Tchýně mi dluží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32138
9.7.22 15:57

@Edovina Tak to je super zpráva :palec:…jo, přesně tak si to myslí, že když nic nemá, tak máš smůlu…takže bych jí oznámila, že pokud nezačne okamžitě splácet, tak jdu za insolvenčním správcem…a klidně bych to i udělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.7.22 16:01

@Lojzísek o pratnera právě že stojím, jinak bych ho dávno poslala někam i s celou famílií.
To, že semnou od nich odešel i když jsem mu říkala, ať tam zůstane, že to bude jednodušší, že se můžem jednou za čas vidět jako přátelé a nějak si zvykneme, že spolu nejsme..tak to pro mě hodně znamená, ale zase nechczaby to bylo tak, že problém je nám 20km vzdálený, tak budeme dělat, že neexistuje.
Takže si sedneme, promluvíme a uvidí se, jak moc velká je to pro nás překážka. Každopádně oba víme, že nechceme zpřetrhat vazby, protože jsme byli dlouholetí přátelé.

No nic, děkuji všem za rady❤️️. Některé opravdu hodně pomohly. Dál už to budu řešit v soukromí. Nejsem tak zlá jak se někomu jeví, ale nenechám si s-rát na hlavu. Dala jsem jí moře času na to, aby splácela. Kdo s čím schází…
Pokud je tu někdo, kdo měl podobný problém, ať už šlo o peníze nebo něco jiného a i přes to má fungující vztah a nevychází s partnerovo rodinou, tak uvítám vás příběh a budu ráda, že uvidím, že to může fungovat. DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
9.7.22 16:04

@Edovina Mám fungující vztah dlouhé roky…s matkou manžela jsme přerušily styky, nešlo to…alkoholička…taky by nás obírala o peníze a pod…takže už má dlouhé roky smůlu…k nám domů nesmí ani kdyby chtěla…nebudu se stýkat s někým takovým, byť je to rodina…nemám to zapotřebí…já ani můj muž ani moje děti… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24840
9.7.22 16:05

@Edovina jsem ráda, že ti mé rady pomohly ;)
jen pořádně zvaž, zda ti těch 40 tis. stojí za ztrátu přítele a jak On se k tomu staví… já bych na vrácení dluhu také trvala, ale dle vztahu s přítelem bych se rozhodovala o intenzitě, kterou se toho domáhat..
můžeš jí nejdřív jen doporučeně poslat soukromou Předžalobní výzvu s datem a případnou možností splátkového kalendáře (v hotovosti to prostě nemá) až po kontaktování ins. správce a příslušného krajského soudu… co na to tvůj partner je ale otázka, dost podrobně bych to s ním probrala.. drž se :mavam:

PS : lidi tohoto typu v téhle situaci k tomu moři klidně odjedou, schválně dej info, zda jela nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.7.22 17:14

@Lucy75 má tam jet za měsíc, ale dám vědět 😅
Ale co už.. já pak napíšu jak do dopadlo všechno 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
9.7.22 17:48