Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, kde se pordávají ty tampony něčím napuštěné, co jsou vhodné do bazénu? Normálně v drogerce to koupím?
Mužu se zeptat, zda bych měla použit tampon i doma v bazenu nikoliv ve veřejným?
@traktorka to je asi na tvem zvazeni
ja bych si ho vzala. Prece jen je tam chemie, chlor apod. ne? Lepsi vzit, nez pak trpet nejakou mykozou nebo zanetem.. Muzes se zeptat dr. ![]()
@traktorka já bych to neriskovala a používala tampon i ve vlastním bazénu. Přece jen na vlastní bazén taky používáš čistící prostředky a pak nekoupeš se tam sama. Takže jistota je jistota ![]()
To je fakt, opatrnosti není nikdy dost. Sice mě dr zakazal bazen kvuli hematomu, ale ten už je skoro pryč, tak si myslím, že když dám tampon, tak se nic nestane. Diky
Páni, já chodím normálně do bazénu a vůbec mě nenapadlo, že bych neměla? Jsem myslím 21.tt .. chodím se starším dítětem na lekce plavání (no, už mi to trošku dává zabrat) a taky chodíme do veřejného bazénu.
Tak jsem se ptala na ty tampony Senta Protect v lékárně a u nás - ve fakultce je vůbec nemají
Dámy, ve kterých lékárnách jste je kupovaly? ![]()
http://www.lekarna.cz/…protect-4ks/
ja jsem objevila tohle… ale jako 4ks za 55,– je to celkem darda… Kazdopadne, jestli to je vazne ucinne, tak asi proc ne ![]()
@mandlicek To jo, takhle na netu jsem je taky našla, ale já jsem myslela, že se dají koupit v normální lékarně ![]()
@prcekniky ja jsem to taky zatim v lekarne nikde nenasla… tak zkusim toho Dr. Maxxe, jak pise @Kamijjka