Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prispevek byl omylem vlozen 3×.
Příspěvek upraven 24.07.18 v 20:53
Prispevek byl omylem vlozen 3×.
Příspěvek upraven 24.07.18 v 20:53
@Celina píše:
Tomu říkám super levárna…neříct partnerovi, že by měl nějakou dobu používat kondom (věřím, že byl v klidu, když děvče bere antikoncepci) sama se dál nijak nechránit, po otěhotnění to dokonale tutlat až do chvíle, kdy není šance na jiné řešení. Parádní bouda, chudák kluk. V takových případech by měla autorka celé akce ztratit nárok na alimenty, bez pardonu.
Morálně máš pravdu, ale v praxi se to těžko objektivně dokazuje/odlišuje, co byl podraz nebo blbost jednoho a co chyba obou, takže to nemůže fungovat
Bohužel, kluci na tohle někdy doplácí.
@Hazentla mel přece používat kondom a přečíst si pribalovy leták,jak jiz tady někdo zmiňoval.Musel počítat s tím,ze žádná ochrana není 100% a ze sexu bývají děti. ![]()
Zakladatelko, nerozebíralo se to tu, snad jsem to nepřehlédla: Kdyby se přítel bál těhotenství, tak se nespokojí s odpovědí, že menstruaci nemáš jen že stresu, ne? Určitě by plašil. Však nedošly tak 3, ne? Tak třeba to i tuší.
Edit - doplnění: Tedy se toho nemusíš bát, nebo tak moc bát.
A trochu OT dotaz, omlouvám se: Antikoncepci neberu, nebrala jsem, tak o tom vím kulový. Není při braní antikoncepce menstruace pravidelná? Nebo je normální, že v pauze několikrát nepřijde? A neovlivňuje vývoj plodu, když už při braní člověk otěhotní? (Zakladatelko, nevztahuje to na sebe, nechci rýpat.)
Jestli antikoncepce vliv na plod nemá, tak nic. Ale kdyby ano, tak bych si ty testy dělala, kdyby nedorazila MS. I kdybych se těhotenství zas tak nebála. Jsem proti testování moc brzy a teď jsem to ale sama udělala, protože jsem měla podezření a den před oslavou. A byl tam duším, tak jsem radši nepila, ale my se o potomka snažili, tak je to samozřejmě jiná situace.
Příspěvek upraven 24.07.18 v 13:00
@Janiiska Jasně a pro jistotu jí obden rozdrtit Postinor do kafe ![]()
Jinak jo, kondom je jistota, ale upřímně, kolik chlapů ho v dlouhodobém vztahu používá, když ženská bere HA? Rozhodně od ní je to větší chyba než od něj. Plus to pozdní zjištění, to je ale náhodička ![]()
@Hazentla mel to zjistit on sam,ze nema menstruaci.Když už chtěl sexovat. ![]()
@Celina píše:
To já vím, že praxe je jiná, bohužel. Je mi líto toho kluka, který evidentně dítě nechtěl a milostivá na něj ušije takovou boudu. Já ani moc nevěřím tomu, že antikoncepci nevysadila úplně, evidentně těhotenství vítá, úmyslně ho tajila dva měsíce a partnerovi nedala absolutně šanci na jakékoli rozhodování. Hnus
Taky je mi líto toho kluka.
@Hazentla jsem těhotná,vis,ale už s tím nejde nic dělat,jsem totiž už ve třetím měsíci.Takže na výběr nemas.Pokud me v tom nechas tak si dobrej haj..Chudák kluk ![]()
Koukám diskuze opět nezklamala.Vybajený příběh je tu.Už se tu vysadily prášky naschvál,kluk je oklamaný chudáček.No nic,fantazie jede.
@Janiiska píše:
@Hazentla jsem těhotná,vis,ale už s tím nejde nic dělat,jsem totiž už ve třetím měsíci.Takže na výběr nemas.Pokud me v tom nechas tak si dobrej haj..Chudák kluk
Zjistila jsem kdysi těhotenství když jsem byla už v ukončeném druhém měsíci.Prostě jsem se nesledovala a první 3 měsíce měla i slabší menzes.Chápu že v době testování se każdý tyden,snažilkování a podobně je to neuvěřitelný.Nic mi nebylo,ani jsem nezvracela,proto jsem to zjistila aż takhle pozdě.
Tyhle vase zvracecí výmysly jsou dost trapný.
@Anna766
Souhlasím.
Hlavně se k tomu zakladatelka ani nevyjadřuje, tak je lehké si tady domýšlet svoje. ![]()
Tak já o záměru zakladatelky nepsala nic. Jen to, že když holka nečte příbalový leták a nemyslí hlavou, tak je mi kluka spíš líto. Pardon, ale o takových šikulkách si myslím svoje. Kluk mohl být opatrnější, ale hlavní chybu udělala holčina. A on si to chudák vyžere, minimálně finančně.
Ale ona psala, ze nedostala menses, takze uz to mohla zjistit driv, kdyby ji napadlo udelat si test ![]()