Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Rozhodla jsem se používat ten normální co v autě je, dle besipu, pokud je normální pás použít správně, tak se těhotná může poutát. Podle mě jsou těhotenské pásy jen tahání peněz z lidí. No a pro dnešních nehodách?Pochybuji, že při použití toho či onoho by člověk vyvázl živ, když lidi jezdí až 250km rychlosti
Mám pocit, že jsi Štrampli nepochopila
Ona se neptá na pásání v autě, ale na pás jako zdravotní pomůcku, oporu pro břicho" To je zcela jiná věc ![]()
Akorát ted čtu, že se ptala už v květnu, tkže už má asi vyřešeno
@pe-terka Jojo, myslela jsem podpůrný pás. Ne ten do auta, já autem téměř nejezdím, maximálně tak 10 minutové popojíždění a to pás nějak neřeším (přidržuju si ten normální tak, aby netlačil na břicho).
Vím, že to není ideál, ale na to občasné přejíždění se mi nechce nic víc řešit.
Jinak jsem žádný rozumný pás nesehnala, záda bolela furt jak čert, tak jsem začala chodit k fyzioterapeutovi a je to mnohem lepší. Mám hodně vychýlenou pánev a s těhotenstvím se to zhoršuje, ale držíme to na uzdě díky Dornově metodě a dalším cvikům
Naštěstí jsem přibrala zatím jen 8 kilo a snad už ani moc nepřiberu, jsem ve 39. týdnu ![]()
@Štrample obecná píše:
@pe-terka Jojo, myslela jsem podpůrný pás. Ne ten do auta, já autem téměř nejezdím, maximálně tak 10 minutové popojíždění a to pás nějak neřeším (přidržuju si ten normální tak, aby netlačil na břicho).Vím, že to není ideál, ale na to občasné přejíždění se mi nechce nic víc řešit.
Jinak jsem žádný rozumný pás nesehnala, záda bolela furt jak čert, tak jsem začala chodit k fyzioterapeutovi a je to mnohem lepší. Mám hodně vychýlenou pánev a s těhotenstvím se to zhoršuje, ale držíme to na uzdě díky Dornově metodě a dalším cvikůmNaštěstí jsem přibrala zatím jen 8 kilo a snad už ani moc nepřiberu, jsem ve 39. týdnu
Tak to přeji rychlý porod a at jste oba/obě fit! ![]()
Jee pardon, omylem jsem preklikla na jinou diskuzi
ale když už tu jsem tak si přečtu i o tomto pasu ![]()