Těhotenský test, jsem či nejsem tehu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6391
13.4.15 17:39
@Veronika5507 píše:
Myslím, že kolem 150kč, mě by se to určitě vyplatilo, ale já jak vidím jehlu, kácím se, takže dobrovolně neee :lol: Tak utrácím za testy

To ja taky utracela za testy..A pak si pockala na prohlidkuna gynde. :P Ale krev me nevadi, jen me to nikdy nenapadlo takhle plasit jakoby a jit hned na krev. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
13.4.15 17:48
@Jaja87 píše:
To ja taky utracela za testy..A pak si pockala na prohlidkuna gynde. :P Ale krev me nevadi, jen me to nikdy nenapadlo takhle plasit jakoby a jit hned na krev. ;)

Já ale utrácím hodně, jak říkám, jsem schopná jít dělat test dvě hodiny po tulení :lol: :lol: No ne až tak, ale brzo. A teď mám mamatesty doma a čtu tady že dělají duchy, no co s nima? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.4.15 18:54

Veronika5507, mám to s těma jehlama stejně :D ráno mám úplně ploché břicho a dám si snídani a hned mi stloustne podbřišek, tak asi počkám no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
13.4.15 18:57
@Strubelinka píše:
Veronika5507, mám to s těma jehlama stejně :D ráno mám úplně ploché břicho a dám si snídani a hned mi stloustne podbřišek, tak asi počkám no ;)

Tak zkus udělat těhotenský test třeba zítra? Kdyby jsi byla těhu, tak to určitě ukáže. Dva týdny po nemusí ukázat ještě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.4.15 19:20

Četla jsem, že to nemusí ukázat vůbec, klidně až z krve. Byla jsem s jednou nemocí 2× na krvy a 2× na moči a nic mi nezjistili, ale partner to měl…se to nedozvím z ničeho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí