Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem v 17tt a občas mě zabolí vpravo, cca 4cm pod pupíkem. Je to většinou chvilková křeč, místo se mi zdá na dotek tvrdé
.Stalo se mi to třeba i v posteli v klidu, když jsem koukala na tv a když jsem se zasmála
.Napadl mě slepák, ale to bych asi měla i jiné příznaky, ne? Tak nevím, jestli mám plašit, nebo je to normální ![]()
@Sandra752 Nn,neberu. Myslíš, že už by to mohlo být jen tvrdnutí?
To už klidně může být tvrdnutí bříška. Měla jsem slepáka v těhotenství-19tt a bolest nebyla velká, ale byla stálá - ať jsem ležela, stála, bolelo to pořád. Pokud je to jak píšeš chvilková křeč, viděla bych to na to tvrdnutí.
@Lassička To mě taky napadlo
.Já právě nechci být hysterka
.Nerada lítám na pohotovost, protože já mám vždycky „štěstí“ a narazím na nějakého nepříjemného dr
.
@Vlkoška Jj,je to chvilkové, trvá to chviličku a je to zase pryč. Stálá bolest to není
.Takže kdyby to byl slepák, tak by to asi tahle rychle nepřešlo, vid?
@Mia 01 Zkusila bych zavolat na gynekologii, ale oni by ti stejně naordinovali Magnézko..tak ho začni brát..ale myslím že už ve 34 tt se brát nesmí ![]()
Při přečtení půlky nadpisu jsem se zhrozila, že se diskuze bude odebírat jiným směrem ![]()
K tématu- já měla to samé.. a bylo to v pořádku. Jednalo se o rostoucí bříško a asi natahování svalů - už nevím, jak mi to mudr řekla. Slepák by měl jiný průběh. Ale taky jsem plašila ![]()
Ahojky, bude to tvrdnuti delohy jak roste a jak se pripravuje na budouci porod. Me to dela od 18tt nekolikrat denne a hlavne kdyz tam s sebou miminko kope. Me samotne mg nepomahalo a to i ve vysokych davkach pri prvnim tehu az v kombinaci s vapnikem se to zpravilo. Dva medice pred porodem vysadit!!!ovlivnuje to stahy a nemusel by porod probihat tak jak ma. Hodne stesti
@Maculinka No jo
.To se mi zase něco povedlo
.A mě to vůbec netrklo
.
Holky, moc děkuju za uklidnění
.Hned je mi líp
.V člověku ten strach prostě je a nenadělá s tím nic ![]()