Těhotná přes prášky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21220
23.7.18 22:45

Jinak mne to take prijde uplne neuveritelne tehotnet pres prasky. Brala jsem je roky i s antibiotikama, mnohokrat jsem zapominala (nekdy i dva dny po sobe, jednou i tri :jazyk: ) si je vzit, z racela jsem, mela prujmy a… nic. Pak jsem vysadila a do dvou mesicu jsem byla v tom.
Ted jsem vysadila znovu a hned jsem v tom podruhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
23.7.18 22:45
@Anonymní píše:
Dobry vecer, chtela bych poradit. Jak mam rict ze cekam miminko. Bylo to pres prasky… a nevim jak to mam rict priteli. Me je 21 a jemu 23. Bojim se jeho reakce oba pracujeme. Ale nevim jak mu to rict no..

Pres prasky? Jako pres Paralen? :think: :mrgreen:
Ne jinak k tematu. Kazdy, v tydle dobe, snad vi, ze antibiotika snizujou ucinost antikoncepce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 22:46

@TopSecret ja to treba nevedela, ja mela antibiotika poprve v zivotee 8o 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
21220
23.7.18 22:48
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová bojim se jeho reakce ja sama jesteee tomu porad neverim 8o

Tak jako proc se bojis? Co se muze stat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 22:48

@PaníBovaryová joo ja taky neverila, kamaradky sestra ma 2ndetina taky jsem nechapala, driv jsem obcas zapomela taky HA ze jsem si ji vzala treba pozdeji ale ted mi to snizily ty prasky no..

• Citovat
  • Upravit
14376
23.7.18 22:49
@Anonymní píše:
@TopSecret ja to treba nevedela, ja mela antibiotika poprve v zivotee 8o 8o 8o 8o

Tady nejde o to,kolikrát jsi měla antibiotika,ale když bereš antikoncepci,tak tyhle věci máš fakt mít zjištěný. Chápu,že z jeho reakce máš strach,ale řekni mu to včas,ať víš jeho reakci a podle ní se musíš rozhodnout ,co dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 22:49

@PaníBovaryová ze neni treba jeste pripravenej(nerikam ze ja ano) aleee stejne se s tom bude muset jen smirit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.18 22:51

@Aduš8 no ono moc na vyber nemame, kdyz jsem skoro ve 3 mesici..

• Citovat
  • Upravit
21220
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová ze neni treba jeste pripravenej(nerikam ze ja ano) aleee stejne se s tom bude muset jen smirit

Ja taky nejsem jeste pripravena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová joo ja taky neverila, kamaradky sestra ma 2ndetina taky jsem nechapala, driv jsem obcas zapomela taky HA ze jsem si ji vzala treba pozdeji ale ted mi to snizily ty prasky no..

A ty jsi s kamarádky ségrou byla 24 hodin denně a víš,že je brala pravidelně? Kdyby se to stalo jednou,ale hned dvakrát u stejné osoby…Věř,99% ženských,které přes antikoncepci otěhotní si za to můžou samy. Těch 10% je možná výjimka s hormonální poruchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 22:52

@PaníBovaryová no tak je mi 21 :nevim: jeste jsem miminkoo opravdu nechtela

• Citovat
  • Upravit
14376
23.7.18 22:53
@Anonymní píše:

Promiň,ale neměl by to už dávno vědět? Aby ses nedivila,že tě za tvoji habaďůru kopne do zadku a zůstaneš s prckem sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 22:53

@Aduš8 je mozne ze nekdo otehotni pres prasky:))))

• Citovat
  • Upravit
21220
23.7.18 22:54
@Anonymní píše:

Mela bys mu to rcit, co nejdriv. Muze si myslet, ze na nej sijes boudu, kdyz mu to reknes az po tretim mesici. Uz to otehotneni pres prasky je trochu… nezvykle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 22:54

@Aduš8 vim to druhy den:) dneska jsem byla u doktora a nechci to s nim zrovna resit pres zpravy kdyz je v pracii…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky