Těhotenský test Dr. Max - papírkový

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
10.5.15 19:10

Hodně štěstí. Teď, nebo alespoň brzy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
10.5.15 19:13
@Anonymní píše:
Ahojky holky nechápu dr maxy.oni se tak pohoršili anebo co to může být? je to čára jak ta kontrolní, ale udělala se někde jinde než měla. viděla jsem negativní test a tak jsem ho ukázala manželovi a on mi tak říká a co je to? a fakt dost silná čára, ale tam kde nemá být :( co si mám o tom myslet? manžel si schválně taky udělal ten test a vůbec nic tam nemá to co já, jen kontrolní čárku. jsem s toho fakt jelen :( :(

podle mě je to jen zadržené barvivo na kraji…buď to, nebo je prostě vadný, tenhle test určitě pozitivní není. A proč si dělal manžel těhotenský test? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.15 19:17

@Litta moc děkuji :) sama jsem zvědavá co mi dr řekne, ale mám s toho docela strach :-(
@Envie jj dám taky jsem zvědavá co mi řekne :D :D buď budu hodně zklamaná anebo budu šťastná, ale bojím se opaku :-(

• Citovat
  • Upravit
4551
10.5.15 19:19

@alenka84 no zkusil ho kvůli toho zda dr max fakt dělá fal. duchy či čárky :D protože jsem tento cyklus na všech testech měla duchy. u kluků jsem měla pozitivní test jak jsem měla týden vynechanou menstruaci.dnes to je 9 dnů co mi mešká ms a na testu toto.tak ho zajímalo zda tam bude mít taky to co já anebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
10.5.15 19:20

@Melanie1 aha. No měla sis ho fakt udělat spíš ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4551
10.5.15 19:25

@alenka84 to máš pravdu to měla, ale ráno v 9 jdu na tu gynekologii tak uvidím co mi řekne buď dá vyvolávačku anebo mi řekne, že jsem těhu, ale pochybuji mno, ale fakt mi toto udělalo naději :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
10.5.15 19:41

Ja bych rekla ze se jim to nejak hnulo ve vyrobe. vadny test resp car se muze objevit jen tamxkde je k tomu urcene misto.mela sis ten druhy zkusot udelat taky ty misto manzela :-D ja s dr maxem skvelou zkusenost, ukazal mi uz 7dpo lehce pozitivni test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4551
10.5.15 19:46

@mattez co bych za to dala kdyby se jim to trochu hnulo? :) taky jsem byla s maxami spokojená :) když jsem nebyla těhu tak mi nic neukázal a když jsem měla biochemko tak ano, ale postupně čárka slábla :( tak vůbec netuším co si mám o tom myslet, ale jsem hodně plačtivá nevím zda toto mám říct zítra na gynekologii anebo si hned nechat píchnout vyvolávačku ach jo :( mohla jsem si ten druhý test udělat taky :D teď mě to štve, že doma žádný nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
10.5.15 20:13
@Anonymní píše:
@fiona313 uvidíme zítra :) jdu na gynekologii.dnes mám 9 dnů zpoždění a udělali se mi i strie a to se mi nikdy nedělali jedině v těhotenství tak jsem to nechápala proč se mi dělají :(

Tak budu držet palce. Jsem zvědavá, jak to dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4551
10.5.15 20:14

@fiona313 moc děkuji :) taky jsem zvědavá jak to dopadne, ale mám s toho divný pocit a mám strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4551
10.5.15 20:21

@fiona313 a tady posílám testy s 6.5 a 7.5 akorát docela špatná kvalita, ale duši tam jdou vidět. a taky dr max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
10.5.15 23:14

Maxama jsem testovala x-krát a tohle je podle mě zadržené barvivo na kraji papírku. Za mě není pozitivní, to barvivo tam je pokaždé :nevim:
Mi ukázal 11 dpo ducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4551
11.5.15 09:48

Tak holky těhu to není, ale je to 5cm cysta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4551
11.5.15 18:06

@Envie mě taky :( jsem si myslela, že se po 3 letech povedlo a ono nic :( :( ach jo jsem zvědavá jak dlouho teď budu zase čekat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.5.15 21:16

@Melanie1 To je mi líto. :( Tak snad budeš v pořádku a brzy se to povede. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí