Těhotná přes prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148986
24.7.18 19:44
@Janiiska píše:
@Anna766 jeho tedy neomlouva,ze ji nehlidal,ji neomlouva,ze mu prostě bez řeči nenasadila kondom.

V tom bychom se možná shodly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148986
24.7.18 19:45
@Keyllah píše:
psala, že je teď ve třetím a že měla nějaké problémy doma, tak si myslela, že má z toho zpoždění…z těch nervů
Že se hádá s tátou nebo co.To je to oddalování?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
24.7.18 19:45

@Anna766 super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
24.7.18 19:47

@Anna766 každopádně poučení z diskuze -) dceři vysvětlím, jak je nutné číst příbalový leták a syna přesvědčím (což asi neklapne, ale pokusit se můžu :-)) aby používal kondom tak dlouho, než bude připraven stát se otcem, ikdyby holčina tvrdila jak bere HA -) jen nevím, jestli to nenabourá jejich důvěru ve vztahu, jako že jí nevěří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
24.7.18 19:49
@Anna766 píše: Že se hádá s tátou nebo co.To je to oddalování?

Tak pokud vím, že mám zpoždění po tři měsíce a myslím si, že mám jen zpoždění z nervů, tak mi to fakt jako oddalování přijde :think: zvlášť když sexuálně žije a ta možnost otěhotnění je tu vždy…nedej bože, kdyby to byl třeba vážný zdravotní problém. Prostě oddalování řešení a zavírání očí nad realitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148986
24.7.18 19:50
@Keyllah píše:
@Anna766 každopádně poučení z diskuze -) dceři vysvětlím, jak je nutné číst příbalový leták a syna přesvědčím (což asi neklapne, ale pokusit se můžu :-)) aby používal kondom tak dlouho, než bude připraven stát se otcem, ikdyby holčina tvrdila jak bere HA -) jen nevím, jestli to nenabourá jejich důvěru ve vztahu, jako že jí nevěří :think:

Já jsem možná blbě pochopila to,že spolu žijou.Tak se divím že si nevšiml že se nekoná ms.Myslím že většina mužů tohle u své partnerky ví co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
24.7.18 19:53
@Anna766 píše:
Já jsem možná blbě pochopila to,že spolu žijou.Tak se divím že si nevšiml že se nekoná ms.Myslím že většina mužů tohle u své partnerky ví co a jak.

to fakt nevím, já to pochopila tak, že žije ještě doma s rodiči (tátou). Nicméně třeba já mám MS cca dny a když je chlap pryč (teď byl třeba na túře), tak se úplně „minuli“. Navíc, si fakt nemyslím, že by to nějak registroval -) jako jestli je to už 4 nebo 6 týdnů, by si podle mě fakt nevšimnul. Tvůj ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148986
24.7.18 19:54
@Keyllah píše:
Tak pokud vím, že mám zpoždění po tři měsíce a myslím si, že mám jen zpoždění z nervů, tak mi to fakt jako oddalování přijde :think: zvlášť když sexuálně žije a ta možnost otěhotnění je tu vždy…nedej bože, kdyby to byl třeba vážný zdravotní problém. Prostě oddalování řešení a zavírání očí nad realitou.

Takto asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148986
24.7.18 19:56
@Keyllah píše:
to fakt nevím, já to pochopila tak, že žije ještě doma s rodiči (tátou). Nicméně třeba já mám MS cca dny a když je chlap pryč (teď byl třeba na túře), tak se úplně „minuli“. Navíc, si fakt nemyslím, že by to nějak registroval -) jako jestli je to už 4 nebo 6 týdnů, by si podle mě fakt nevšimnul. Tvůj ano?

Jo vsimnul.Dělám si záznam a on mi dokonce kupuje při běżném nákupu ty oné potřeby.
Tak jsem to možná blbě pochopila já že spolu žijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
24.7.18 19:57

Takže,jak se tady psalo,když kluk sexuje musí počítat s tím,ze ze sexu jsou děti.Tím pádem to neomlouva ani ji.Musí počítat s tím,ze ze sexu bývají děti,jak sama psala,žádná ochrana není spolehlivá a stát se muze.Tudíž,když tohle UZ JEN TOHLE věděla,nic ji neomlouva,ze si test v prvním měsíci po vynechání MS neudělala.
On ma počítat s tím,ze ze sexu bývají děti,žádná ochrana není 100% a ona ne?Proto mohla čekat necelé tři měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
24.7.18 20:07

Když sexuji musím počítat s tím, ze z toho mohu byt těhotná, ktomu žádná antikoncepce není 100%,mám vynechánou menstruaci, tudíž si raději udělám test, kdyby nahodou.
Ale nee, ze sexu děti nebývají, asi mi vynechala MS ze stresu, kaslu na testování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
24.7.18 20:16

wow to co tu píšete o zakladatelce, některé by jste si měly dát pěkně za uši. Víte, že třetí měsic začíná devátým týdnem? Mohla propásnout jednu MS. dokonce tu psala, že je asi ve třetím měsici. mOhla se z toho šoku přeslechnotu a vy tu zní děláte bůh ví co. Ten její přítel, ten se chránit nemusí. Jestli si dobře pamatuji, tak antikoncepce není 100% a pro jistotu se má používat alši ochrana (třeba kondom), ale né. BUdete tu řvát na těhotnou holku, protože si připadáte děsně silný. Tak se trochu vžijte do její situace a uvědomte si, že né každá čurá 5 dní po styku na těhotenský test!!…hlavně chudák kluk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
26.7.18 10:22

Zakladatelka si již neozvala,takže asi troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
26.7.18 11:11
@Keyllah píše:
Takže fakta: otěhotněla, protože si nepřečetla pořádně příbalový leták a kombinovala to s jinýma práškama a antibiotika. To, že neměla menstruaci věděla, ale myslela si, že má zpoždění a to zpoždění se protáhlo do tří měsíců. Aha. Tady se ani bájit nepotřebuje......vážně by jsi to jako matka toho kluka nepociťovala ani trochu, jako její dost velkou nezodpovědnost? :think:

Já teda fakt nechápu, že to tu skoro všechny berete tak, že když žena bere HA, chlap o tom nic vědět nepotřebuje a nemusí. Tak já teda nevím, ale bavíme se i o menších věcech a zrovna přečíst si příbalový leták HA, na kterou se i on spoléhá, je celkem rozumné. Že neví, že neměla ms a že šla k doktorovi, mne udivuje též 8o . Fakt nechápu tenhle level komunikace ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
26.7.18 11:15
@Janiiska píše:
Psala jsem to já.No,holka na něj usije boudu,oznámí mu to,az po třech měsících od početí,a ještě by ji mel dělat vola dal? 8o Ted je to s těhotenstvím,s čím by to bylo v době společného soužití s dítětem?

A kdyby si všimla dřív (mimochodem osočovat ji z boudy, když může bejt prostě jenom blbá, je vtipný) a řekla mu to, tak by bylo co? Měl by právo rozhodnout a poslat ji na potrat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí