Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Opozdena jako proti 28 dennímu cyklu? Tak jestli ji máš později vždy tak ještě vydrž aspon ten týden s testem ![]()
@1mila2 @Barbboraaa @lachtanice86
MS si vždy zapisuji poctivě do kalendáře a odpocitavam 28 dní, dnes je den 32 a MS nikde, měla bych už 4 dny menstruovat, ale jak jsem psala v hlavním příspěvku mám ji skoro vždy opozdenou o týden dva, poslední MS přišla o 3 měsíce později. S přítelem by jsme si moc přáli miminko tak je těžké usuzovat zda se zadařilo nebo jen MS bude opět opožděná
@Anonymní píše:
@1mila2 @Barbboraaa @lachtanice86
MS si vždy zapisuji poctivě do kalendáře a odpocitavam 28 dní, dnes je den 32 a MS nikde, měla bych už 4 dny menstruovat, ale jak jsem psala v hlavním příspěvku mám ji skoro vždy opozdenou o týden dva, poslední MS přišla o 3 měsíce později. S přítelem by jsme si moc přáli miminko tak je těžké usuzovat zda se zadařilo nebo jen MS bude opět opožděná
No ale když píšeš že ti ms chodí jinak tak přeci nemůžeš počítat cyklus 28dnu. Ne každá ho má 28dnu. Nejdřív si srovnej cyklus
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj chtěla bych se zeptat, kdy použít těhotenské testy při nepravidelné MS. Dnes bych měla mít 3. den MS, ale zatím nedorazila, ale zatím testovat nechci protože poslední MS přišla až o 3 měsíce později, testy negativní a na ultrazvuku také nic nebylo. Myslíte že je lepší ještě počkat zda MS dorazí, normalne bývá opožděná týden nebo dva týdny.