Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jezis..
no neudelají Vam UTZ, Takze se v tom budete plácat cely tehotenstvi. A resit poradne budete moct az po tehotenstvi.
Pokud se jedná o akutní případ, tak zubaři berou snad takové lidi hned brzy ráno a co nejdřív?!.. Nebo teda moje zubařka to tak má a nikdo nikoho nenechala měsíc v bolestech
Takže bych jako první tam znovu zavolala a urgovala je.. Kaz dokážou zubaři opravit během celého těhotenství a i píchnou injekci na umrtvení- do plodu se to nedostane a neuškodí to- zubařka mě ujišťovala..
Bohužel s tím zánětem to bude horší- max. napíše nějaké homeopatika které jsou bezpečné pro těhulky…zbytek je opravdu passé.. ![]()
Jo a ještě bych doporučila takové pikačoviny na internetu, když jsi kindervajíčko vůbec nečíst akorát tě to nahlodá a zbytečně ještě víc vystresuje ![]()
V těhotenství můžete jak anestezii, tak lokální rentgen (se zasterkou přes břicho), tak samozřejmě i (některá) antibiotika.
Neleceny zánět je mnohem horší než to všechno výše.
Za měsíc není bůhví co, ale dřívější termín asi neseženete, zvlášt jestli je to první návštěva u něj. Ale rozhodně bych tlačila na rychlé řešení těch zánětů a kazů, a tim se nesmí chodit, obzvlášť v těhotenství.
Homeopatika na zánět…chjo…super rady…jinak zakladatelko, bát se opravdu nemusíš vůbec ničeho, ani rtg, ani lokální anestezie, prostě těhotenství není překážka! Nechat si zánět je mnohem horší a hlavně kdykoli to může fakt fest začít bolet. Jinak termín za měsíc je ještě ok, pokud teda samozřejmě nic akutně nebolí
@Gábííí Nevím, proč by měla být hloupá rada homeopatika na zánět zubu nebo dásní v době těhotenství?!
mnohem lepší, jak nějaká chemie.. tady : https://m.svethomeopatie.cz/…ie-v-lekarne je spousta rad a různých léku na způsob homeopatik, které mi sama doporučila má zubařka.. ![]()
@Michaela121122 homeopatika na zánět v kosti opravdu nepomůže, pouze čištění kanálků. Homeopatika nejsou vážně východisko
Zdravim vsechny.
Mam dotaz, konecne jsem po 2-3 letech sehnala zubare, ale jsem tehotna a mam jak kazy, tak zanet dasni a pravdepodobne i zanet v zubu. K zubari je dlouha objednavaci doba a jdu za mesic, kdy uz budu ve 3. mesici tehotenstvi. Vadi to? Jde mi o miminko, aby z toho nemelo nejake komplikace. Na internetu na mne nechtic vyskocil clanek, ze zena mela zanet zubu a porodila mrtve miminko… toho se desim.
Diky za reakce