Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanka.br. píše:
Aničko, čeho by si měl kluk všímat, aby odhalil rané těhotenství? Když to ženská na sobě kolikrát nepozná - má to snad poznat kluk?
jak se tu dočteš, tak měl. A pokud to neumí, je to malými nároky a špatnou výchovou ![]()
@Anna766 a čím myslí,že po vynechané menstruaci nedělá test?
@Aduš8 píše:
@Anna766 to,že sdílím jiný názor neznamená,že bych jí přála,aby se na ni vykašlal. Už hlavně kvůli tomu dítěti. Jen by jí to měl dát alespoň pořádně sežrat,aby si uvědomila,že má používat to,co má v hlavě. Dneska mají na základce sexuální výchovu snad už na prvním stupni a ona neví,že vynechaná menstruace může znamenat těhotenství.
Některá to tu psala.Sežrat?Asi ano,podle toho co přesně je tím myšleno.
@Aduš8 píše:
@Anna766 a čím myslí,že po vynechané menstruaci nedělá test?
Tak si ho neudělala,a co teď s tím?Každý holt netestuje hned.Prostě jí to nenapadlo.
@Anna766 píše:
Pravě,ona si nevšimla,je blbá,nemyslí hlavou…podle některych.
Nevšimla si, to se přece stává. Ale ty píšeš, že by ses divila, jak si kluk všímá své partnerky, když si těhotenství nevšiml. Jakkoli s tebou v podstatě souhlasím, tohle si myslím je trochu přehnané. Tohle kluk prostě nepozná, i kdyby si své partnerky stokrát všímal.
@Anna766 vyříkat si to s ní takovým způsobem,aby pro příště takovou blbost neudělala a hlídala si takovéhle věci. Jen bych v jejím případě měla trochu obavy,že už ta vzájemná důvěra tímhle bude hooodně narušená. Snad jsou spolu alespoň natolik dlouho,aby to ustáli.
@Anna766 píše:
Tak si ho neudělala,a co teď s tím?Každý holt netestuje hned.Prostě jí to nenapadlo.
Vážně? Nenapadlo ji to tři měsíce? Po klukovi chceš, aby to poznal, ale ji omlouváš, že ji to nenapadlo -) trochu dvojí metr, nepřijde ti? Zakladatelka psala, že to registrovala od prvního zpoždění MS…proč s tím do třetího měsíce nic nedělala, fakt nechápu.
@Keyllah píše:
jak se tu dočteš, tak měl. A pokud to neumí, je to malými nároky a špatnou výchovou
A tohle nutné bylo jo?
tak kolikrat si sama žena nevšimne,nebo je blbost że si nevšimla?Nebo to udělala schvalně,jak tu někdo předhazuje.Začínáme v tom mít bordel.
No,trhat občanky si nebudeme že? ![]()
Nakonec snad zakladatelka dopadne nějak slušně.
@Anna766 jenže ona tím zavřela cestu i sobě. Z těch včerejších příspěvků mi opravdu přišlo,že o dítě nestojí ani ona. Jen prostě už není na výběr. Je to už kdyby,ale co když ji opustí? Pak se taky může stát,že bude jednou z těch matek,co bude dítěti vyčítat,jak kvůli němu přišla o mládí a podobně. Pár jich znám a nafackovala bych jim
Nicméně si myslím, že tady zakladatelce všechny přejeme, aby to dobře dopadlo a byli všichni tři do budoucna spokojená rodina. Ale měla by mu to říct co nejdřív!
@Keyllah píše:
Vážně? Nenapadlo ji to tři měsíce? Po klukovi chceš, aby to poznal, ale ji omlouváš, že ji to nenapadlo -) trochu dvojí metr, nepřijde ti? Zakladatelka psala, že to registrovala od prvního zpoždění MS…proč s tím do třetího měsíce nic nedělala, fakt nechápu.
O tom to je że já jí neomlouvam.Několikrat jsem tu napsala že je pravda to že udělala blbost,nezodpovědnost,że v tom máte pravdu.
Ale že u toho byli oba.To je jedno.
@Anna766 píše:
O tom to je że já jí neomlouvam.Několikrat jsem tu napsala že je pravda to že udělala blbost,nezodpovědnost,że v tom máte pravdu.
Ale že u toho byli oba.To je jedno.
průser je, že nachystala pro dítko takový start, kdy se ten chlap fakt může cítit podvedenej. Její blbost, že to skombinovala s antibiotika, ale to by ještě nějak šlo řešit. Problém vidím v tom, že ho tím, že to oddalovala (sama přiznala, že věděla že má zpoždění už ten první měsíc), vyšachovala z jakékoli debaty a teď bude postaven před hotovou věc. To je to, co mi vůči němu přijde nefér. No, snad to ustojí.
@Anna766 jeho tedy neomlouva,ze ji nehlidal,ji neomlouva,ze mu prostě bez řeči nenasadila kondom.
@Keyllah píše:
průser je, že nachystala pro dítko takový start, kdy se ten chlap fakt může cítit podvedenej. Její blbost, že to skombinovala s antibiotika, ale to by ještě nějak šlo řešit. Problém vidím v tom, že ho tím, že to oddalovala (sama přiznala, že věděla že má zpoždění už ten první měsíc), vyšachovala z jakékoli debaty a teď bude postaven před hotovou věc. To je to, co mi vůči němu přijde nefér. No, snad to ustojí.
Oddalování jsem nezaregistrovala.A to že je už ve třetím taky ne,psala že skoro,je fakt že to může znamenat cokoli.
@Anna766 píše:
Oddalování jsem nezaregistrovala.A to že je už ve třetím taky ne,psala že skoro,je fakt že to může znamenat cokoli.
psala, že je teď ve třetím a že měla nějaké problémy doma, tak si myslela, že má z toho zpoždění…z těch nervů