Těhotná přes prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148927
24.7.18 00:06
@Janiiska píše:
S tebou je to marne :lol:

Nápodobně. :roll: jestě że s mym mužem to marné nebylo a počítal s tím że když spolu žijeme i intimně,může se nám těhotenství přihodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
24.7.18 00:07
@Janli píše:
@Anna766 mám dvě dcery a začínám se bát rozmazlených synáčků bez zodpovědnosti… 8o

Bohužel,rostou geometrickou řadou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
24.7.18 00:09
@Janli píše:
To je snad jedno, kdy to zjistila. Nebo je pro tebe normální chodit na potrat? Pokud souložím musím počítat s tím, že těhotenství může přijít a je jedno jestli jsem chlap nebo ženská. Jo, a pokud od ní ten chlap odejde, bude to největší šmejd pod sluncem. Užívat si ano, ale následky nést ne? Tomu se totiž říká zodpovědnost. Souložit má jen ten, kdo je na ty následky připraven. Jestli takhle vychováváš syna, tak to potěškoště…

Ona taky byla nezodpovědna, takže by si byli kvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
24.7.18 00:13

Pokud je zakladatelka zodpovědná si nést následky,za svou nezodpovědnost a vybrala správného otce svého budoucího dítěte,tak se nemá čeho bát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
24.7.18 00:13
@Janiiska píše:

Jasně 8o oba si užívali,oba byli nezodpovědní,tak on ať se vykašle na vlastní dítě a budou si kvit.
Je to vůbec možný tohleto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.7.18 00:14
@Janiiska píše:

Jakože chlap nechá ženskou ve štychu s jeho dítětem a budou si kvit 8o . Prosím tě, že nemáš syna? Že nevychováváš dalšího nezodpovědnýho nebetyčnýho sobce?

• Citovat
  • Upravit
4214
24.7.18 00:19
@Janli píše:
Jakože chlap nechá ženskou ve štychu s jeho dítětem a budou si kvit 8o . Prosím tě, že nemáš syna? Že nevychováváš dalšího nezodpovědnýho nebetyčnýho sobce?

Jakoze ženská neřekne klukovi ze antibiotika snižují ochranu?A ze byla tak sobecká a čekala az na třetí simestr?Co jako ted cekas,ze ten mladý udělá?Třeba se ktomu postaví zodpovedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
24.7.18 00:21
@Anna766 píše:
Jasně 8o oba si užívali,oba byli nezodpovědní,tak on ať se vykašle na vlastní dítě a budou si kvit.
Je to vůbec možný tohleto?

Ona na výběr mela,on ne.Prostě budeš otec a basta :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.7.18 00:30
@Janiiska píše:
Ona na výběr mela,on ne.Prostě budeš otec a basta :cert: :lol:

Ale on na výběr měl. Když nechce miminko, nemá souložit. Je to jednoduché.

• Citovat
  • Upravit
4214
24.7.18 00:33
@Janli píše:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
24.7.18 00:34
@Janli píše:

Když nechceme ted s přítelem miminko,nesmíme soulozit? 8o :lol:
Já se bavim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.7.18 00:44
@Janiiska píše:
Když nechceme ted s přítelem miminko,nesmíme soulozit? 8o :lol:
Já se bavim :lol:

Pochopila! Pokud nejste ochotní nést následky sexu, a to je těhotenství, protože žádná ochrana není stoprocentní, pak vám nezbyde nic jiného než nesouložit. Děti fakt nenosí čáp!

• Citovat
  • Upravit
4214
24.7.18 00:52
@Janli píše:
Pochopila! Pokud nejste ochotní nést následky sexu, a to je těhotenství, protože žádná ochrana není stoprocentní, pak vám nezbyde nic jiného než nesouložit. Děti fakt nenosí čáp!

Už se uklidni :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.18 02:10

@Aduš8 dop*dele kdo tu mluvi o naky litosti kdo rekl ze chci litovat? Radsi nekomentujte a jdete spat :nevim:
Ja bych rekla ze uz mi porazeno bylo tak nevim proc porad komentujete :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: usetrete si svuj cas

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.18 02:21

@Janli aspon nekdo kdo chape ze ochrana opravdu neni na 100% to ale stejne pani nechape a bude si drzet svou, jooo ok nevim o tom ze antibiotika snizujou ucinost, ale ted je to stejne jedno. A ze nebeham pro test pokazde kdyz jsem ve stresu amam spozdeni MS at je to ze skoly z neceho tak se taky omlouvam

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky