Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veronika5507 píše:
Myslím, že kolem 150kč, mě by se to určitě vyplatilo, ale já jak vidím jehlu, kácím se, takže dobrovolně neeeTak utrácím za testy
To ja taky utracela za testy..A pak si pockala na prohlidkuna gynde.
Ale krev me nevadi, jen me to nikdy nenapadlo takhle plasit jakoby a jit hned na krev. ![]()
@Jaja87 píše:
To ja taky utracela za testy..A pak si pockala na prohlidkuna gynde.Ale krev me nevadi, jen me to nikdy nenapadlo takhle plasit jakoby a jit hned na krev.
Já ale utrácím hodně, jak říkám, jsem schopná jít dělat test dvě hodiny po tulení
No ne až tak, ale brzo. A teď mám mamatesty doma a čtu tady že dělají duchy, no co s nima? ![]()
Veronika5507, mám to s těma jehlama stejně
ráno mám úplně ploché břicho a dám si snídani a hned mi stloustne podbřišek, tak asi počkám no ![]()
@Strubelinka píše:
Veronika5507, mám to s těma jehlama stejněráno mám úplně ploché břicho a dám si snídani a hned mi stloustne podbřišek, tak asi počkám no
Tak zkus udělat těhotenský test třeba zítra? Kdyby jsi byla těhu, tak to určitě ukáže. Dva týdny po nemusí ukázat ještě nic.
Četla jsem, že to nemusí ukázat vůbec, klidně až z krve. Byla jsem s jednou nemocí 2× na krvy a 2× na moči a nic mi nezjistili, ale partner to měl…se to nedozvím z ničeho ![]()