Těhotenství - už toho mám dost

1663
18.8.13 10:18

Tehotenství - uz toho mám dost

Ahoj holky,

Uz jsem vytočená, normálně odmítám chodit ven na nákupy, projít se a nebo na návštěvu…

Jsem 36 tt a mám 25 Kg nahoře, na to že mám 153 cm, tak jde na mě vidět každé deko… Větsinu váhy mám v bříšku, takže vypadám jak kdybych kradla melouna.
Dnes jsem šla do obchodu pro nejaký věci a cestou do obchodu jsem potkala kamarádku, ktera se mě ptá kdy to bude…slusne odpovím a jdu dál, asi po 50 metrech mě odchytne ženská, kterou neznám a ptá se mě kdy to bude… slusne odpovím jdu dál… vlezu do tesca a tam známá, kdy to bude… Uz jenom odseknu a jdu rychle k pokladně… Tam se zeptá pokladní ( zname se od vidění ), to uz vysloveně kvetu, ale ještě se držím, no a pak vylezu z toho Tesca a tam se mě zeptá nejakej chlap! Kdy to bude a nasadí tomu korunu., kdyz se zeptá kolik jich bude?… Tomu jsem ani neodpovedela a nas*aná se z temi 25 Kg nadváhy " rozeběhla " domu…

Já vím ty lidi za to nemuzou, ale fakt to nedávám…v pátek i přítel říkal, že že to hrozný, že se ho kazdej ptá, přitom termín mám az v záři… Tak nechápu co všichni řešej, sms ky psát umíme, facebook taky máme no a z kočárkem mě taky potkaj…

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
18.8.13 10:23

Bohužel to lidi považují za normální :D A pak přichází otázky typu, holčička nebo kluk? (i když vidí modrej kočár, modré oblečení)
Kdy bude další?
A tak podobně :D
Obrň si nervy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
18.8.13 10:25

Díky za připomenutí, taky jsem to nesnášela. ALe že se zeptaj cizí lidi, to bych jen tak nevydejchala. Teď budu záměrně říkat termín o měsíc dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
18.8.13 10:26

…já tě asi moc neuklidním, ale moje kamarádka měla teď to stejné…rodila v červnu…přibrala asi 30 kilo a je taky menší postavy…každý se jí na to ptal…i cizí lidi, když už to bude a co jí nejvíc točilo: To budou dvojčátka, že?… no a jednou tomu nasadila korunu cizí starší paní, která ji na ulici zastavila a řekl jí: No fuj takhle se tady vystavovat, to si nemůžete vzít něco volnějšího? (měla na sobě legíny a tričko)…to jsem jako už nechápala…poradím ti to neřešit, vím, že je to těžké, ale zachviličku miminko bude na světě a budeš řešit jiné věci…držím pěsti ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
18.8.13 10:28

Počkej počkej, jestli budeš přenášet. To je pak každý den cca 10 sms jestli už náhodou nerodíte :roll: Já už jsem hrabala i sníh, jen abych začala rodit :lol: A té naší koze to bylo uplně jedno. V obchodě prodavačky „vy jste ještě celá“ Ne! Sežrala jsem celého melouna :zed:
Mimochodem já jsem měla pidi břicho a ještě v únoru v zimní bundě. A když jsem šla kupovat kojící podprdu tak se mě pani zeptala „a vy jste těhotná?“ 2 měsíce před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
18.8.13 10:29

@lyrica ty brďo, já mám černej kocar se šedivou…tak to bude zas na nervy… A ke vsemu uz se těším jak budou lidi zvědaví a kazdej bude čumákovat do kočárku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
18.8.13 10:36

Holka musíme to vydržet :hug: mě se sice naštěstí cizí lidé neptají, ale dokáže mě naštvat když se mě někdo známý zeptá kdy to bude a za týden se mě zeptá znova :roll: To stejné jak mi každý říká jak mi to sluší i když já si tak nepřipadám :nevim: mám nahoře téměř 20kilo a do žádných věcí se nevlezu. A když se tě někdo cizí příště zeptá, tak jim normálně řekni, že jim do toho nic není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
18.8.13 10:42

Jeee, tohle je strašný, já pět dní přenášela a už cca tři týdny před termínem to začalo, čím blíž byl termín, tím to bylo horší - telefonáty a smsky denně! Cizí se mě teda neptali (já měla malý břicho), ale dotazy známých stačily :pocitac: Ke konci jsem na ně byla už hooodně protivná :lol: Ono když je jedna po termínu, někoho potká a on pronese inteligentní „Pořád niiiic? Se s tím crcáš teda..“ Je to na vraždu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
18.8.13 10:43

Mě nejvíc vadila otázka cituju: Ještě jsi to nevyprdla? :cert: :cert: :cert: Co to má jako bejt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.8.13 10:43

Neboj, to zvládneš. už jenom měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
18.8.13 10:45

Dej si nohy na stůl a neřeš to, jestli už s hroutíš s tohodle, tak to si ani nepřej vidět co přijde až se narodí :D Tohle to jsou ještě zlaté otázky oproti těm co přijdou, třeba: „A už je pokřťené?“ „Bude mít náušničky“ „Jejky copak pláčeš, maminka je zlá?“ „A kde máš čepičku?“ „Kojíš?“ „Ale ty máš dudlíček, to není hezké“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
22614
18.8.13 10:47

@Marion84 chápu tě, taky mě s tím lidi štvali(a to jsem týden přenášela, každý den minimálně 2SMS - Tak co, už?) a štvou mě i teď, kdy se mě v 6.měsíciptají, kdy budu rodit a kolik jich bude! No, asi za to můžu, že mám takovej buben, sice mám jen 3,5kg nahoře(a to ještě 3,5kg zbývají do váhy před otěhotněním), ale pupek mám pořádněj :cert:
bohužel s tím nic neuděláme, lidi to považují za normální - stejně jako otázku „A kojíš???“ (s tím tě budou vytáčet sakra dlouho po porodu, se připrav) a pak vyvstane otázka „Kdy bude druhé?“ :cert:
Budiž ti útěchou, že už jsi 36tt, už to nebude dlouho trvat.. to já jsem 26tt, já si ještě potrpím :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
18.8.13 10:58
@lyrica píše:
Mě nejvíc vadila otázka cituju: Ještě jsi to nevyprdla? :cert: :cert: :cert: Co to má jako bejt :cert:
:pankac: :pankac: :pankac: naprostej souhlas :palec: To jsem taky kvetla :roll: Dani jsem přenášela 8 dní a každej den mi přišly nejmíň 3 sms, jestli už je venku a že se s tím nějak crcá :roll: Teď mi zbývá do porodu 7 týdnů a poslouchám řeči typu : Už ty melouny nejez, nebo Nemáš ten batoh obráceně? :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
18.8.13 10:59

Hele kliiid ;-) myslim, že tohle známe každá :-) já mám dvojčata a mě se zase furt někdo ptá, jestli jsou počatý přirozeně nebo umělým… Fakt nechápu, co je komu do toho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
18.8.13 11:07

Proč se lidi ptaj na to, jestli kojím? Mě třeba vůbec nezajímá, jestli jiná ženská kojí svý dítě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí