Těhotná přes prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.7.18 22:55

@PaníBovaryová zitraaa konecne budem mit oba cas, takze zitra se na to chystam, jen jsem chtela vedet nebo poradit jak mu to rict no…

• Citovat
  • Upravit
14376
23.7.18 22:55
@Anonymní píše:
@Aduš8 je mozne ze nekdo otehotni pres prasky:))))

Já se s tebou hádat nebudu. Hlavně že víš,že někdo přes ně může jen tak otěhotnět,když nevíš,že jejich účinek ovlivní antibiotika. Hlavně to fakt neřeší tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.7.18 22:56
@Anonymní píše:
@Aduš8 no ono moc na vyber nemame, kdyz jsem skoro ve 3 mesici..

Hmm, a jak dlouho víš, že jsi těhotná? Ono pokud někdo bere antikoncepci pravidelně, tak i pravidelně menstruje a o možném těhotenství ví už mezi 5.-6. týdnem a může případně ještě zavčasu řešit, co dál. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
23.7.18 22:56
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová no tak je mi 21 :nevim: jeste jsem miminkoo opravdu nechtela

Nikdy nebudes uplne pripravena :nevim: jestli mate prijem, ze ktereho vyzijete a chcete byt spolu, tak nechapu tu paniku. Nebo jsi nechtela deti mit vubec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 22:57

@Aduš8 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jiste a vy to vite lepe jak doktori a proste nidky se to nemuze stat ano :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14376
23.7.18 22:57
@Anonymní píše:
@Aduš8 vim to druhy den:) dneska jsem byla u doktora a nechci to s nim zrovna resit pres zpravy kdyz je v pracii…

A to jsi do té doby neměla žádné příznaky,jako vynechanou MS a podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
23.7.18 22:58
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová zitraaa konecne budem mit oba cas, takze zitra se na to chystam, jen jsem chtela vedet nebo poradit jak mu to rict no…

Uplne normalne. To podavas, jak kdybys ho sla informovat o nejake tragedii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 22:59

@PaníBovaryová chtelaaa jsem deti, aleee az budem starsii a budem mit toho vic nasrtreno :) :D alee kdyz to prislo uz ted :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14376
23.7.18 22:59
@Anonymní píše:
@Aduš8 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jiste a vy to vite lepe jak doktori a proste nidky se to nemuze stat ano :mrgreen:

Já nevím,ale už druhý doktor mi říkal,že to uvedené 0,01 % je většinou těhotenství kvůli nezodpovědnosti uživatelek. Ale to ti stejně žádná nepřizná. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 23:01

Zajímalo by mě..

Chci se zeptat, jak tak čtu o tom, jaké prášky ovlivňují HA, tak paralen do toho nepatří, ne? :O a co prášek na alergii (Desloratadine). hA beru večer (v 9) a prášky na alergii ráno nebo odpoledne podle toho, jak jdu na brigádu. A paralen se snažím si vzít aspoň o 2 hodiny vždycky dýl (neberu go furt ,ale když třeba mám náznak chřipky nebo tak). Prostě to neberu nastejno s HA (žádný prášek)… Tak účinnost je zachována, ne? Děkuji za odpověď. A.

• Citovat
  • Upravit
30408
23.7.18 23:03
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová zitraaa konecne budem mit oba cas, takze zitra se na to chystam, jen jsem chtela vedet nebo poradit jak mu to rict no…

Dej mu najíst, ať je v pohodě, moc kolem toho nedělej tanečky, řekni mu to, jak to je, věcně. Jste dospělí, pracujete, jste pár - samé dobré zprávy. Takže byste to měli zvládnout, není důvod to brát tragicky. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová chtelaaa jsem deti, aleee az budem starsii a budem mit toho vic nasrtreno :) :D alee kdyz to prislo uz ted :nevim:

Hm, to jsou takove ty naivni predstavy, ze za vic let budete mit vic nasetreno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Aduš8 vymechana MS,alee to jsem nebrala v potaz hadala jsem se dost s tatou takze jsem to brala ze jsme ve stresu,(stalo se mi to uz predtim ze byla spozdena) az kdyz mi zaclo byt blbe ted treba tak jsem si udelala TT

• Citovat
  • Upravit
3662
23.7.18 23:04
@Aduš8 píše:
A ty jsi s kamarádky ségrou byla 24 hodin denně a víš,že je brala pravidelně? Kdyby se to stalo jednou,ale hned dvakrát u stejné osoby…Věř,99% ženských,které přes antikoncepci otěhotní si za to můžou samy. Těch 10% je možná výjimka s hormonální poruchou.

10? Spíš 1% :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.7.18 23:07
@Anonymní píše:
@Aduš8 vymechana MS,alee to jsem nebrala v potaz hadala jsem se dost s tatou takze jsem to brala ze jsme ve stresu,(stalo se mi to uz predtim ze byla spozdena) az kdyz mi zaclo byt blbe ted treba tak jsem si udelala TT

Víš,mě zaráží tvůj ironický podtón,dostaneš se do průšvihu,jsi nezodpovědná a vyléváš si tu vztek. Ten měj akorát na sebe. Kdybych brala antikoncepci a nedostavila se menstruace,okamžitě bych běžela pro test. Bylo to to ve skutečnosti skoro jedno a teď to tady řešíš jako tragédii. Trochu mi je tvého přítele líto,kvůli tvé dvojité nezodpovědnosti ho postavíš do situace,ve které možná nechce být a bohužel mu nedáš na výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí