Těhotenský test, jsem či nejsem tehu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
j-p
11770
12.4.15 09:56

@Martinka5394 no nepoznal protoze nemam miry modelky :lol: A poradny bricho mi zaclo rust az v tom 7.mesici.To uz jsem byla jak verlyba. :mrgreen: Na hubenych to jde videt driv.Je to tva vec a pritele.Vy budete rodice a starat se o prcka.Ne tchyne a tchan.Taky sem se bala cele tehotenstvi.To se boji snad kazda tehotna maminka a potom az se prcek narodi budes se bat uz porad.Ale dite je dar a to nejkrasnejsi co muze byt. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.15 10:16

Tak to jsme na tom stejně :D to si říkám také, oni sami řekli, tedy ještě než se něco stalo, že se nám o malý nikdy starat nebudou…kdybych u nich nebydlela, tak je mi tahle fráze celkem jedno, ale i tak si myslím, že když se narodí tak změknou. přece jen by to bylo první vnoučátko. Naši o tom básní už jako kdyby si byli vážně moc jistí že tam je, podporují a tak..hlavně taťka, ten mi uř rok říkal jak chce cupitání nožek po bytě :D ale i na to si počká :D to už bude ale ten hezký strach, že vlastně mám něco co můžu a musím neustále hlídat, a ten k tomu patří :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
12.4.15 13:42

@Martinka5394 to ano budete mit radost cela rodina :hug: Ale pockej az pujdete na prvni ockovani, prvni pad atd.Moje laska bude mit rok a je to narocny a narocnejsi.Ale nikdy bych ji nikomu nedala.Ten usmev a prvni slovo mama bylo to nejkrasnejsi v zivote co jsem kdy slysela! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.15 15:42

Tak čtvrtý týden a šestý den!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
13.4.15 15:44
@Martinka5394 píše:
Tak čtvrtý týden a šestý den!!! :*

Tak to je uzasny. A srdicko jeste nebylo?? :kytka: Gratuluji maminko!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.4.15 16:35

Ahoj holky, dotaz. Už 6 týdnů jsem strašně nafouklá a hodně po každém jídle a nikdy jsem neměla takhle tlustý podbřišek. Přítel se do mě udělal těch 6týdnu zpět, jinak si dáváme pozor. 10 měsíců neberu prášky, test negativní, dělany po 2 týdnech, jsem nebo nejsem těhu, už jsem zoufalá, je to divný, nikdy jsem tohle neměla :)...…děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.15 16:47

Srdíčko ještě nebylo :) za dva týdny jdu znovu, aby se ujistil že je vše v pořádku a jak má být :) děkuji moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
13.4.15 16:59

Tak to moc gratuluji :potlesk:. A jaké testy jsi si dělala? Já jsem dneska 9DPO a měla jsem na mamatestu mini dušíka už včera ráno, ale dnes jsem si dělala Dr Max a nic. Četla jsem, že ten mamatest dělá duchy, tak mám strach, že to nedopadlo. Vím, že je brzo, ale jsem testovací maniak, jsem schopná dělat testy druhý den :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.15 17:03

@Veronika5507 Děkuji :* Jo to já taky, dělala jsem 4 nakonec :D měla jsem tři od Pepina a jeden z DM s tou kopretinou, bohužel název si nevybavím :( a všude jsem měla silné čárky :) tak zkus ještě jiný, třeba toho pepina a uvidíš :) já si dělala první mamatest a ten mi neukázal pro změnu absolutně nic, ani tu kontrolní, tak jsem si řekla že to třeba vědět nemám ještě :D a za dva dny jsem si koukala toho pepina a ejhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.4.15 17:05

Pepino Dipstrip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
13.4.15 17:07
@Martinka5394 píše:
@Veronika5507 Děkuji :* Jo to já taky, dělala jsem 4 nakonec :D měla jsem tři od Pepina a jeden z DM s tou kopretinou, bohužel název si nevybavím :( a všude jsem měla silné čárky :) tak zkus ještě jiný, třeba toho pepina a uvidíš :) já si dělala první mamatest a ten mi neukázal pro změnu absolutně nic, ani tu kontrolní, tak jsem si řekla že to třeba vědět nemám ještě :D a za dva dny jsem si koukala toho pepina a ejhle :D

Zkusím toho Pepina, snad se něco objeví. Mě je právě i nějak blbě, od včera sliny v puse jak bernardýn a žaludek na vodě. Ale jsem hypochondr a jsem schopná si namluvit, že cítím pohyby :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
13.4.15 17:09
@Strubelinka píše:
Pepino Dipstrip

Ještě mě napadlo, že když to u tebe trvá tak dlouho, tak si skoč do nemocnice na krev jako samoplátce a budeš mít jistotu. A ms jsi měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.4.15 17:12

Ano menses jsem normálně měla, budu muset zajít…chtěla jsem se jen zeptat, jestlije to normální… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
13.4.15 17:23

@Veronika5507 Kolik stoji to brani krve jako samoplatce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
13.4.15 17:27
@Jaja87 píše:
@Veronika5507 Kolik stoji to brani krve jako samoplatce??

Myslím, že kolem 150kč, mě by se to určitě vyplatilo, ale já jak vidím jehlu, kácím se, takže dobrovolně neee :lol: Tak utrácím za testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí