Těhotenské testy a nepravidelná MS

Anonymní
18.8.18 19:10

Těhotenské testy a nepravidelná MS

Ahoj chtěla bych se zeptat, kdy použít těhotenské testy při nepravidelné MS. Dnes bych měla mít 3. den MS, ale zatím nedorazila, ale zatím testovat nechci protože poslední MS přišla až o 3 měsíce později, testy negativní a na ultrazvuku také nic nebylo. Myslíte že je lepší ještě počkat zda MS dorazí, normalne bývá opožděná týden nebo dva týdny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1884
18.8.18 19:33

Podle ceho usuzujes, ze jsi 3den zpozdeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
18.8.18 19:33

Opozdena jako proti 28 dennímu cyklu? Tak jestli ji máš později vždy tak ještě vydrž aspon ten týden s testem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
18.8.18 19:48

A jak víš že si dnes měla mít 3.den ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.18 09:46

@1mila2 @Barbboraaa @lachtanice86
MS si vždy zapisuji poctivě do kalendáře a odpocitavam 28 dní, dnes je den 32 a MS nikde, měla bych už 4 dny menstruovat, ale jak jsem psala v hlavním příspěvku mám ji skoro vždy opozdenou o týden dva, poslední MS přišla o 3 měsíce později. S přítelem by jsme si moc přáli miminko tak je těžké usuzovat zda se zadařilo nebo jen MS bude opět opožděná

• Citovat
  • Upravit
19981
19.8.18 15:28
@Anonymní píše:
@1mila2 @Barbboraaa @lachtanice86
MS si vždy zapisuji poctivě do kalendáře a odpocitavam 28 dní, dnes je den 32 a MS nikde, měla bych už 4 dny menstruovat, ale jak jsem psala v hlavním příspěvku mám ji skoro vždy opozdenou o týden dva, poslední MS přišla o 3 měsíce později. S přítelem by jsme si moc přáli miminko tak je těžké usuzovat zda se zadařilo nebo jen MS bude opět opožděná

No ale když píšeš že ti ms chodí jinak tak přeci nemůžeš počítat cyklus 28dnu. Ne každá ho má 28dnu. Nejdřív si srovnej cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty