Těhotenské bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1817
30.4.19 14:30
@Anonymní píše:
A holky, kdy vám ustoupili nevolnosti? Jak jsem psala, jsem skoro 12tt a pořad mám břicho nafouklé a je mi trochu blivno, ale nezvracím, jen mám pocit, jako kdyby jsem snědla měsíc prošlý párky :mavam: začalo to až ted, dřív mi vcelku moc zle nebylo, jen vetšinou večer, ale te je to skor denně :nevim:

Zhruba koelm toho 13tt přešly nevolnosti (taky mi bylo pořád blivno), a už jsem nepotřebovala chodit spát v 8 večer (teď kolem půl desáté odpadávám). Dokonce je mi líp i při sportu ted… koncem toho 1.trimestru to ustoupilo… Tak teď sportuju ostošest a užívám, že břicho ještě nepřekáží, mám energii a neni mi blbě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.4.19 14:33
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, kdy na vás už bylo opravdu poznat těhotenské bříško? I přes malé špíčky myslím. A nešlo to už tajit :lol:

6mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
30.4.19 14:33
@Anonymní píše:
A holky, kdy vám ustoupili nevolnosti? Jak jsem psala, jsem skoro 12tt a pořad mám břicho nafouklé a je mi trochu blivno, ale nezvracím, jen mám pocit, jako kdyby jsem snědla měsíc prošlý párky :mavam: začalo to až ted, dřív mi vcelku moc zle nebylo, jen vetšinou večer, ale te je to skor denně :nevim:

Nevolnosti sem měla snad do 30tt a i teď je mi občas z něčeho blbě :D jinak s tím břichem taky záleží jak chodíš oblikana a kdo to má zkoumat :mrgreen: mě se třeba stalo že sem přišla v nějakém 30tt k praktickej dr, že chci razítko atak a ona říká že by to na mě nepoznala (a to sem měla na sobě upnuty svetřík a už docela břicho) a jedu od ní domu tramvají a nějaká ženská to na mě poznala i přes to, že sem měla zimní kabát a poustela mě sednout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
30.4.19 14:35
@Kriss Tina píše:
Nevolnosti sem měla snad do 30tt a i teď je mi občas z něčeho blbě :D jinak s tím břichem taky záleží jak chodíš oblikana a kdo to má zkoumat :mrgreen: mě se třeba stalo že sem přišla v nějakém 30tt k praktickej dr, že chci razítko atak a ona říká že by to na mě nepoznala (a to sem měla na sobě upnuty svetřík a už docela břicho) a jedu od ní domu tramvají a nějaká ženská to na mě poznala i přes to, že sem měla zimní kabát a poustela mě sednout :D

V té tramvaji je to jiné (nebo metru nebo buse). Když sedíš a stoupne si poblíž těhule, tak má břicho zhruba ve výšce tvých očí, takže to zaregistruješ spíš, než když stojíš někomu tváří v tvář. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
30.4.19 16:24

Tak ve 4. měsíci to začalo být vidět.

• Citovat
  • Upravit
30.4.19 18:31

Tak od půlky tehotenstvi. Ale dlouho jsem neměla hezkej kulatej tvar břicha, protože jsem měla propadlej pupík. Ten vylezl až někdy na konci 7 mesice cca, to už pak bylo pandero pekne kulatý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KaramelkaCZ
9.2.21 17:03

Ahoj chtěla bych se poptat.. jsem ve 22+3tt těhotenství a zajímalo by mě či vám už některým vykouklo bříško já sice mám ale přijde mi že je docela malinké a že mi vůbec neroste asi to je ale jen můj pocit ale… :) :D

• Citovat
  • Upravit
1990
9.2.21 18:38

@KaramelkaCZ Mas uz pekne brisko, ja v teto dobe nemela fakt nic. Urcite se brzo dockax poradneho pupku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
9.2.21 19:03

@KaramelkaCZ brisko máš docela veliké. A teď teprve začne pořádně růst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
9.2.21 19:26

Já jsem 20tt a vypadám jak po nedělním obědě max 😀. Mě přijde, že máš bříško naopak velké na to, že teď už to pofrčí až do konce. Rozhodně nestresuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.21 11:22

Bříško

Ahoj je mi 23 a postavu jsem vždy měla pěknou a břicho ploché. Dnes jsem 14tt a bříško vůbec ale vůbec nemám. Mám ho furt hezké jako dřív. Chápu že u každého to je individuální ale já už necítím ani žádné bolesti břicha jako dřív když se to tam vše natahovalo a rostlo. Už bych si asi trochu přála aby to šlo vidět ať jsem v klidu že se tomu malému daří dobře. Měla jste to taky tak některá?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky