Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
Půl roku se snažíme s partnerem o mimi. Cyklus mám pravidelný 28dni. (Jednou jsem ho teda měla 30dní a jednou 27dní),ale jinak pravidelně těch 28 dní.
Dnes jsem 14 den po ovulaci a do očekávané menstruace mi chybí dva dny. Jelikož mě pobolívají prsa a bazální teplota se drží na mé standardní teploty docela vysoko, rozhodla jsem se dnes testnout. A vyskočilo na mě toto.
Myslíte, že by to opravdu mohlo být těhotenství nebo je to opravdu brzy a je velká pravděpodobnost, že to odejde s menstruací? Ptám se jen názor, vím že nejste vědmy ![]()
Děkuji ![]()
To snad vidis i sama, ze ten test je pozitivni. Otazka je, jestli se udrzi nebo odejde s menstruaci.
@Plain Jane no to by bylo super
říkala jsem si jestli ještě nekoupit ten digitální test… třeba bude o něco přesnější… než mamatest 10… ![]()
@VitaminC no čárku vidím… jen jsem si nebyla jistá jestli to není brzy a není to třeba jen ten duch…
no tak budu čekat do soboty jestli ta mrcha červená dorazí nebo ne… ![]()
Myslim, ze i v grafu je krasne videt nidacni pokles. Drzim palecky a gratuluju! ![]()
@Sardelka no, ale dnes ta teplota o kousek klesla, tak uvidíme… ale i tak mi přijde teplota vyšší než obvykle… no proste musím čekat… hlavně ze všude se píše “ NETESTUJTE DŘÍVE NEŽ V DEN ZPOŽDĚNÍ “
a ja proste stejně testnu dva dny před
![]()
Tehotna jste ❤️️
Jestli to ale neodejde s ms, to nikdo nevi 🤷🏼♀️
Hodne stesti 🍀
Je to tu furt dokola.. test je pozitivni a bude pozitivni i digitální, ale otázka je zda to odejde s ms… žena je za svůj život tehotna nekolikrat a většinou to odejde s ms což je prokázané.. necestujte se před ms. To už je fakt na hlavu tady
![]()
@Anonymní píše:
Je to tu furt dokola.. test je pozitivni a bude pozitivni i digitální, ale otázka je zda to odejde s ms… žena je za svůj život tehotna nekolikrat a většinou to odejde s ms což je prokázané.. necestujte se před ms. To už je fakt na hlavu tady![]()
Kliiiiiiiid
tak to prostě anonymně přejdi a nereaguj ![]()
Pěkná čárka na to, že je dva dny do ms
já taky testovala vždy dřív, potichu gratuluji ![]()
Jde spíš o to, ze je tady miliarda novych diskuzi na stejne tema a holky musej stejne zakladat dalsi a dalsi a dalsi… taky nechapu proc, pak je kazdej druhej prispevek pod tim akorat rejpani… kdyby to dala do diskuze jiz existujici, taky by to bylo o necem jinym…pak se tady v tom akorat ztracime
@DandátkoP omlouvám se, nebudu již raději zakládat nic nového… příště se raději budu ptát má názor ve starých diskuzich… třeba někdo odepise. ![]()
@Evísek31 urcite nekdo odepise a nebudes tam mit tolik “hejtu”…je plno aktivních diskuzi, kde holky pridavaj prispevky kazdy den..