Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, už jsem si myslela, že tohle téma se mě týkat nebude. Máme 2 děti, na které jsme si museli počkat. Teď mám těsně před MS a už pár dní je mi špatně od žaludku, píchá mě v podbříšku, no příznaky jako když jsem byla těhotná. Kdybychom další dítě plánovali, tak bych řekla, že jsem si to vsugerovala, ale takhleAle už si nepamatuji, kdy těh. příznaky začaly. Je možný, že už takhle brzo bych to poznala. Těh. test je teď 2 dny před MS negativní.
Od někoho, kdo je možná potřetí těhotný, bych takové otázky nečekala.
@offi kdyby i po desáté zakladatelka byla těhotná, tak každé těhotenství je jiné.. a co je na tom se na to zeptat?
si to nečtěte a je to ![]()
@offi píše:
Od někoho, kdo je možná potřetí těhotný, bych takové otázky nečekala.
Taky jsem kroutila očima nad podobnýma diskuzema. Tohle mě ale překvapilo o to víc, že už jsme další neplánovali. Pravděpodobnost otěhotnění přirozeně jsem měla velmi malou.
@Anonymní píše:
Ahoj, už jsem si myslela, že tohle téma se mě týkat nebude. Máme 2 děti, na které jsme si museli počkat. Teď mám těsně před MS a už pár dní je mi špatně od žaludku, píchá mě v podbříšku, no příznaky jako když jsem byla těhotná. Kdybychom další dítě plánovali, tak bych řekla, že jsem si to vsugerovala, ale takhleAle už si nepamatuji, kdy těh. příznaky začaly. Je možný, že už takhle brzo bych to poznala. Těh. test je teď 2 dny před MS negativní.
Nekdy je to zakon schvalnosti, kdyz nekdo chce miminko, tak mu to nejde dlouho a kdyz pak uz nechce, tak je to hned…ale jeste neni nic jiste, tak hlavne klid, pockala bych na MS a pak kdyztak zkusila znova test, treba az ti bude MS tri dny meskat…pokud bude ![]()
@Bobulenk píše:
@offi kdyby i po desáté zakladatelka byla těhotná, tak každé těhotenství je jiné.. a co je na tom se na to zeptat?si to nečtěte a je to
Presne tak ![]()
Ja tohle ted mivam kazdy mesic - citim se, jak kdybych byla v tom…u me to ale asi prameni z myslenky „zatim pro boha ne dalsi nespave dite“ ![]()
rekla bych, ze bad tim moc premyslis a cim vic premyslis, tim vic priznaku mas. Pockej do MS a pak udelej test. Zatim to hod za hlavu. At je to jak chce, ted s tim stejne nic neudelas, tak je zbytecne se tim uzirat ![]()
Ahoj, už jsem si myslela, že tohle téma se mě týkat nebude. Máme 2 děti, na které jsme si museli počkat. Teď mám těsně před MS a už pár dní je mi špatně od žaludku, píchá mě v podbříšku, no příznaky jako když jsem byla těhotná. Kdybychom další dítě plánovali, tak bych řekla, že jsem si to vsugerovala, ale takhle
Ale už si nepamatuji, kdy těh. příznaky začaly. Je možný, že už takhle brzo bych to poznala. Těh. test je teď 2 dny před MS negativní.