Těhotná přes prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41130
26.7.18 11:21
@rozand píše:
A kdyby si všimla dřív (mimochodem osočovat ji z boudy, když může bejt prostě jenom blbá, je vtipný) a řekla mu to, tak by bylo co? Měl by právo rozhodnout a poslat ji na potrat? :roll:

Hádám, že by to společně mohli probrat a vyřešit. Situace, kdy už není jiné volby a on je postavený před hotovou věc, se mi jako lepší varianta opravdu nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5500
26.7.18 11:25
@hanka.br. píše:
Nevšimla si, to se přece stává. Ale ty píšeš, že by ses divila, jak si kluk všímá své partnerky, když si těhotenství nevšiml. Jakkoli s tebou v podstatě souhlasím, tohle si myslím je trochu přehnané. Tohle kluk prostě nepozná, i kdyby si své partnerky stokrát všímal.

Já teda taky myslím, že je mimo to očekávat, ale u nás si vynechané ms všiml první manžel, já totiž data moc nesleduju :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5500
26.7.18 11:25

@Keyllah Pro mě třeba potrat nikdy není na seznamu voleb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
26.7.18 11:27
@rozand píše:
@Keyllah Pro mě třeba potrat nikdy není na seznamu voleb…

troufám si tvrdit, že ne všichni to mají stejně jako ty ;) nechme zakladatelce a jejímu příteli možnost volby, kterou měla každá z nás…ikdyž tady to už bude asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5500
26.7.18 11:34

@Pidulka1991 No vzhledem k tomu, že tady některé zaměňují i třetí měsíc a trimestr :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
26.7.18 11:46
@rozand píše:
Já teda taky myslím, že je mimo to očekávat, ale u nás si vynechané ms všiml první manžel, já totiž data moc nesleduju :lol: .

To u nas taly by si vsiml spis on nez ja :lol:
Nevim, ale prijit na to v cca decatem tydnu mi taky neprijde tak hrozny. No jo ne kazda cura na test pet dni po testu :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
26.7.18 12:05
@rozand píše:
Já teda taky myslím, že je mimo to očekávat, ale u nás si vynechané ms všiml první manžel, já totiž data moc nesleduju :lol: .

Taky tak,jenže já opravdu měla i ten menzes(míň a kratší dobu,ale nedocvaklo mi v tu dobu absutně nic),nezvracela jsem a když jsem jednou v práci omdlela(to už jsem byla ve druhém měsíci a nic jsem netušila :oops: )tak mi chlap první řekl jestli nemůžu být v tom.
Takže jo,blbá,nevšímavá,nezodpovědná jsem byla.Snad mě omlouvá tehdejší mládí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.7.18 12:12

kdo si to neohlídá je lajdák.a názor, že chlap ma číst příbalovej letak, to woe to nemyslíte važně :lol: to je jen obyčejnej alibismus a zbavování se zodpovědnosti. ženská je ta, kdo ma buben a je sakra nejvíc zodpovědná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5500
26.7.18 12:41

@malá_holka Jo, fakt si to myslím, že by to číst měl a vědět, že když bere atb, má si vzít kondom… Mimochodem mě udivuje, kolik lidí to neví. Já o tom, co snižuje účinky HA, vím, a to jsem ji nikdy nebrala.Ona má buben, on bude živit až do dospělosti. Že má víc možností utéct, je sice blbý pro holku, ale neměl by s tím přece on sám počítat jako s variantou, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.7.18 12:49
@rozand píše:
@malá_holka Jo, fakt si to myslím, že by to číst měl a vědět, že když bere atb, má si vzít kondom… Mimochodem mě udivuje, kolik lidí to neví. Já o tom, co snižuje účinky HA, vím, a to jsem ji nikdy nebrala.Ona má buben, on bude živit až do dospělosti. Že má víc možností utéct, je sice blbý pro holku, ale neměl by s tím přece on sám počítat jako s variantou, ne? :nevim:

no jo jenže takhle chlapi nefungujou a baby to moc dobře ví :nevim: se stačí podívat sem, sperma ve stříkačce, zavadění prstem. baby jsou schopny všeho :nevim: klidně píchnout gumu, tvrdit že poctivě zobou pilule, maj tělísko. a chlap je otrok péra, ten je rád, že si vůbec užije :nevim: :nevim: a super nazor, že chlap bude celej život živit :lol: jestli takhle smyšlej všechny, tak se chlapům nedivím, že berou roha i za cenu toho, že budou za nej haj.zla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.7.18 12:55

to musí byt super prima život, rodit děcka, chlap všechny živí ikdyž to nebyla jeho volba, baba furt prudí, že nepomáhá a brecí na em, jak je to krutý, jak jde sex do haje, o vztahu ani nemluvím pže ze vztahu zbylo velky kulový. teď už je veškerá romantika stranou, jde jen o provozní věci a o prachy. baječnej život fakt. to už chybí jen milenka nebo milenec a dilema jestli se rozejít nebo ne, bez papíru snazší, o tolik ho neobere. Chlap vyjde jako vítěz vždy, zbaví se peskující večně nespokojený furie, živení cely rodiny a získá zpět svobodnej život kdy je svým pánem a nemusí se ptat jestli si za svý prachy může pořídit to nebo jet na dovolenou s chlapama. ženský se dařit moc nebude, bude na všechno joo teprve sama a jen bude zoufala nahánět novýho taťku, kterej by jí pomohl živit ji i děcka :nevim: nádhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5500
26.7.18 13:01

@malá_holka Ano, oba rodiče budou živit. V lepším případě do konce studií, v horším třeba celý život.

Můj chlap podle tebe asi není chlap, no. Nebo prostě jenom není debil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.7.18 13:03

@rozand neznám ho :mrgreen: a pro mě být třeba nemusí a pro jinou bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
26.7.18 13:10
@rozand píše:
@malá_holka Ano, oba rodiče budou živit. V lepším případě do konce studií, v horším třeba celý život.
Můj chlap podle tebe asi není chlap, no. Nebo prostě jenom není debil.

nebo otec dítko nikdy neuvidí a nepošle mu ani kačku...….i to se může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
26.7.18 16:15
@malá_holka píše:
to musí byt super prima život, rodit děcka, chlap všechny živí ikdyž to nebyla jeho volba, baba furt prudí, že nepomáhá a brecí na em, jak je to krutý, jak jde sex do haje, o vztahu ani nemluvím pže ze vztahu zbylo velky kulový. teď už je veškerá romantika stranou, jde jen o provozní věci a o prachy. baječnej život fakt. to už chybí jen milenka nebo milenec a dilema jestli se rozejít nebo ne, bez papíru snazší, o tolik ho neobere. Chlap vyjde jako vítěz vždy, zbaví se peskující večně nespokojený furie, živení cely rodiny a získá zpět svobodnej život kdy je svým pánem a nemusí se ptat jestli si za svý prachy může pořídit to nebo jet na dovolenou s chlapama. ženský se dařit moc nebude, bude na všechno joo teprve sama a jen bude zoufala nahánět novýho taťku, kterej by jí pomohl živit ji i děcka :nevim: nádhera

A víš kolik je chlapů co to dítě chtějí a třeba i druhé a když zjistí že to není taková sranda,tak táhnou o dům dál?Ted nepíšu o zakladatelce.
Víš co jich je?Taky jsou ty żenský vinny że do rodiny šly?Když oni tedy rodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí