Těhotenství (trochu trapný)

42
8.2.18 12:21

těhotenstvi (trochu trapný))

Ahoj holky mám dotaz (trochu trapný)) jestly nektera nemáte taky podobnou zkušenost. jsem uplně na začátku těhu a v noci prostě samo od sebe jsem měla,,orgazmus,, ale co mě trápí je že s tím orgazmem mě začlo šíleně bolet v podbříšku trvalo to asi 1 min. (přirovnala bych to ke kontrakci. docela se bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6100
8.2.18 12:28

Já to mám už druhý těhotenství. V noci mě budí orgasmy, kterým předchází uchylný sny. A děloha mě z toho taky vždy chvíli bolí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
8.2.18 12:28

Přitom 3 měsíce bleju a na sex nemám ani pomyšlení. No asi v noci si mozek myslí něco jinýho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.2.18 12:30

Jěžiš no to jsem ráda že v tom nejsem sama, docela mě to vyděsilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
8.2.18 12:33

Ono je to tam dole všechno pekrvený. Prý některý ženský co maj problem s orgasmem jej dosáhnou pprví právě v těhotenstsví. :-) No a já s tim normálně problém nemám. Naopak, tak to mám takhle v noci jen tak. Ale je fakt že to následný táhnutí tý dělohy je nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
8.2.18 12:34

Jo, to se mi taky párkrát stalo. A strach byl umocněný tím, že jsem měla sex a orgasmus zakázaný… No ale přežili jsme s mimi oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.2.18 12:36

@agnes 123 Také jsem to měla. U obou těhotenstvích. Bolest to byla dost intenzivní, ale trvalo to jen chvíli. Na druhou stranu, mimo těhotenství se mi nikdy nestalo, že bych měla spontánní orgasmus, takže se mi běžně asi takové úchylárny nezdají a můžou za to hormony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
8.2.18 12:39

No a myslíte že právě tohle může být příčinou potratu, když je sex a orgasmus zakázaný na začátku těhu? Myslím ty stahy a následná bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
8.2.18 12:41
@Zara.Ray píše:
No a myslíte že právě tohle může být příčinou potratu, když je sex a orgasmus zakázaný na začátku těhu? Myslím ty stahy a následná bolest.

Myslim že u prosperujícího těhotenství určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
8.2.18 12:43

V těhotenství vždycky orgasmus znamenal bolesti břicha.
Zvláště ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
8.2.18 12:45

Ale že by vyvolal potrat to ne si myslím. Pokud se to má držet, tak bude. A na vyvolání porodu mi to taky nikdy nepomohlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.2.18 12:48

@lalaláček @Kakika @Boudová holky děkuji já už jsem mela v očích katastrofu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
8.2.18 12:48

@Zara.Ray v životě jsem neslyšela, že by byl na začátku těhotenství zakázaný sex a orgasmus 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.2.18 12:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
8.2.18 12:53
@Mimis2017 píše:
@Zara.Ray v životě jsem neslyšela, že by byl na začátku těhotenství zakázaný sex a orgasmus 8o

Já jsem začala v 8 týdnu špinit. tak mi ho zakázali a čekalo se na další vyšetření na velký UTZ. Bohužel k němu nedošlo. Bylo to ZT krátce po tom orgasmu.. takže bohužel, i doktoři můžou doporučit nemít sex. To jste vážně nikdy neslyšela?? Třeba že když je rizikové těhu tak jen ležet a nemít sex s orgasmem?? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí