Těhotenský test - unáhlila jsem se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
26.3.15 11:10
@Anonymní píše:
@pe-terka a co když se bude jednat o mimoděložní? Počítám s tím, že srdíčko být nemusí.

Však píšu - mimoděložní má své projevy, které nepřehlédneš. A v počátku stejně ultrazvukem diagnostikovatelné není - sliznice dělohy je nakypřená i v tomto případě, díky přítomnosti HCG (byť v nižších hladinách, ale to ultrazvuk nepozná). Prudké bolesti břicha, špinění, krvácení nepřehlédneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.15 11:35

Holky už ti tu všechno napsaly, tak jen přidám takovou perličku: Kamarádka žije v zahraničí (v normální rozvinuté zemi), snažila se otěhotnět, hned napoprvé jí vynechala menstruace, udělala si test, ten vyšel pozitivně. Šla k doktorovi, doktor ji zaregistroval jako těhotnou, zeptal se jí, jestli ji nic nebolí, a poslal ji k PA, která s ní řešila další věci kolem těhotenství. Vše na základě jednoho jediného doma dělaného testu. První ultrazvuk jí dělali až někdy ve 14. - 15. týdnu. Byla z toho docela nervózní, protože v ČR by touhle dobou už za sebou měla těch vyšetření víc. Přijde mi to teda trochu extrémní, ale v něčem je mi to milejší než to vyšilování se 150 testama a každé myslitelné vyšetření.
Anonymně, protože podle téhle historky bych pro někoho byla lehko spojitelná s nickem, díky.

• Citovat
  • Upravit
25243
26.3.15 21:30

Ta čárka ani nemůže být stejná, dyť testuje něco jinýho, jak ta kontrolní ;)
Takže v pohodě. Brzy snad nejdeš, už půjde možná i něco vidět. Já teda vždycky šla tak 8-9.tt nejdřív a bylo i srdíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí