Těhotenství ohroženo potratem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1540
1.3.22 17:15

To je otázka. Já jednou zakrvácená jen tak trochu s byl konec. Jednou jsem krvácela tak, že za mnou cestou na WC zůstal krvavý potůček a za desetiminutovou cestu na pohotovost jsem spotřebovala 3 vložky. A ten „hrozící potrat“ mi před chvílí telefonoval z prázdnin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.3.22 17:36

Také jsem špinila asi do 8tt, né tolik…intimku sem měla vždy čistou, ale po utření, bylo na papíru růžovo… po 8tt to přestalo a vše v pořádku 😊 i mě řekli buď a nebo… i kdybych skákala, i kdybych ležela nejde to ovlivnit 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.22 17:43

Asi se to nějak blíží do finále před chvílí začali křeče a krvácení ne masivní ale křeče jsou docela silné tak předpokládám že to nevydržime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1756
3.3.22 06:30

Ono uprimne pokud vajicko neni dobre uz v zakladu, tak ti zadny klidovy rezim ani vitaminy od dr nepomuzou. Proste to muze odejit ikdyby ses ani nehla. Pokud ma vajicko zdravy zaklad, tak poroste ikdyby jsi chodila do prace. Tady mas krasny clanek, kde to vse mas pekne vysvetleno.

http://m.babacare.cz/…i-potraceji/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
3.3.22 14:06

@Kristýna.gebova tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.22 14:12

@Pdoctor včera jsem samovolně potratila. Dneska kontrola u Dr. Ta to potvrdila zatím bez revize. Zkusim se prvně vyčistit sama, kdybych krvácela více jak 10 dní nebo se přidali bolesti tak do nemocnice. Moc všem děkuji za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1756
3.3.22 14:20

@Kristýna.gebova to je mi lito. Uvidis ze se miminko povede priste. Pred rokem v breznu jsem taky potratila, ale prazdny gestacni vacek. Uzivala jsem gynex a pomohl mi abych se vycistila. Dalsi mesic jsem otehotnela znova a mam skoro 3mes zdravou holcicku :srdce: priroda vi co dela viz muj clanek vys, na ktery jsem dala odkaz, jestli jsi jeste necetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.22 10:35

@MonaSun Děkuji určitě se nevzdáváme a budeme zkoušet znovu, taky si říkám že to mělo nějaký svůj důvod. za článek děkuji četla jsem ho. :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.3.22 11:52

To me mrzi, vim, ze to ted pro tebe musi byt narocne. Urcite to slysis vsude, ale priste uz to vyjde a vse bude v poradku. Dulezite je, ze vite, ze jste s partnerem oba plodni, takze pokud budes chtit, verim, ze brzy budes v ocekavani zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.22 12:42

Měla jsem to stejně, stejná léčba. Po třech dnech jsem začala mít silné menstruační bolesti a plod byl vypuzen. Srdíčko už v tu dobu měl (cca 6+5tt). Také už dvě děti mám, ale přesto jsem z toho hrozně špatná. Nevím, jestli by pomohlo, kdybych jen ležela. Prakticky to prostě ale nešlo zařídit. Navíc doktor mi řekl, že klidový režim znamená normálně fungovat, jen se nepřepínat, a žádný sport a pohlavní styk. Držím palce, ať to u Vás vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.3.22 13:37

Ahoj holky, posledni MS byl 19.1., testy vysli pozitivne, vzhledem k brzkemu vysetreni ultz mi bylo udelano hcg, po dvou dnech vysledky pozitivni. Na kontrole 3.3., bohuzel doktor videl pouze bud vajicko nebo gestacni vacek divnrho tvaru, jako dlouha fazole, ze pry je spatneho tvaru, pac ma byt kulate.. zloutkovy vacek si ani nepamatuju zda vubec o nem rikal, v tom stresu a srdicko bohuzel nevidel, napsal mi utrogestan na zavadeni a ascorutin polknout, oboji 3×1.. dalsi kontrola 10.3., myslite ze uz je vsemu konec, nebo se muze do te kontroly jeste srdicko ukazat a tvar srovnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.22 14:15

@alisis já bych řekla že se ještě ukázat může, já měla poslední ms 9.1 a když jsem byla minulý týden na kontrole a ještě tam plod byl tak taky nemělo ještě srdíčko byla jsem 6+1tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.3.22 16:13
@Kristýna.gebova píše:
@alisis já bych řekla že se ještě ukázat může, já měla poslední ms 9.1 a když jsem byla minulý týden na kontrole a ještě tam plod byl tak taky nemělo ještě srdíčko byla jsem 6+1tt :)

Tak nevim zda nezacina byt vsemu konec.. Boli me podbrisek stejne jako pri ms, Ms co sem koukala do kalendare, ma prijit za tyden, po utreni na papire hnedy vytok s krevni srazeninou… nevim zda jit na pohotovost ci pockat zda to prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.22 16:38
@alisis píše:
Tak nevim zda nezacina byt vsemu konec.. Boli me podbrisek stejne jako pri ms, Ms co sem koukala do kalendare, ma prijit za tyden, po utreni na papire hnedy vytok s krevni srazeninou… nevim zda jit na pohotovost ci pockat zda to prejde

Já bych určitě zašla pro klid duše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.3.22 22:06
@Kristýna.gebova píše:
Já bych určitě zašla pro klid duše

Zašla sem, pac se k tomu dostavili silne krece a dr potvrdil zacinajici potrat. Vajicko odloucene a pouze uz pulka. Zadanka na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty