Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anna766 píše:
A co bys udělala?Taky bys jí přála ať se na ní vykasle,ať si to vyžere?
To jsem někde psala? trochu přeháníš......jen mi přijde dost nefér házet to na toho kluka. Stalo se, a může za to zakladatelka. Snad to s přítelem ustojí, ale myslet si, že mám tři měsíce zpoždění......
@hanka.br. já to nikdy nepotřebovala a potřebovat nebudu!! Vím jak se správně chránit a poctivé čtu příbalové letáky!!! ![]()
@Keyllah píše:
To jsem někde psala? trochu přeháníš......jen mi přijde dost nefér házet to na toho kluka. Stalo se, a může za to zakladatelka. Snad to s přítelem ustojí, ale myslet si, že mám tři měsíce zpoždění......
Nepřeháním.Psaly to tu před par stranami tvoje názorové kolegyně.Že by jí přaly ať se na ní vykašle.
Nehazím to na kluka.Jen píšu že jsou v tom oba.
@Keyllah nefungují antikoncepční prášky na metodě,ze když se dobere poslední platicko,přijde za dva tři dny očekávaná menstruace? ![]()
@Anna766 píše:
Mám syna.A kdyby přišel s tím že najednou je jeho partnerka těhotná tak dlouho,tak bych se divila jak si své partnerky nevšímá že si ničeho dřív nevšiml.Ale jak jsem psala o pár řádek dřív,stalo se mi kdysi něco podobného(i když já HA nebrala) že jsem těhotenství zjistila celkem dlouho.A měla jsem velké štěstí na partnera který to nebral ani jako podraz,ani jako neštěstí,ale jako věc která se dvěma sexuálně žijícím partnerům prostě může stát.
Aničko, čeho by si měl kluk všímat, aby odhalil rané těhotenství? Když to ženská na sobě kolikrát nepozná - má to snad poznat kluk?
@Keyllah píše:
Aha, takže sama žena to nevěděla, ale on si toho měl všimnout.....no, takové nároky na vlastního syna fakt nemám.
To koukam že na syny naroky nejsou žádné
jen ať si užijí synci.
@Anna766 píše:
Nepřeháním.Psaly to tu před par stranami tvoje názorové kolegyně.Že by jí přaly ať se na ní vykašle.
Nehazím to na kluka.Jen píšu že jsou v tom oba.
Jo ták, už odpovídám, za názory nějakých svých kolegyň, nebo s nimi má co společného?? já to nikde nepsala, vážně přeháníš.........
@Aduš8 píše:
@hanka.br. já to nikdy nepotřebovala a potřebovat nebudu!! Vím jak se správně chránit a poctivé čtu příbalové letáky!!!
Nikdy neříkej nikdy. Stoprocentní není žádná ochrana.
@Anna766 píše:
To koukam že na syny naroky nejsou žádnéjen ať si užijí synci.
je to fakt nutné? takto osobně urážet? no nic, po těch letech, co tě tu čtu, trochu zklamání, ale co už ![]()
@hanka.br. píše:
Aničko, čeho by si měl kluk všímat, aby odhalil rané těhotenství? Když to ženská na sobě kolikrát nepozná - má to snad poznat kluk?
Pravě,ona si nevšimla,je blbá,nemyslí hlavou…podle některych.
@Anna766 to,že sdílím jiný názor neznamená,že bych jí přála,aby se na ni vykašlal. Už hlavně kvůli tomu dítěti. Jen by jí to měl dát alespoň pořádně sežrat,aby si uvědomila,že má používat to,co má v hlavě. Dneska mají na základce sexuální výchovu snad už na prvním stupni a ona neví,že vynechaná menstruace může znamenat těhotenství. ![]()
@Janiiska píše:
@Keyllah nefungují antikoncepční prášky na metodě,ze když se dobere poslední platicko,přijde za dva tři dny očekávaná menstruace?
u těch mých ne, proč? některé se berou pořád a u jiných se dělá přestávka.....
@Keyllah píše:
je to fakt nutné? takto osobně urážet? no nic, po těch letech, co tě tu čtu, trochu zklamání, ale co už
Mě tohle pranýřování zakladatelky přijde směšné.Neurážím.Nic tobě tobě.
@Keyllah píše:
Jo ták, už odpovídám, za názory nějakých svých kolegyň, nebo s nimi má co společného?? já to nikde nepsala, vážně přeháníš.........
Psala jsem to já.No,holka na něj usije boudu,oznámí mu to,az po třech měsících od početí,a ještě by ji mel dělat vola dal?
Ted je to s těhotenstvím,s čím by to bylo v době společného soužití s dítětem?