Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
A holky, kdy vám ustoupili nevolnosti? Jak jsem psala, jsem skoro 12tt a pořad mám břicho nafouklé a je mi trochu blivno, ale nezvracím, jen mám pocit, jako kdyby jsem snědla měsíc prošlý párkyzačalo to až ted, dřív mi vcelku moc zle nebylo, jen vetšinou večer, ale te je to skor denně
Zhruba koelm toho 13tt přešly nevolnosti (taky mi bylo pořád blivno), a už jsem nepotřebovala chodit spát v 8 večer (teď kolem půl desáté odpadávám). Dokonce je mi líp i při sportu ted… koncem toho 1.trimestru to ustoupilo… Tak teď sportuju ostošest a užívám, že břicho ještě nepřekáží, mám energii a neni mi blbě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, kdy na vás už bylo opravdu poznat těhotenské bříško? I přes malé špíčky myslím. A nešlo to už tajit
6mesic.
@Anonymní píše:
A holky, kdy vám ustoupili nevolnosti? Jak jsem psala, jsem skoro 12tt a pořad mám břicho nafouklé a je mi trochu blivno, ale nezvracím, jen mám pocit, jako kdyby jsem snědla měsíc prošlý párkyzačalo to až ted, dřív mi vcelku moc zle nebylo, jen vetšinou večer, ale te je to skor denně
Nevolnosti sem měla snad do 30tt a i teď je mi občas z něčeho blbě
jinak s tím břichem taky záleží jak chodíš oblikana a kdo to má zkoumat
mě se třeba stalo že sem přišla v nějakém 30tt k praktickej dr, že chci razítko atak a ona říká že by to na mě nepoznala (a to sem měla na sobě upnuty svetřík a už docela břicho) a jedu od ní domu tramvají a nějaká ženská to na mě poznala i přes to, že sem měla zimní kabát a poustela mě sednout ![]()
@Kriss Tina píše:
Nevolnosti sem měla snad do 30tt a i teď je mi občas z něčeho blbějinak s tím břichem taky záleží jak chodíš oblikana a kdo to má zkoumat
mě se třeba stalo že sem přišla v nějakém 30tt k praktickej dr, že chci razítko atak a ona říká že by to na mě nepoznala (a to sem měla na sobě upnuty svetřík a už docela břicho) a jedu od ní domu tramvají a nějaká ženská to na mě poznala i přes to, že sem měla zimní kabát a poustela mě sednout
V té tramvaji je to jiné (nebo metru nebo buse). Když sedíš a stoupne si poblíž těhule, tak má břicho zhruba ve výšce tvých očí, takže to zaregistruješ spíš, než když stojíš někomu tváří v tvář. ![]()
Tak od půlky tehotenstvi. Ale dlouho jsem neměla hezkej kulatej tvar břicha, protože jsem měla propadlej pupík. Ten vylezl až někdy na konci 7 mesice cca, to už pak bylo pandero pekne kulatý ![]()
Ahoj chtěla bych se poptat.. jsem ve 22+3tt těhotenství a zajímalo by mě či vám už některým vykouklo bříško já sice mám ale přijde mi že je docela malinké a že mi vůbec neroste asi to je ale jen můj pocit ale…
![]()
@KaramelkaCZ Mas uz pekne brisko, ja v teto dobe nemela fakt nic. Urcite se brzo dockax poradneho pupku.
@KaramelkaCZ brisko máš docela veliké. A teď teprve začne pořádně růst.
Já jsem 20tt a vypadám jak po nedělním obědě max 😀. Mě přijde, že máš bříško naopak velké na to, že teď už to pofrčí až do konce. Rozhodně nestresuj ![]()
Ahoj je mi 23 a postavu jsem vždy měla pěknou a břicho ploché. Dnes jsem 14tt a bříško vůbec ale vůbec nemám. Mám ho furt hezké jako dřív. Chápu že u každého to je individuální ale já už necítím ani žádné bolesti břicha jako dřív když se to tam vše natahovalo a rostlo. Už bych si asi trochu přála aby to šlo vidět ať jsem v klidu že se tomu malému daří dobře. Měla jste to taky tak některá?