvíli v nájmu vydržím..je fakt za pár tisíc. A s farmou nemá tchýně nic společného, ta by si zlomila nehet.

Tak bych šla do vlastního nájmu a po rekonstrukci se přestěhovala. Zase přeci jen společně s tchýní bych žít nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.7.22 11:59

@Lojzísek Bohužel mi je jasné, že to pro vztah není nejlepší. Ale nechci peníze od přítele. Ona takhle žije celý život co jsem zjistila (už pozdě). Lidi se na to buďto vykašlou, nebo to za ní splatí někdo z rodiny ( většinou babička, ale ta už taky nemá. Prodala kvůli ní i byt v Praze. Já už nějak prostě nechci být další v pořadí, kdo jí bude umožňovat život nad poměry.
Přítel by mi dal peníze, ale jeho matka by byla pořád stejně vypočítává sv-ině a já bych s tím měla pořád problém. Tím spíš, že oškubala i vlastního syna.
Reálně si ale nedokážu představit, že by jsme měli mít děti. To že se neuvidí s jeho mámou respektuje, ale s jeho babičkou je to problém. A já nechci aby moje dítě někdy vůbec vidělo jeho rodinu a nedej bože pochytalo jejich moresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
9.7.22 12:03

Jako je hrozný, že ti dluží a není schopna to vrátit. Ale udělat jí kvůli tomu průser s insolvencí? Fakt? Víš, proč se do té insolvence dostala, proč se zadlužila? Já bych takhle nedokázala potopit ani nepřítele nejspíš, natož budoucí tchýni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.7.22 12:03

@Fiveone my jsme v nájmu právě. Já řeším ohledně přítele to, že za nimi jezdí. Dřív to bylo jednou za měsíc a doma jsme o nich nemluvili. Teď je to minimálně jednou týdně a pořád mi o nich něco říká. A když přijde a řekne mi, že jeho matka jede na dovolenou. A mě nevrátila ani korunu..tak se pak nemůže divit, že toho mám dost. Chová se k nim jako by se nic nestalo. Mně tam prostě chybí ta chlapská opora od něj. Já mu nikdy nic špatného neudělala, narozdíl od jeho matky. Rozhodl se odejít semnou, ale chová se nestranně a dává od toho úplně ruce pryč. Být to moje rodina, tak se za něj hádám jako lev a byla bych na ně dost naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
9.7.22 12:08
@Edovina píše:
@Fiveone my jsme v nájmu právě. Já řeším ohledně přítele to, že za nimi jezdí. Dřív to bylo jednou za měsíc a doma jsme o nich nemluvili. Teď je to minimálně jednou týdně a pořád mi o nich něco říká. A když přijde a řekne mi, že jeho matka jede na dovolenou. A mě nevrátila ani korunu..tak se pak nemůže divit, že toho mám dost. Chová se k nim jako by se nic nestalo. Mně tam prostě chybí ta chlapská opora od něj. Já mu nikdy nic špatného neudělala, narozdíl od jeho matky. Rozhodl se odejít semnou, ale chová se nestranně a dává od toho úplně ruce pryč. Být to moje rodina, tak se za něj hádám jako lev a byla bych na ně dost naštvaná.

Tak bych mu prostě řekla, že ví jaká matka je a že o ní nechci nic slyšet, když přijede. A zeptala bych se ho, proč má takovou potřebu tam jezdit, když se za ní stydí apod..Lidi přeci jezdí na návštěvu za někým koho vidí rádi a ne mučit svoje nervy.Tak jestli by nestálo u něj za to, aby to omezil třeba na návštěvu 1 za 14 dní. A udělala bych s přítelem dohodu, že prostě co se týče jeho matky a otce(protože na to může jít přes něj),tak prostě tam nepřistane už ani koruna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.7.22 12:10

@Petula306
Já ti to řeknu takhle, každý den 2 láhve vína, nehty, kadeřnice, výlety, nové vybavení do bytu, každý rok dovolená. A ti chudáci, kteří jí půjčili? V práci se domluvila že dostává minimum a zbytek jí jde na ruku.
Když přijdeš k nim domů, tak máš pocit, že jsi u Babiše a přitom funguje na bázi toho, že od každého uzme něco a takhle parazituje. Bohužel jsem to zjistila pozdě, nikdy jsem po tom nepátrala. Intrikuje, vymýšlí si. A neznám člověka se kterým se baví a pak na něj nehází špínu. Bohužel jsem to odhalila pozdě, ale přece. Ona ani nemá snahu splatit tu třetinu a už teď jí hrozí, že jí insolvenci zruší. Je to fakt nehorázně vychcaná osoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
9.7.22 12:12

@Edovina já bych se smířila s tím, že budu bez peněz a už ji nikdy nechtěla vidět. Z jednoho jsem takhle páčila 30.000, marně. Hodila jsem to za hlavu a je mi líp, toho člověka jsem vymazala ze života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.7.22 12:14
@Kelsey píše:
Proč děláš bankomat?
Jinak tomu nerozumím vůbec. Ty máš statek a šli jste do nájmu?

bl. bě vymyšlená storka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.7.22 12:16

@Fiveone já se to snažím pochopit..on se vždycky tváří otráveně, že tam má jet a ve výsledku je tam třeba od rána do večera.
A ať o ní nemluví jsem mu opakovala několikrát. Jenže oni do něj strašně jedou skrze babičku. Když tam přijede, tak stejně jenom zkoumají jak žijeme, co děláme atd. A pak z něj vypadne co tam říkal i o mně. A to jsem mu dala striktní zákaz tam o mně mluvit.
Já fakt nevím jak z toho ven a jak to rozumně vyřešit, protože on je naštvaný, že je jak mezi mlýnskými kameny. Ale o tom mohl vědět od začátku, když se mnou odešel. Já dělám že neexistují, ale on moc nespolupracuje. Kdyby mi řekl, že jede za kamarádem, nebo kamarádkou a nemluvili bysme o tom.. asi by mi to bylo dokonce i milejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.7.22 12:16
@Petula306 píše:
Jako je hrozný, že ti dluží a není schopna to vrátit. Ale udělat jí kvůli tomu průser s insolvencí? Fakt? Víš, proč se do té insolvence dostala, proč se zadlužila? Já bych takhle nedokázala potopit ani nepřítele nejspíš, natož budoucí tchýni.

jo za 40000,–-? :cert: - já bych ji potopila raz dva, ale já bych nebyla tak bl. bá, abych cizí bábě strkala 40000,–-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.7.22 12:17
@Edovina píše:

proč jste v nájmu, když máš statek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.7.22 12:17

@stinga jestli chcete, ubytuju vás ve stáji, oni vám kousek slámy určitě nechají. Zkuste číst lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová