Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, co si myslíte o tomhle testu? Já tam tedy vidím u T lehounce čárku, ale určitě budu testovat ještě za týden třeba. ![]()
Holky…jsem uplne zmatena, urcite mi tu nektera zkusenejsi maminka poradi…
Dnes jsem si delala test a vysel pozitivne, trikrat slaba druba carka.
Jde mi ale o to, ze se mi to zda velmi brzy. Pohlavni styk probehl 15., ms jsem mela dostat kolem 20., dnes mam tedy teprve 13 dni zpozdenou ms a uz pozitivni testy…Zitta jdu na gyndu, puvodne na prevenci, sestricka mi rekla, ze mi rovnou vezmou krev. Pokud to dobre chapu byla bych tedy nejaky druhy tyden tehotna, kdyz se to pocita od posledni vynechane ms? Vsude ale ctu, ze druhy tyden tehotenstvi se prakticky nepozna… ![]()
Zadnou nevolnost ani nic jineho nepocituju…
@uklidcb píše:
Holky…jsem uplne zmatena, urcite mi tu nektera zkusenejsi maminka poradi…
Dnes jsem si delala test a vysel pozitivne, trikrat slaba druba carka.
Jde mi ale o to, ze se mi to zda velmi brzy. Pohlavni styk probehl 15., ms jsem mela dostat kolem 20., dnes mam tedy teprve 13 dni zpozdenou ms a uz pozitivni testy…Zitta jdu na gyndu, puvodne na prevenci, sestricka mi rekla, ze mi rovnou vezmou krev. Pokud to dobre chapu byla bych tedy nejaky druhy tyden tehotna, kdyz se to pocita od posledni vynechane ms? Vsude ale ctu, ze druhy tyden tehotenstvi se prakticky nepozna…
Zadnou nevolnost ani nic jineho nepocituju…
Počítá se to od poslední PROBĚHLÉ menstruace. A 13 dní zpoždění je až až na pozitivní test. I by ta druhá čárka měla být už silnější. Ale jestli si jsi jistá tím 15. červnem, tak je to celkem akorát.
Dobrý den, dne 17.8.2017 až 22.8.2017 jsem měla s přítelem nechranenny sex. Asi od 26.8. mám hustý bílý nezapachajici vytok z pochvy. K tomu bolesti dolní končetin. Včera se mi udělalo špatně z pachu jídla, bylo mi na zvracení a mám návaly horka. Poslední menstruaci jsem měla 30.7. Takže bych měla ms dostat dnes, ale zatim nepřišla(cyklus 28 dni). Měla bych si udělat těhotenský test nebo raději zajít k doktoru zda to není něco jiného? Děkuji za odpověď ![]()
Příspěvek upraven 28.08.17 v 15:17
Nejjednodušší bude samozřejmě začít tím těhotenských testem.
@Andrea234 určitě udělej test.. víš kdy byla ovulace? dělala si ovulační test? udělej těhotenský za pár dní a uvidíš.. třeba tam něco vykoukne vid ![]()
@Andrea234 udělala bych obojí…
ale vzhledem k těm datům bych to na těhotenství spíš neviděla, leda by se posunula ovu (spíš bych totiž tipla, že u tebe probíhá dřív, nebo víš, že byla později?)
možný je všechno, držím palce
@Andrea234
No, řekla bych, že je to spíše vsugerované. Pokud bys byla těhu hned z toho 17.8., tak vajíčko je sotva zahnízděné. Na nějaké příznaky je příliš brzy (pokud teda nečekáš šesterčata). Já měla tyhle příznaky až v 8tt.
Test klidně vyzkoušej, ale vážně by mě překvapilo, kdyby byl pozitivní.
@Pavouček1994 píše:
@Andrea234 určitě udělej test.. víš kdy byla ovulace? dělala si ovulační test? udělej těhotenský za pár dní a uvidíš.. třeba tam něco vykoukne vid
@Pavouček1994 ovulaci jsem měla 15.8.,určitě ho zkusim, ale ještě počkáme těch pár dni, jestli náhodou nedostanu ms ![]()
@Andrea234 tak když si si ovulací jistá, tak za pár dní zkus
hodně štěstí ![]()
@Pavouček1994 píše:
@Andrea234 tak když si si ovulací jistá, tak za pár dní zkushodně štěstí
Děkuju moc ![]()
Tak hlavně pokud si jsi ovulaci jistá, tak styk 17.-22.8. je zcela bezvýznamný pro otěhotnění ![]()
Ahoj holky doufam, že mi tady poradite snazime jse ozeptat miminko, ale mela jsem dlouho nepravidelny ciklus dostala jsem tablety provera, tři měsíce MS pravidelna teď jsem to mela naposledy 22.7 to mi to skončilo… a od te doby nic… jsem strasne unavena a na bolí mne prsa… nikdy mne nebolely, ale tehotensky test 2× negativni
![]()
Ahojky chtela bych se zeptat pouzivala jsem depo poveru nemnela jsem mnesicky p. o. vyzazeni 4 mnesice dostala jsem je pred 11 dnu a I ovulacni test sem si koupila a mnela jsem I plodne dny je mozne ze jsem tehotna? Moje bradavky sou jine I stoji mi a take jsou tmavsi. Prosim o radu nemam skusenosti. A dekuji moc