Těhotenství a běh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1043
14.2.18 17:46

@Hexe ja muzu taky mluvit pohoda, klidek a stejne mi vylitne nahoru. Ale to ted naposledy, asi jak uz zespodu tlaci na plice a tak :lol: mrkni i na www.sumikteamvkuchyni.cz mam tam na blogu dva články o behu v tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
14.2.18 17:56

@modrasek13 Hmm, 29. týden, je taky dobrá, a pořád má své oblečení. Mě už vše v pase táhne teď. Díky za odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
14.2.18 18:41

@Hexe ja pri prvnim tehu nabrala 9 kg a mela jen brisko a ted mam už asi 14, bricho zadne za to prd*el :lol: :lol: Ale už si nic kupovat nebudu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
14.2.18 19:56

Já16 kg při prvním, od začátku jsem se bála dělat cokoli a přestala běhat i cvičit. Od poloviny jsem pak byla doma v klidovém režimu kvůli dráždivé děloze, tak doufám, ze tentokrát to tak nedopadne. Čím déle vydržím v práci a v pohybu, tím líp. No a taky nehodlám kupovat žádné větší běhací věci. S mým štěstím bych je koupila a to by znamenalo poslední výběh :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
14.2.18 19:59

@Hexe já s prvnim prave lezela a ted kdyz je vse OK, tak si to uzivam (jen kdych uz prestala blit????) Tak at Ti to beha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
14.2.18 20:28

V prvnim vubec, mela jsem hned bricho, bylo mi zle, sport jsem vysadila okamzite a od sestyho mesice uz jen lezela a nebyla prakticky schopna pohybu. Druhy bylo uplne v pohode, behala jsem do konce sestyho mesice, na kole jezdila do cca pulky osmyho, jezdila bych klidne do porodu ale rodila jsem v prosinci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí