Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martinka5394 no nepoznal protoze nemam miry modelky
A poradny bricho mi zaclo rust az v tom 7.mesici.To uz jsem byla jak verlyba.
Na hubenych to jde videt driv.Je to tva vec a pritele.Vy budete rodice a starat se o prcka.Ne tchyne a tchan.Taky sem se bala cele tehotenstvi.To se boji snad kazda tehotna maminka a potom az se prcek narodi budes se bat uz porad.Ale dite je dar a to nejkrasnejsi co muze byt. ![]()
Tak to jsme na tom stejně
to si říkám také, oni sami řekli, tedy ještě než se něco stalo, že se nám o malý nikdy starat nebudou…kdybych u nich nebydlela, tak je mi tahle fráze celkem jedno, ale i tak si myslím, že když se narodí tak změknou. přece jen by to bylo první vnoučátko. Naši o tom básní už jako kdyby si byli vážně moc jistí že tam je, podporují a tak..hlavně taťka, ten mi uř rok říkal jak chce cupitání nožek po bytě
ale i na to si počká
to už bude ale ten hezký strach, že vlastně mám něco co můžu a musím neustále hlídat, a ten k tomu patří
![]()
@Martinka5394 to ano budete mit radost cela rodina
Ale pockej az pujdete na prvni ockovani, prvni pad atd.Moje laska bude mit rok a je to narocny a narocnejsi.Ale nikdy bych ji nikomu nedala.Ten usmev a prvni slovo mama bylo to nejkrasnejsi v zivote co jsem kdy slysela! ![]()
@Martinka5394 píše:
Tak čtvrtý týden a šestý den!!!
Tak to je uzasny. A srdicko jeste nebylo??
Gratuluji maminko!!! ![]()
Ahoj holky, dotaz. Už 6 týdnů jsem strašně nafouklá a hodně po každém jídle a nikdy jsem neměla takhle tlustý podbřišek. Přítel se do mě udělal těch 6týdnu zpět, jinak si dáváme pozor. 10 měsíců neberu prášky, test negativní, dělany po 2 týdnech, jsem nebo nejsem těhu, už jsem zoufalá, je to divný, nikdy jsem tohle neměla
...…děkuji ![]()
Srdíčko ještě nebylo
za dva týdny jdu znovu, aby se ujistil že je vše v pořádku a jak má být
děkuji moc ![]()
Tak to moc gratuluji
. A jaké testy jsi si dělala? Já jsem dneska 9DPO a měla jsem na mamatestu mini dušíka už včera ráno, ale dnes jsem si dělala Dr Max a nic. Četla jsem, že ten mamatest dělá duchy, tak mám strach, že to nedopadlo. Vím, že je brzo, ale jsem testovací maniak, jsem schopná dělat testy druhý den
![]()
@Veronika5507 Děkuji
Jo to já taky, dělala jsem 4 nakonec
měla jsem tři od Pepina a jeden z DM s tou kopretinou, bohužel název si nevybavím
a všude jsem měla silné čárky
tak zkus ještě jiný, třeba toho pepina a uvidíš
já si dělala první mamatest a ten mi neukázal pro změnu absolutně nic, ani tu kontrolní, tak jsem si řekla že to třeba vědět nemám ještě
a za dva dny jsem si koukala toho pepina a ejhle ![]()
@Martinka5394 píše:
@Veronika5507 DěkujiJo to já taky, dělala jsem 4 nakonec
měla jsem tři od Pepina a jeden z DM s tou kopretinou, bohužel název si nevybavím
a všude jsem měla silné čárky
tak zkus ještě jiný, třeba toho pepina a uvidíš
já si dělala první mamatest a ten mi neukázal pro změnu absolutně nic, ani tu kontrolní, tak jsem si řekla že to třeba vědět nemám ještě
a za dva dny jsem si koukala toho pepina a ejhle
Zkusím toho Pepina, snad se něco objeví. Mě je právě i nějak blbě, od včera sliny v puse jak bernardýn a žaludek na vodě. Ale jsem hypochondr a jsem schopná si namluvit, že cítím pohyby ![]()
@Strubelinka píše:
Pepino Dipstrip
Ještě mě napadlo, že když to u tebe trvá tak dlouho, tak si skoč do nemocnice na krev jako samoplátce a budeš mít jistotu. A ms jsi měla?
Ano menses jsem normálně měla, budu muset zajít…chtěla jsem se jen zeptat, jestlije to normální… ![]()
@Jaja87 píše:
@Veronika5507 Kolik stoji to brani krve jako samoplatce??
Myslím, že kolem 150kč, mě by se to určitě vyplatilo, ale já jak vidím jehlu, kácím se, takže dobrovolně neee
Tak utrácím za testy