Těhotenství dle UZ ano, ale test neg.

9.2.25 17:37

Tehotenstvi dle UZ ano ale test neg.

Zdravím,
Mešká mi menzes, cykly nemám pravidelně, ale i tohle meškání je na mě dlouhé. Udělala jsem si několik tt, zpravidla když jsem se zakoukala, tak tam byl duch. Na základě toho jsem sla k lékaři, který mi odebral krev, které neznám zatim vysledek a ve stredu mám další konrolu. Na gyn jsem vedena v CAR kvuli zamlklemu min. rok. Ted na UZ viděl žloutkový vacek, delohu že mám nádherné tehotenskou a nález odpovídající 4. týdnu, dostala jsem progesteron. Dnes jsem si udělala pro zajímavost další tt a ten úplně bílý. Myslím že 4tt už je dost na to když tam něco vidí, aby se zvedalo hcg, nebo zamlkle? Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1322
9.2.25 17:42

Uvidíš dle krve. Možná je váček, ale embryo už se nevyvíjí? Nebo nevím, nechci plašit. Kdy budeš vědět krev? Jak ti to vysvětlil Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
9.2.25 17:48

No jo, porad se říká, ze ty začátky jsou buď a nebo, buď se udrží nebo pustí. Nic nenaděláme, bude to tak, jak to ma byt. Příroda vi, co dela. Ten první trimestr je proste ošemetny, tam prostě je to riziko potratu a clovek to musí nejak vydržet.
Tak snad ti to dobre dopadne 👍🏻

• Citovat
  • Upravit
903
9.2.25 17:48

A není na 4tt ještě brzo? Chápu že v Caru ti doktoři vidí už vše množné mnohem dřív než klasický gynekolog ale nevim muže se jednat i o nevyvíjicí se plod a proto testy nic nezakreslují a nebo je na testy ještě brzo a doktor je fakt machr že to pozná ….budu držet palce aby to vyšlo 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.25 22:01

@MyselfAndMe vysledek bude ve středu, zítra jdu na další k porovnání a ve stredu i s UZ, nic víc krom tohoto zatím nevím, podle další kontroly se uvidí co dal. Počítám s nejhorší variantou, můj cyklus je noční můra odjakživa.

Příspěvek upraven 09.02.25 v 22:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.25 22:01

@Mandarinka104 děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.25 22:02

@Sisi 14 děkuji, dám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
11.2.25 08:11

Pokud je na UZ vidět žloutkový váček, těhotenství tam pravděpodobně je, ale může být ještě velmi čerstvé a HCG nemusí být dost vysoké na detekci testem. Krevní testy dají jasnější odpověď, protože HCG roste individuálně a někdy pomaleji. Počkej na výsledky a kontrolní UZ, tam se ukáže víc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky