Těhotná přes prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4214
23.7.18 23:45
@Anna766 píše:
Díky nezodpovědnosti jich obou!

Můžeš prosím popsat jeho nezodpovědnost? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.7.18 23:46
@Aduš8 píše:
A jen abys pochopila můj přístup. Mám syna a když si představím,že by mu tohle jednou provedla jeho budoucí přítelkyně,asi bych ji prohodila oknem…

Než budeš někoho prohazovat oknem, tak svému synáčkovi laskavě zakaž souložit :roll: . Za tohle jsou totiž vždycky odpovědní oba, ne jen žena. Žádná antikoncepce není stoprocentní a pokud chlap nechce dítě, nemá vytahovat pinďu z gatí nebo má používat kondom. Jo vlastně ne, ani ten není stoprocentní. Ty máš fakt dost… :roll:

• Citovat
  • Upravit
14379
23.7.18 23:46

@Janiiska taky by mě zajímala…jen důvěra ve dvou přítelkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
23.7.18 23:49

@Janli tady nejde o to, že otěhotněla, ať k tomu došlo jakkoli. Ale to, že to zjistí ve třetím měsíci, když bere antikoncepci, to je jen její nezodpovědnost. A ve finále, pokud dojde k tomu, že ji opustí, tak bude ten největší šmejd pod sluncem. Tady nejde o ně dva, ale dítě. A můj názor fakt nezměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152178
23.7.18 23:54
@Janiiska píše:
Ne,jen ji věřil. :P Věděla něco,co on ne.

Jako že si nevsiml že bere antibiotika?
Mimochodem ne každá zjistí těhotenství hned druhý den po styku.Obzlásť pomud není snažilka že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
23.7.18 23:55

@Aduš8 jen doufám,ze bude tak chytrej,vyprdne se nějaký čas na práci,takže aliky třeba nejakej čas neuvidí.A pokud se na ni vyprdne,tak bude dobrej.Jako,ze cele tři měsíce brala prášky,MS nikde a jeeje 8o já jsem tehotna 8o a již dokonce ve třetím mesici 8o to je ale prekvapeni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152178
23.7.18 23:56
@Janiiska píše:
Můžeš prosím popsat jeho nezodpovědnost? 8o

Třeba pokud nechci být otec přectu si taky ten papírek od antikoncepce,nebo použiju kondom.Abych se pak nedivil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
23.7.18 23:59
@Anna766 píše:
Jako že si nevsiml že bere antibiotika?
Mimochodem ne každá zjistí těhotenství hned druhý den po styku.Obzlásť pomud není snažilka že?

Podívej on je chlap,a ti ženským věcem moc nerozumí.Když to údajně nevěděla sama zakladatelka,ze antibiotika snižuje účinnost,jak to mel cichat ten kluk?Ji se první dostala antikoncepce s pribalovym letakem do ruky,ne jemu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152178
24.7.18 00:01
@Janiiska píše:
Podívej on je chlap,a ti ženským věcem moc nerozumí.Když to údajně nevěděla sama zakladatelka,ze antibiotika snižuje účinnost,jak to mel cichat ten kluk?Ji se první dostala antikoncepce s pribalovym letakem do ruky,ne jemu. ;)

To je mi zajímavý přístup :lol: on je chlap tak tomu nerozumí.Najednou.Sexuálně žít,tomu rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@Aduš8 píše:
@Janli tady nejde o to, že otěhotněla, ať k tomu došlo jakkoli. Ale to, že to zjistí ve třetím měsíci, když bere antikoncepci, to je jen její nezodpovědnost. A ve finále, pokud dojde k tomu, že ji opustí, tak bude ten největší šmejd pod sluncem. Tady nejde o ně dva, ale dítě. A můj názor fakt nezměním.

To je snad jedno, kdy to zjistila. Nebo je pro tebe normální chodit na potrat? Pokud souložím musím počítat s tím, že těhotenství může přijít a je jedno jestli jsem chlap nebo ženská. Jo, a pokud od ní ten chlap odejde, bude to největší šmejd pod sluncem. Užívat si ano, ale následky nést ne? Tomu se totiž říká zodpovědnost. Souložit má jen ten, kdo je na ty následky připraven. Jestli takhle vychováváš syna, tak to potěškoště…

• Citovat
  • Upravit
4214
@Anna766 píše:
Třeba pokud nechci být otec přectu si taky ten papírek od antikoncepce,nebo použiju kondom.Abych se pak nedivil.

On mel první antikoncepci s letakem u sebe? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152178
24.7.18 00:03
@Janli píše:
To je snad jedno, kdy to zjistila. Nebo je pro tebe normální chodit na potrat? Pokud souložím musím počítat s tím, že těhotenství může přijít a je jedno jestli jsem chlap nebo ženská. Jo, a pokud od ní ten chlap odejde, bude to největší šmejd pod sluncem. Užívat si ano, ale následky nést ne? Tomu se totiž říká zodpovědnost. Souložit má jen ten, kdo je na ty následky připraven. Jestli takhle vychováváš syna, tak to potěškoště…

Taky nechapu.Už vidím kde se bere tolik zbabělců co utíkají od rodin,těhotných partnerek a postiżených dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
24.7.18 00:03
@Anna766 píše:
To je mi zajímavý přístup :lol: on je chlap tak tomu nerozumí.Najednou.Sexuálně žít,tomu rozumí.

S tebou je to marne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152178
24.7.18 00:04
@Janiiska píše:
On mel první antikoncepci s letakem u sebe? 8o

A to chlapi nesmí?Aha,oni tomu vlastně nerozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.7.18 00:05

@Anna766 mám dvě dcery a začínám se bát rozmazlených synáčků bez zodpovědnosti… 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky