Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Monchichik a co je dost? Nějakou dobu tady ty debaty sleduji a je to opravdu legrace.
@Tina69 Možná je trošku rozdíl v životě dejme tomu že ho dvou žen a padesátnice, co dělá někde na páse ve fabrice. Ta už s tím kočárkem asi moc běhat nebude.
Příspěvek upraven 09.05.21 v 17:23
Známá mých rodičů měla 46, dvě dospělé děti, s manželem si koupili motorku a že konečně začnou žít sami pro sebe. No, a bum, ona zjistila, že je v 5. měsíci, dělat se nedalo už nic. Donosila chlapečka ve 47 letech. Výsledkem bylo vyčerpání, narušené manželství a nepochopení starších dětí, které o bráchu nejeví zájem. Známá přiznala, že už na syna nemá sílu. Je to složitá situace, každý to má jinak. Těžko radit.
@Monchichik mně především posuzování situace cizích lidí ryze vlastní optikou.
Nicméně jsem psala o tom, jak se o člověku, kterému je 38, roztomile tvrdí, že bude potřebovat brzy přebalovat a krmit…
@ametyst píše:
Některé ženské vypadají v 25 na 40 a jiné v 50 na 40 a jsou i mnohem vitálnější (mohou být)než leckteré dvacítky. Ja bych fandila miminku.
Navíc kdyby něco tak má i sourozence. Nezustalo by na světě úplně samo.
Záleží jak se cítíte vy.
Urcite. Každá vypadá o 20 let mladší. A až ve skoro 60 povede dítě do první třídy tak bude vypadat na kolik? Na 30.A bude vitálnější než dvacítka ![]()
@karkarka píšu některé to za prvé. za druhé nepíšu nic o tom že někdo vypadá v 60 na 30 a za treti nevím proč se vysmívas jinému názoru.
Okolí klidně můžete nakecat, že je to neteř nebo vnouce. Spíš bych se bála zdravotních rizik, downa a pod.. Jenže to být může a taky vůbec nemusí.
Já bych se rozhodovala podle zdravotního stavu, finančního a fyzického stavu.
@JanaDaR píše:
Nicméně jsem psala o tom, jak se o člověku, kterému je 38, roztomile tvrdí, že bude potřebovat brzy přebalovat a krmit…
Ja ti asi prozradim tajemstvi, ale na tom jsou verejne internetove diskuze zalozene. Tedy ze na vzneseny dotaz lide reaguji a posuzuji ho optikou vlastnich zkusenosti.
Hele, a už je to tady. Nedávno diskuze, kdy dvacetiletá holka těhotná, zdravá, plná síly, s podporou rodiny a to jí tam hnaly na potrat nebo dokonce k adopci, protože zničí dítěti život.
Ale padesátiletá ženská, který táhne na přechod, to bude hvězda, dítě je dar a kdesi cosi a budeme ji snad závidět.
![]()
Jinak za mě absolutně ne, tělu je prostě padesát, i kdyby vypadala mladší a co může být dnes, nemusí být za pět let.
@ontarova.stara ale to je velká pravda, nadhledu je totiž schopen málokdo a proto vlastní pravdu prosazuje jako tu objektivní.
@JanaDaR píše:
Když založíš diskuzi na netu, tak mi přijde normální, že lidi posuzují téma vlastní optikou. Nic jiného se nedá čekat. Proto sem asi většina lidí ta témata dává. Ale zároveň je, ze stejného důvodu, dobré si rozmyslet, co založím.
Prober to s manželem:) já bych do toho nešla.. já už bych do toho nešla:)
@Popeladym je to poněkud masochismus, pravda.
Ale pokud někdo zvládne nakopnout kuří oko masám, má zaručen úspěch. Možná z toho zase bude článek v některém periodiku.