Tvrdnutí tak brzy,nebo slepák?

2042
17.8.13 12:48

Tvrdnutí tak brzy nebo slepák?

Ahoj holky, jsem v 17tt a občas mě zabolí vpravo, cca 4cm pod pupíkem. Je to většinou chvilková křeč, místo se mi zdá na dotek tvrdé :nevim:.Stalo se mi to třeba i v posteli v klidu, když jsem koukala na tv a když jsem se zasmála :nevim:.Napadl mě slepák, ale to bych asi měla i jiné příznaky, ne? Tak nevím, jestli mám plašit, nebo je to normální :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sandra752
17.8.13 12:54

Bereš magnézko?

• Citovat
  • Upravit
2042
17.8.13 12:59

@Sandra752 Nn,neberu. Myslíš, že už by to mohlo být jen tvrdnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
17.8.13 13:03

Může to být tím, jak se natahují vazy, taky jsem to měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.8.13 13:03

To už klidně může být tvrdnutí bříška. Měla jsem slepáka v těhotenství-19tt a bolest nebyla velká, ale byla stálá - ať jsem ležela, stála, bolelo to pořád. Pokud je to jak píšeš chvilková křeč, viděla bych to na to tvrdnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
17.8.13 13:11

@Lassička To mě taky napadlo ;).Já právě nechci být hysterka :lol:.Nerada lítám na pohotovost, protože já mám vždycky „štěstí“ a narazím na nějakého nepříjemného dr :lol:.
@Vlkoška Jj,je to chvilkové, trvá to chviličku a je to zase pryč. Stálá bolest to není ;).Takže kdyby to byl slepák, tak by to asi tahle rychle nepřešlo, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
17.8.13 13:13

@Mia 01 Zkusila bych zavolat na gynekologii, ale oni by ti stejně naordinovali Magnézko..tak ho začni brát..ale myslím že už ve 34 tt se brát nesmí :-)

• Citovat
  • Upravit
3165
17.8.13 13:20

Při přečtení půlky nadpisu jsem se zhrozila, že se diskuze bude odebírat jiným směrem :lol:

K tématu- já měla to samé.. a bylo to v pořádku. Jednalo se o rostoucí bříško a asi natahování svalů - už nevím, jak mi to mudr řekla. Slepák by měl jiný průběh. Ale taky jsem plašila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
17.8.13 13:22

Ahojky, bude to tvrdnuti delohy jak roste a jak se pripravuje na budouci porod. Me to dela od 18tt nekolikrat denne a hlavne kdyz tam s sebou miminko kope. Me samotne mg nepomahalo a to i ve vysokych davkach pri prvnim tehu az v kombinaci s vapnikem se to zpravilo. Dva medice pred porodem vysadit!!!ovlivnuje to stahy a nemusel by porod probihat tak jak ma. Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
17.8.13 13:38

@Maculinka No jo :lol:.To se mi zase něco povedlo :lol:.A mě to vůbec netrklo :lol:.
Holky, moc děkuju za uklidnění :kytka:.Hned je mi líp :).V člověku ten strach prostě je a nenadělá s tím nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí