Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@rozand píše:
A kdyby si všimla dřív (mimochodem osočovat ji z boudy, když může bejt prostě jenom blbá, je vtipný) a řekla mu to, tak by bylo co? Měl by právo rozhodnout a poslat ji na potrat?
Hádám, že by to společně mohli probrat a vyřešit. Situace, kdy už není jiné volby a on je postavený před hotovou věc, se mi jako lepší varianta opravdu nezdá.
@hanka.br. píše:
Nevšimla si, to se přece stává. Ale ty píšeš, že by ses divila, jak si kluk všímá své partnerky, když si těhotenství nevšiml. Jakkoli s tebou v podstatě souhlasím, tohle si myslím je trochu přehnané. Tohle kluk prostě nepozná, i kdyby si své partnerky stokrát všímal.
Já teda taky myslím, že je mimo to očekávat, ale u nás si vynechané ms všiml první manžel, já totiž data moc nesleduju
.
@rozand píše:
@Keyllah Pro mě třeba potrat nikdy není na seznamu voleb…
troufám si tvrdit, že ne všichni to mají stejně jako ty
nechme zakladatelce a jejímu příteli možnost volby, kterou měla každá z nás…ikdyž tady to už bude asi jedno.
@Pidulka1991 No vzhledem k tomu, že tady některé zaměňují i třetí měsíc a trimestr
…
@rozand píše:
Já teda taky myslím, že je mimo to očekávat, ale u nás si vynechané ms všiml první manžel, já totiž data moc nesleduju.
To u nas taly by si vsiml spis on nez ja ![]()
Nevim, ale prijit na to v cca decatem tydnu mi taky neprijde tak hrozny. No jo ne kazda cura na test pet dni po testu
…
@rozand píše:
Já teda taky myslím, že je mimo to očekávat, ale u nás si vynechané ms všiml první manžel, já totiž data moc nesleduju.
Taky tak,jenže já opravdu měla i ten menzes(míň a kratší dobu,ale nedocvaklo mi v tu dobu absutně nic),nezvracela jsem a když jsem jednou v práci omdlela(to už jsem byla ve druhém měsíci a nic jsem netušila
)tak mi chlap první řekl jestli nemůžu být v tom.
Takže jo,blbá,nevšímavá,nezodpovědná jsem byla.Snad mě omlouvá tehdejší mládí.
kdo si to neohlídá je lajdák.a názor, že chlap ma číst příbalovej letak, to woe to nemyslíte važně
to je jen obyčejnej alibismus a zbavování se zodpovědnosti. ženská je ta, kdo ma buben a je sakra nejvíc zodpovědná ![]()
@malá_holka Jo, fakt si to myslím, že by to číst měl a vědět, že když bere atb, má si vzít kondom… Mimochodem mě udivuje, kolik lidí to neví. Já o tom, co snižuje účinky HA, vím, a to jsem ji nikdy nebrala.Ona má buben, on bude živit až do dospělosti. Že má víc možností utéct, je sice blbý pro holku, ale neměl by s tím přece on sám počítat jako s variantou, ne? ![]()
@rozand píše:
@malá_holka Jo, fakt si to myslím, že by to číst měl a vědět, že když bere atb, má si vzít kondom… Mimochodem mě udivuje, kolik lidí to neví. Já o tom, co snižuje účinky HA, vím, a to jsem ji nikdy nebrala.Ona má buben, on bude živit až do dospělosti. Že má víc možností utéct, je sice blbý pro holku, ale neměl by s tím přece on sám počítat jako s variantou, ne?
no jo jenže takhle chlapi nefungujou a baby to moc dobře ví
se stačí podívat sem, sperma ve stříkačce, zavadění prstem. baby jsou schopny všeho
klidně píchnout gumu, tvrdit že poctivě zobou pilule, maj tělísko. a chlap je otrok péra, ten je rád, že si vůbec užije
a super nazor, že chlap bude celej život živit
jestli takhle smyšlej všechny, tak se chlapům nedivím, že berou roha i za cenu toho, že budou za nej haj.zla.
to musí byt super prima život, rodit děcka, chlap všechny živí ikdyž to nebyla jeho volba, baba furt prudí, že nepomáhá a brecí na em, jak je to krutý, jak jde sex do haje, o vztahu ani nemluvím pže ze vztahu zbylo velky kulový. teď už je veškerá romantika stranou, jde jen o provozní věci a o prachy. baječnej život fakt. to už chybí jen milenka nebo milenec a dilema jestli se rozejít nebo ne, bez papíru snazší, o tolik ho neobere. Chlap vyjde jako vítěz vždy, zbaví se peskující večně nespokojený furie, živení cely rodiny a získá zpět svobodnej život kdy je svým pánem a nemusí se ptat jestli si za svý prachy může pořídit to nebo jet na dovolenou s chlapama. ženský se dařit moc nebude, bude na všechno joo teprve sama a jen bude zoufala nahánět novýho taťku, kterej by jí pomohl živit ji i děcka
nádhera
@malá_holka Ano, oba rodiče budou živit. V lepším případě do konce studií, v horším třeba celý život.
Můj chlap podle tebe asi není chlap, no. Nebo prostě jenom není debil.
@rozand neznám ho
a pro mě být třeba nemusí a pro jinou bude ![]()
@rozand píše:
@malá_holka Ano, oba rodiče budou živit. V lepším případě do konce studií, v horším třeba celý život.
Můj chlap podle tebe asi není chlap, no. Nebo prostě jenom není debil.
nebo otec dítko nikdy neuvidí a nepošle mu ani kačku...….i to se může stát.
@malá_holka píše:
to musí byt super prima život, rodit děcka, chlap všechny živí ikdyž to nebyla jeho volba, baba furt prudí, že nepomáhá a brecí na em, jak je to krutý, jak jde sex do haje, o vztahu ani nemluvím pže ze vztahu zbylo velky kulový. teď už je veškerá romantika stranou, jde jen o provozní věci a o prachy. baječnej život fakt. to už chybí jen milenka nebo milenec a dilema jestli se rozejít nebo ne, bez papíru snazší, o tolik ho neobere. Chlap vyjde jako vítěz vždy, zbaví se peskující večně nespokojený furie, živení cely rodiny a získá zpět svobodnej život kdy je svým pánem a nemusí se ptat jestli si za svý prachy může pořídit to nebo jet na dovolenou s chlapama. ženský se dařit moc nebude, bude na všechno joo teprve sama a jen bude zoufala nahánět novýho taťku, kterej by jí pomohl živit ji i děckanádhera
A víš kolik je chlapů co to dítě chtějí a třeba i druhé a když zjistí že to není taková sranda,tak táhnou o dům dál?Ted nepíšu o zakladatelce.
Víš co jich je?Taky jsou ty żenský vinny że do rodiny šly?Když oni tedy rodí?