Těhotná přes prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
23.7.18 23:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.7.18 23:10

A jen abys pochopila můj přístup. Mám syna a když si představím,že by mu tohle jednou provedla jeho budoucí přítelkyně,asi bych ji prohodila oknem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
23.7.18 23:19
@Aduš8 píše:
Víš,mě zaráží tvůj ironický podtón,dostaneš se do průšvihu,jsi nezodpovědná a vyléváš si tu vztek. Ten měj akorát na sebe. Kdybych brala antikoncepci a nedostavila se menstruace,okamžitě bych běžela pro test. Bylo to to ve skutečnosti skoro jedno a teď to tady řešíš jako tragédii. Trochu mi je tvého přítele líto,kvůli tvé dvojité nezodpovědnosti ho postavíš do situace,ve které možná nechce být a bohužel mu nedáš na výběr.

Bude mít na výběr.Az se male narodí,bude platit amilenty,pokud s ni nebude chtít byt.Nebo s ni nejakej čas bude,než si najde milenku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
23.7.18 23:26

Těhotná pres prášky,to tu je snad každá druha.Neselhala antikoncepce,ale uzivatelka.Logicky,než zacnu užívat antiko,přečtu pribalovy leták,pokud opravdu nechci byt tehotna.Podívám,se v letáku na možné rizika.A zjistit to az v době po třetím trimestru,když už miniinterrupce není možná,nasvědčuje vycuranosti zakladatelky.Ono na emimino jde toho napsat hodně,i to co není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148667
23.7.18 23:30
@Aduš8 píše:
Víš,mě zaráží tvůj ironický podtón,dostaneš se do průšvihu,jsi nezodpovědná a vyléváš si tu vztek. Ten měj akorát na sebe. Kdybych brala antikoncepci a nedostavila se menstruace,okamžitě bych běžela pro test. Bylo to to ve skutečnosti skoro jedno a teď to tady řešíš jako tragédii. Trochu mi je tvého přítele líto,kvůli tvé dvojité nezodpovědnosti ho postavíš do situace,ve které možná nechce být a bohužel mu nedáš na výběr.

Chudáček.On u toho vůbec nebyl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 23:33

@Anna766 jonooo miminko jsem si udelala sama

• Citovat
  • Upravit
4214
23.7.18 23:33
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová ze neni treba jeste pripravenej(nerikam ze ja ano) aleee stejne se s tom bude muset jen smirit

Bude muset. :) on nic nemusí,max pak platit alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 23:34

@Aduš8 to bude tim jak pisete vy:) pak odepisuju ja

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.18 23:35

@Janiiska jsem to
Myslela jako tak ze
Stejne to mimco tu bude ze s tim se bude muset smirit, pak bude zalezet jak se k tomu postavi no

• Citovat
  • Upravit
4214
23.7.18 23:39
@Anonymní píše:
@Anna766 jonooo miminko jsem si udelala sama

Ano udělala.Řekla jsi mu,hele beru ted antibiotika,snižuje to účinek ochrany,budeme muset použít kondom?Neřekla.To je tvá nezodpovědnost,ne jeho.Kdyby věděl o ženských věcech reagoval by jinak.
A nesedí mi,ze si to údajně zjistila az už není možná interrupce a neudělala si test dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.7.18 23:40

@Anna766 jasně,u toho samozřejmě byl,ale ten problém je,že ženská má vždycky možnost volby,kdežto on bude postaven už před hotovou věc. A to ještě s pořádaným odstupem. Jen díky nezodpovědnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148667
23.7.18 23:40
@Janiiska píše:
Bude muset. :) on nic nemusí,max pak platit alimenty.

Však co by?Zakladatelka ho k sexu jistě donutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148667
23.7.18 23:43
@Aduš8 píše:
@Anna766 jasně,u toho samozřejmě byl,ale ten problém je,že ženská má vždycky možnost volby,kdežto on bude postaven už před hotovou věc. A to ještě s pořádaným odstupem. Jen díky nezodpovědnosti.

Díky nezodpovědnosti jich obou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
23.7.18 23:43
@Anna766 píše:
Však co by?Zakladatelka ho k sexu jistě donutila.

Ne,jen ji věřil. :P Věděla něco,co on ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.7.18 23:44
@Anonymní píše:
@Aduš8 to bude tim jak pisete vy:) pak odepisuju ja

A co si čekala,že tě bude někdo litovat,když nejsi v jednadvaceti letech schopna přečíst si příbalový leták a když ti vynechá perioda koupit těhotenský test? A takhle zodpovědný člověk má vychovávat dítě. Už jen tvůj přístup,bude se s tím muset smířit. Aby ses nedivila,že fakt nesmíří a opustí to ubohé mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí