Je možné abych měla ve 26DC příznaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.14 12:52

Ahoj, už jsem si myslela, že tohle téma se mě týkat nebude. Máme 2 děti, na které jsme si museli počkat. Teď mám těsně před MS a už pár dní je mi špatně od žaludku, píchá mě v podbříšku, no příznaky jako když jsem byla těhotná. Kdybychom další dítě plánovali, tak bych řekla, že jsem si to vsugerovala, ale takhle :nevim: Ale už si nepamatuji, kdy těh. příznaky začaly. Je možný, že už takhle brzo bych to poznala. Těh. test je teď 2 dny před MS negativní.

• Citovat
  • Upravit
2976
22.5.14 12:53
@Anonymní píše:
Ahoj, už jsem si myslela, že tohle téma se mě týkat nebude. Máme 2 děti, na které jsme si museli počkat. Teď mám těsně před MS a už pár dní je mi špatně od žaludku, píchá mě v podbříšku, no příznaky jako když jsem byla těhotná. Kdybychom další dítě plánovali, tak bych řekla, že jsem si to vsugerovala, ale takhle :nevim: Ale už si nepamatuji, kdy těh. příznaky začaly. Je možný, že už takhle brzo bych to poznala. Těh. test je teď 2 dny před MS negativní.

Od někoho, kdo je možná potřetí těhotný, bych takové otázky nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.5.14 12:59

@offi kdyby i po desáté zakladatelka byla těhotná, tak každé těhotenství je jiné.. a co je na tom se na to zeptat? :think: si to nečtěte a je to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.14 13:00
@offi píše:
Od někoho, kdo je možná potřetí těhotný, bych takové otázky nečekala.

Taky jsem kroutila očima nad podobnýma diskuzema. Tohle mě ale překvapilo o to víc, že už jsme další neplánovali. Pravděpodobnost otěhotnění přirozeně jsem měla velmi malou.

• Citovat
  • Upravit
18259
22.5.14 13:01
@Anonymní píše:

Nekdy je to zakon schvalnosti, kdyz nekdo chce miminko, tak mu to nejde dlouho a kdyz pak uz nechce, tak je to hned…ale jeste neni nic jiste, tak hlavne klid, pockala bych na MS a pak kdyztak zkusila znova test, treba az ti bude MS tri dny meskat…pokud bude ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.5.14 13:02
@Bobulenk píše:
@offi kdyby i po desáté zakladatelka byla těhotná, tak každé těhotenství je jiné.. a co je na tom se na to zeptat? :think: si to nečtěte a je to :nevim:

Presne tak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.5.14 13:04

@Hanka79 díík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
22.5.14 13:48

Ja tohle ted mivam kazdy mesic - citim se, jak kdybych byla v tom…u me to ale asi prameni z myslenky „zatim pro boha ne dalsi nespave dite“ :lol:
rekla bych, ze bad tim moc premyslis a cim vic premyslis, tim vic priznaku mas. Pockej do MS a pak udelej test. Zatim to hod za hlavu. At je to jak chce, ted s tim stejne nic neudelas, tak je zbytecne se tim uzirat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí